Nos-Dio Νοέμβριος 5, 2006 #21 Νοέμβριος 5, 2006 Για 179 ευρω ηταν μουφα αγορα,οποιανου του χαλασε με 20 ευρω εξτρα πηρε 1900ΧΤ 256 η 7900GT 256 Albatron(εχω μια τετοια και πηγαινει κομματια@570/1600).Οσοι την εχουν ακομα απλα την κρατανε γιατι πλεον απαξιωθηκε τελειως.Για 90 ευρω ωστοσο ειναι καλη,πολυ καρτα.
Snips Νοέμβριος 5, 2006 Author #22 Νοέμβριος 5, 2006 ’φαντη η GT από το site....:hi: Όσοι προλάβαμε....
looperx Νοέμβριος 6, 2006 #23 Νοέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Snips [Χθες, στις 22:23] ’φαντη η GT από το site....:hi: Όσοι προλάβαμε.... Ε Όχι!!!! Περίμενα να πάω να την πάρω τη δευτέρα από το μαγαζί και την πάτησα :bye:
JohnG85 Νοέμβριος 6, 2006 #24 Νοέμβριος 6, 2006 Ε Όχι!!!! Περίμενα να πάω να την πάρω τη δευτέρα από το μαγαζί και την πάτησαΜην απογοητεύεσαι στο μαγαζί μπορεί και να έχει.Δεν χάνεις τίποτα να περάσεις μια βολτα.Αυτό που σου λέω δεν είναι σίγουρο αλλά έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές συμβαίνει.
Snips Νοέμβριος 8, 2006 Author #25 Νοέμβριος 8, 2006 ΛΟΙΠΟΝ.Καλό χρυσό το Πλαίσιο αλλά μέχρι εδώ:Μετά από αξιοπερίεργη αργοπορία παράδοσης της κάρτας επικοινωνώ εγώ με Πλαίσιο ζητώντας να μάθω τους λόγους. Βέβαια το σωστό είναι να ΕΠΙΚΟΝΟΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ με τον πελάτη και όχι το αντίθετο.Τρίτη : "Η κάρτα έχει φύγει στις 6-11 (δευτέρα) οπότε το πιθανότερο αύριο (σήμερα) να την έχετε. Συγνώμη για την καθυστέρηση.Τετάρτη: Νέα επικοινωνια : "Από ότι βλέπω (γιατί χθες δεν έβλεπε μαλλον, είχε αντηλιά στο monitor)..... πρέπει να έχει γίνει ένα μπέρδεμα στην αποθήκη και δεν έχει φύγει ακόμα. (άντε λές τεσπα.....όλοι κάνουν λάθη...)ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΤΑ .....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ!!!!!! :nada: :nada: Δλδ 6800gt ...bulk ένα πράμα....ούτε καλώδια ούτε CDs κτλ...ΞΟΥ μου λέει ΚΑΙ Η ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ SITE ΚΥΡΙΟΙ; 6800GT λέει η ιστοσελίδα....ούτε ξεβράκωτη ούτε με παλτό. Πρέπει να ρωτήσω την Πυθεία για να το μάθω ή αφού το μάθω από πρώτο χέρι - κοινώς την παραλάβω- ποντάρετε στο ότι δεν θα ασχοληθώ παραπάνω? κτλ κτλ....Και επίσης που ξέρω εγώ ότι δεν είναι χρησιμοποιημένη; "Έιναι λέει από συναρμολόγηση! και είναι και σε ζελατίνα... Ω τι ανακούφιση!!!!!!Και ο Βασιλόπουλος δλδ τους κιμάδες και τα τυριά που "ζελατινοποιεί" στα ραφια είναι κατευθείαν από τις αγελάδες!!!!. Είμαστε σίγουροι ότι δεν τα "πείραξε" κανείς..Λοιπόν αυτή δεν είναι πολιτική σοβαρού καταστήματος και επειδή έχω πάρει μπροστά με την PHILIPS λεώ να πάει παραπέρα το θέμα....Πολλοί θα σκεφτούν...6800GT σκέτη εξακολουθεί να είναι πολύ καλή ευκαιρία για τα λεφτά αυτά. ΝΑΙ συμφωνώ αλλά είτε δίνουμε 1 είτε 89 είτε 389 ευρώ κανείς δεν είναι σε θέση να μας κοροιδεύει είτε ηθελημένα, είτε κατα λάθος...το οποίο το μεταφράζω σε έλλειψη σωστής ενημέρωσης.
