Deus Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2006 Καλησπέρα εγκατέστησα το Autopatcher και έχω το εξής πρόβλημα όλα τα ports είναι κλειστά μονο ο explorer δουλεύει οποιοδήποτε ali εφαρμογή προσπαθεί να συνδεθεί με το net δεν δουλεύει εκτος αν σεταρω port με πενταψήφιο αριθμό Αρχικά είχα την εντύπωση πως έφταιγε η αλλαγή από modem σε router αλλα τελικά δε φταίει το router γιατί και με το modem το ίδιο πρόβλημα έχω μήπως γνωρίζει κανεις τι μπορώ να κάνω για να το φέρω στα ισα του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Νοέμβριος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2006 Είσαι σίγουρος ότι το πρόβλημα το δημιουργεί το Autopatcher? Μήπως έχεις καποιο firewall? Α, υπάρχει περίπτωση με την ενημέρωση από το Autopatcher να ενεργοποιήθηκε το firewall των windows και αυτό να σου κάνει τη ζημιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Νοέμβριος 3, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2006 έχω απεγκαταστήσει το software firewall το firwall των ΧΡ είναι πάντα offναι από όταν το εγκατέστησα ούτε web server δεν μπορώ να τρέχωόλα τα προγράμματα θέλων πενταψήφιο αριθμό port να δουν internet μονο ο web browser είναι ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Νοέμβριος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2006 Απλά θυμήθηκα ότι ενώ κι εγώ είχα απεγκαταστήσει το firewall των ΧΡ όταν έτρεξα το autopatcher ενεργοποιήθηκε μόνο του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.