dpresv Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2006 όλα ήταν ωραία και καλά, έσφαζα ναζί αβέρτα, και σε κάποια φάση σβήνει η οθόνη, ο ήχος συνεχίζει να παίζει για 5-10 δευτερόλεπτα και μετά κρeμάει όλο το pc. το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το κλείσω και να το ξανανοίξω. μετά μπορώ να ξαναμπώ στο παιχνίδι, για να ξανακολλήσει μετά απο 5-10 δευτερόλεπτα και να ξαναρχίσει η διαδικασία από την αρχήέχω δοκιμάσει 1. να βάλω νέους drivers2. να το απεγκαταστήσω και να το ξαναεγκαταστήσω3. να το εγκαταστήσω σε άλλο φάκελο4. να γυρίσω το σύστημα σε defaultνα σημειώσω ότι το πρόβλημα εμφανίστηκε στο άσχετο μία στιγμή που έπαιζα, δεν ήταν ότι εγκατέστησα κάτι, software ή hardware, και από τότε δεν παίζει...το σύστημα αποτελείται από 3800+ Χ2, dfi ultra, 1GB ballistix, 7800gtx (ένα σκασμό λεφτά μου τρώει το διαολεμένο και δε μπορώ να παίξω ένα παιχνίδι που είναι και παλιό)παρακαλώ βοηθήστε όπως μπορείτε... danke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Νοέμβριος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2006 directX october εχει μερικα fixes...δοκιμασε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Νοέμβριος 5, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 το δοκίμασα, τζίφοςόταν ξαναξεκινάω το παιχνίδι μου λέει να το κάνω σε safe mode γιατί κάτι στράβωσε την προηγούμενη φορά, με τα χαμηλότερα settings μπορώ να παίξω, κάτι στραβώνει όταν τα ξανανεβάζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Νοέμβριος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 Απο θερμοκρασιες η καρτα οταν παιζεις ποσο παει?Μηπως ζεστενεται πολυ ?Στο λεω γιατι και εγω ειχα μερικα artifacts οταν το ετρεχα σε dx9 mode επειδη ζεστενονταν πολυ η καρτα μου.Δοκιμασε να το τρεχεις με dx8 απο τις ρυθμισεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Νοέμβριος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 ^^Γενικά για κάνε έναν έλεγχο θερμοκρασιών να αποκλείσουμε ένα προφανές hardware πρόβλημα και μετά βλέπουμε για software Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Νοέμβριος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 1) Τρέξε memtest , 2xprime (1 σε κάθε core), 3dmark (όλα x24 ώρες) και πες μας αν είσαι stable.2) ’λλα παιχνίδια μπορείς να παίξεις;3) Κολλάει και στο single και στο multiplayer; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Νοέμβριος 5, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 έχω βγάλει τα o/c settings οπότε δεν θα είμαι σταθερός μόνο αν έχουν χαλάσει οι μνήμες, πράγμα που δε θέλω να το σκέφτομαιθερμοκρασίες τις έχω ελέγξει, όλα κομπλέδεδομένου ότι με safe mode έπαιζα, δοκίμασα να ανεβάζω ένα-ένα τα settings της κάρτας, και ανακάλυψα ότι κολλάει όταν ενεργοποιήσω το anti-aliasing. τώρα αν μπορείτε να με φωτίσετε γιατί γίνετε αυτό θα σας είμαι ευγνώμων...σημείωση : χωρίς anti-aliasing παίζω κανονικά για ώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.