darkCount Νοέμβριος 8, 2006 #26 Νοέμβριος 8, 2006 Ακριβώς το ίδιο σκηνικό έπαθα πριν ένα μήνα περίπου με μια μητρική της Asus. A8R32MVP-Deluxe στα 100 έουρα την είχαν.Την αγοράζω online...Πληρώνω πιστωτική σε 2 δόσεις....Περιμένω περιμένω...σκάει τηλέφωνο μου λένε αυτα που είπαν και σε σενα. Δεν υπάρχει συσκευασία....Μα που το έλεγε αυτο βρε παιδια....εντάξει την ακυρώνουμε την παραγγελία.Ρωτάω...δεν θα χρεωθεί η κάρτα μου έτσι? Όχι κύριε τι λέτε?!Στο λογαριασμό της πιστωτικής δοση 1/2 χρεωμένη.1 βδομάδα να ψάχνω την υπευθυνη για τις χρεώσεις στις κάρτες και να έχω πει την ιστορία μου 30 φορές στην εξυπηρέτηση πελατών γιατι έπεφτε η γραμμή οσο περίμενα την εν λόγω κυρία.Ταλαιπωρία και παραπληροφόρηση μου έμειναν σαν γεύση
Guard1an Νοέμβριος 8, 2006 #27 Νοέμβριος 8, 2006 Κοίταξε, εγώ που παράγγειλα την 6600GT AGP στα 70, με πήρε τηλέφωνο ένας τυπάς από το Πλαίσιο το ίδιο απόγευμα και μου είπε: "Η κάρτα είναι χωρίς συσκευασία, τώρα με ειδοποίησαν από την αποθήκη, γι'αυτό άλλωστε έχει αυτή την τιμή. Θέλετε να σας την στείλουμε σίγουρα;" Η κάρτα ήρθε κανονικά σε ζελατίνα μαζί με ένα CD με uncompatible drivers αλλά είναι ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ (της έκανα εξωνυχιστικό έλεγχο γιατί κι εγώ φοβόμουν πως θα ήταν μεταχείρα από τίποτα RMA κλπ). Για την περίπτωση σου τι να πω... Ελλιπής ενημέρωση, όπως σωστά αναφέρεις.
jpavly Νοέμβριος 8, 2006 #28 Νοέμβριος 8, 2006 Όταν λες καινούργια? ’καφτη εντελώς? Πως το τσέκαρες δλδ? Μύρισε το ζέσταμα μετά το πρώτο άναμα?Πάντως, όλο για μπακάλικα παραπονιούνται κάποιοι, αλλά σε ένα μικρό μαγαζί πιστεύω δεν έχεις τέτοια εξυπηρέτηση. Από web αγορές όλα να τα περιμένεις.
Guard1an Νοέμβριος 8, 2006 #29 Νοέμβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly Όταν λες καινούργια? ’καφτη εντελώς? Πως το τσέκαρες δλδ? Μύρισε το ζέσταμα μετά το πρώτο άναμα? Δεν είχε ΙΧΝΟΣ σκόνης, ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία, ούτε ένα χνούδι. Και μύριζε και έντονα πλαστικούρα. Στα δικά μου τα ματιά φαίνεται καινούρια, τι να σου πω...
chiderboy Νοέμβριος 8, 2006 #30 Νοέμβριος 8, 2006 Η δικιά μου ήρθε κανονικά με συσκευασία σήμερα πρώι με καλώδια και τα σχετικά. Προηγούμενη παραγγελία μου όμως μια x1600xt την είχαν φέρει σκέτη αφου με πήραν τηλέφωνο πρώτα όμως και με ρώτησαν αν τη θέλω έτσι γιατί είχαν εξαντληθεί οι κανονικές. Τι μ@λ@κίες κάνουν εκεί στο Πλαίσιο; Στο site γιατί έχω την εντύπωση πως έγραφε retail έκδοση;
Snips Νοέμβριος 8, 2006 Author #31 Νοέμβριος 8, 2006 Η ALBATRON και κάθε ALBATRON δίνει στις αντιπροσωπίες τέτοια κομμάτια; Η είναι καθαρά μέθοδος που δεν γνωρίζει η ALBATRON?@chiderboy πότε την έκανες την παραγγελιά; (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ και ΩΡΑ)
Nos-Dio Νοέμβριος 8, 2006 #32 Νοέμβριος 8, 2006 snips αν δεν βαριεσαι να ασχοληθεις με την υποθεση κανε οτι θες,εγω θα βαριομουν.Δεν λεω πως εχεις αδικο.Η καρτα ακομα και bulk στα 89 ευρω αξιζει,αν την θες κρατα τη και εχεις και 3 χρονια εγγυηση τα λεφτα σου γιατι οπως ξερεις ολες αυτες οι προσφορες του πλαισιου ειναι ξεστοκαρισμα.Δεν νομιζω πως ειναι μεταχειρισμενη αλλα σιγουρα δεν ειναι και ανεγκιχτη.Αν το προχωρησεις τι πιστευεις οτι θα κερδισεις?
