Qparadox Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2006 Μια ερωτηση για ενα ζητημα που με απασχολει την τελευταια εβδομαδα.... Εχω ενα zalman reserator, το οποιο δουλευε κανονικως... ομως εδω και 1 μηνα το εχω εκτος λειτουργιας, αποσυνδεδεμενο σε κομματια, στο κουτι του (εννοειται χωρις νερο... ) Κι απο οτι βλεπω, για κανα 6μηνο ακομα, θα μεινει εκει. Το ερωτημα μου ειναι αν αυτο ειναι 'καλο' ή 'κακο' για το συστημα. Ειναι προτιμοτερο να το επανασυναρμολογησω και να το γεμισω νερο, βαζοντας το σε λειτουργια (ακομα και χωρις να το βαλω να ψυχει τον κομπούτερα) ? Φθειρονται (οπως το εχω τωρα ανενεργα) τα εξαρτηματα (water block, ψυγειο, αντλια) ?? Συνισταται να κανω κατι αλλο ?? Ευχαριστων Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Νοέμβριος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2006 και γω ειχα μια eheim καβατζα και την δουλευα πολυ σπανια,αλλα δεν επαθε τιποτα. λυστο σε κομματια,και ριξε του κανα καλο καθαρισμα και θα ειναι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Νοέμβριος 4, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2006 οταν το μαζεψεις ξανα, βαλε το να δουλεψει μερικες ωρες με λιγο viakal (η οτιδηποτε παρομοιο για τα αλατα) μεσα στο νερο του. φυσικα θα το πεταξεις αυτο το νερο, αλλα θα εχει γινει σαν καινουργιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Νοέμβριος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 imo καλυτερα να το κανεις αυτο που λεει ο .38-.45 πριν το αποθηκευσεις γιατι αν εχει μαζεψει αρκετα αλατα η αντλια μπορει να εχει προβλημα με τα λαστιχακια ή την φτερωτη αν μεινει πολυ καιρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 Επίσης αν σε ενδιαφέρει να βάλεις καλύτερα block και να του αυξήσεις την απόδοση, δες εδώ: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=32331 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.