ergotelis Νοέμβριος 8, 2006 #33 Νοέμβριος 8, 2006 Αν δε σας ειδοποιήσουνε πάντως να κάνετε φασαρία, ένας φίλος μου έτσι κατάφερε και του το αφήσανε τελικά το Asus 35 ευρά φθηνότερα. Πάντως αλλιώς από τα καταστήματα αν πάτε θα πάρετε κανονικά retail συσκευασία.Πάντως εντάξει, κακώς το κάνουνε έτσι και δε το αναφέρουνε εξ'αρχής, αλλά η ουσία είναι ότι σου δίνουνε κάτι καινούργιο,οι drivers κουτία κτλ δεν είναι κάτι το σημαντικό. Αν δεν είναι καινούργια και έχουνε σημάδια χρήσης τότε αλλάζει το πράμα!
Snips Νοέμβριος 8, 2006 Author #34 Νοέμβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Nos-Dio Αν το προχωρησεις τι πιστευεις οτι θα κερδισειες? Ότι έγραψα πιο πάνω φίλε μου.Προσωπικά δεν θέλω να κερδίσω τίποτα ούτε να μου δώσουνε καμιά καλύτερη στα ίδια λεφτά.Απλά αυτό το "βαριέμαι να ασχοληθώ με κάτι που δεν είναι σωστό εις βάρος μου γιατί δεν έχω να κερδίσω τίποτα" δεν με εκφράζει πια και διότι αν δεν το κάνω εγώ ή εσύ ή ό άλλος τότε ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ θα είναι πάντα το ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ. Τουλάχιστον εγώ έτσι αισθάνομαι. Αφενώς ΕΓΩ αισθάνομαι αδικημένος και αφετέρου για ναμην αισθανθώ πολύ μαμακας την επόμενη φορά μου θα μου τύχει κάτι παρόμοιο χωρίς να έχω αντιδράσει έστω με ένα email. Πιο λίγο χρόνο μου πέρνει η σύνταξη ενός εγγράφου-mail από το να τρέξω ένα ακόμα ανούσιο 3dmark.Και ανέφερα και εγώ ο ίδιος πιο πανω. Δεν έχει σημασία αν συμφέρει αλλά ο τρόπος προσέγγισης του πελάτη.
Nos-Dio Νοέμβριος 8, 2006 #35 Νοέμβριος 8, 2006 φιλε μου ετσι αισθανεσαι.Εγω μαθαινω να προσαρμοζομαι στις καταστασεις.Αφου ειδες πως λειτουργει το συστημα στην επομενη προσφορα που θα ερθει θα πραξεις αναλογα και θα παρεις αυτο που θες.Το να αλλαξεις το συστημα ειναι πιο δυσκολο απο το να το εκμεταλλευτεις.Ειδικα για πταισματα τετοιας κλιμακας.Η μεγαλη βλακεια θα ηταν να σου την ειχαν στειλει ετσι.Τοτε και εμενα θα με ενοχλουσε,αλλα και παλι θα μπορουσα να παρω τα λεφτα μου πισω αν ηθελα.Αν ειναι να καθομουν να ασχολιομουν με το πως προσεγγιζεται ο πελατης απο το οποιοδηποτε καταστημα ζητω που καηκαμε.Το θεμα ειναι να κανεις την δουλεια σου οσο καλυτερα γινεται περισσοτερες φορες.Αν 7 στις 10 γινεται οι 3 που δεν γινεται δεν πειραζουν.Εαν βλεπεις δε οτι αυτο συμβαινει και στους αλλους τοτε καλα εισαι....Αν εισαι ο μονος που εχεις προβλημα η εισαι ο μονος που δεν εχεις τοτε πρεπει να επεμβεις.Μερικες φορες η συνταξη ενος εγγραφου ειναι τοσο ανουσια η ουσιωδης οσο το τρεξιμο ενος 3dmark.Αν προχωρησεις καλη τυχη.
chiderboy Νοέμβριος 8, 2006 #36 Νοέμβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Snips@chiderboy πότε την έκανες την παραγγελιά; (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ και ΩΡΑ) Σάββατο κατα τις 3 το μεσημέρι. Δε νομίζω πάντως να βγάλεις τίποτα. Μια χαρά είναι η καρτούλα στα 89 ακόμα και έτσι, ούτε bulk μεταχειρισμένες δε βρίσκεις τόσο ευκολα. Συμφωνώ πως είναι κοροιδία πάντως...
subneo Νοέμβριος 8, 2006 #37 Νοέμβριος 8, 2006 Πέρασα το ίδιο σκηνικό στο Πλαίσιο για την X800GTO2 που την είχε επίσης 99 ευρω.. Η δουλεία είναι πως με παίρνουν τηλ και μου λένε πως δεν έχει συσκευασία.. μήπως θέλω να την ακυρώσω? Τους λέω οκ.. πείτε μου που είναι διαθέσιμη να την δω και να αποφασίσω.. Μου απαντούν.. Εχμ.. τώρα βλέπω πως δεν είναι πουθενά διαθέσιμη.. μήπως θέλετε να την ακυρώσουμε?... Ε τι να του πεις?!? Όχι στείλε την?!?! Με 99 ευρω τσίμπησα την X800GTO από τον Κωτσοβολο (!) αφού πρώτα πέρασα από multirama όπου μου πρότειναν μια ωραιότατη 6600LE στα 105 ευρω Αααααυτα είναι
Snips Νοέμβριος 8, 2006 Author #38 Νοέμβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από chiderboy Σάββατο κατα τις 3 το μεσημέρι. Δε νομίζω πάντως να βγάλεις τίποτα. Μια χαρά είναι η καρτούλα στα 89 ακόμα και έτσι, ούτε bulk μεταχειρισμένες δε βρίσκεις τόσο ευκολα. Συμφωνώ πως είναι κοροιδία πάντως... Να σαι καλά....Η δικιά μου παραγγελία έγινε πριν απο την δική σου. Εσένα σου ρθε σήμερα και με συσκευασία. Εμένα αν δεν επικοινωνούσα εγώ δεν ξέρω πότε θα μου την στέλνανε (του Αγίου κάτι). ’ρα τήρηση προτεραιότητας πελατών και εξυπηρέτηση ΜΗΔΕΝ. Θα κουραστώ λίγο παραπάνω τελικά με το χαρτί...:devil:
Mach Νοέμβριος 8, 2006 #39 Νοέμβριος 8, 2006 Ακούστε πλάκα που έπαθα εγώ...Βάζω την Τρίτη μια ηλεκτρονική παραγγελία και μου στέλνουν ηλεκτρονικό μήνυμα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία μου και να επικοινωνήσω λέει μαζί τους. ΟΚ παίρνω χθες βράδυ γύρω στις 8 τηλέφωνο (τότε γύρισα απόπ τη δουλειά και είδα το μήνυμα) ζητάω έναν από τα δύο ονόματα που ήταν γραμμένα στο μήνυμα και μου λένε να πάρω κάποια στιγμή αύριο. Δηλαδή σήμερα. Πήρα πρίν από λίγο και μου λένε ξανά αφού με γύρναγαν από τον ’ννα στον Καϊαφα για 10 λεπτά...πάρτε αύριο μέχρι τις 8:30 το βράδυ. Τους λέω το ίδιο μου είπατε και χθες. Και η απάντηση απολύτως κορυφαία: " Αύριο είναι μια άλλη μέρα, θα είναι εδώ μέχρι τις 8:30" !!!!!!!!!!Απίστευτο ε????Κάτι σαν ατάκα από την ταινία "Από δω μέχρι την αιωνιότητα" ένα πράγμα....Βρε πως την έχουν δεί εκεί πάνω στο Πλαίσιο? Δυστυχώς για σας και ευτυχώς για μας κύριοι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές....ΥΓ: Για του λόγου το αληθές δείτε την ώρα που στέλνω αυτό το μήνυμα ....είναι πριν τις 8:30!!!!
Occultist Νοέμβριος 16, 2006 #40 Νοέμβριος 16, 2006 Εγώ πάντως, αν η κάρτα είναι καινούρια (ή σχεδόν καινούρια) , έχει εγγύηση και είναι και σε τόσο χαμηλή τιμή, την έπαιρνα και ξεβράκωτη!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.