HellhammeR Ιανουάριος 23, 2007 #61 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Απο πότε δεν πρέπει να λέμε την γνώμη μας ελέυθερα? Δεν κατάλαβα.... Και που το έβαλα σημαίνει οτι θέλω να ασχοληθώ. Και διάβασε όλο το thread δεν είμαι ο μόνος που λέω τι με χαλάει στα Linux, άλλωστε το topic αυτό έχει σαν θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
downfoot Ιανουάριος 23, 2007 #62 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Πρακτικά τα windows είναι φθηνότερα (0,15) από το linux (>0,25) για έναν απλό οικιακό χρήστη! Κάπου το χα διαβάσει αυτό, αλλά δε θυμάμαι πού... Τώρα, αν αλλάξει η κατάσταση με τα vista, άλλο αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsapi Ιανουάριος 23, 2007 #63 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από HellhammeR [Σήμερα, στις 13:57] Απο πότε δεν πρέπει να λέμε την γνώμη μας ελέυθερα? Δεν κατάλαβα.... Και που το έβαλα σημαίνει οτι θέλω να ασχοληθώ. Και διάβασε όλο το thread δεν είμαι ο μόνος που λέω τι με χαλάει στα Linux, άλλωστε το topic αυτό έχει σαν θέμα. Καταρχήν, no offence.. Κατά δεύτερον: άλλο πράμα να πει κάποιος "Είναι δύσκολο πράμα το να κάνεις ένα τοστ" και άλλο πράμα το να πει "Μου είναι δύσκολο να κάνω ένα τοστ". Στη δεύτερη περίπτωση διατυπώνεις μία προσωπική σου διαπίστωση, η οποία ισχύει για σένα και μόνο, ενώ στην πρώτη περίπτωση γενικεύεις αυτήν την προσωπική σου διαπίστωση / αδυναμία. Δέχομαι ότι είναι δύσκολο - χρονοβόρο να στήσει κανείς ένα λίνουξ με όλα τα αντίστοιχα πράγματα που έχει στημένα στο windows box του. Αλλά το να λέμε ότι είναι δύσκολο πράμα να βάλουμε ελληνικά στο λίνουξ σήμερα, αυτό αποτελεί μία πολύ άδικη υπεραπλούστευση. Στο www.linux.gr υπάρχουν οδηγίες πέντε γραμμών, για να βάλει κανείς ελληνικά και στα Χ και στο τέρμιναλ. Αν εγώ βαριέμαι να ψάξω και να βρω το www.linux.gr ή βαριέμαι να ακολουθήσω οδηγίες 5 γραμμών, με γεια μου και χαρά μου - δεν δικαιούμαι όμως να λέω ότι είναι δύσκολο να βάλει κάποιος ελληνικά στο λίνουξ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Ιανουάριος 23, 2007 Author #64 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από downfoot Πρακτικά τα windows είναι φθηνότερα (0,15) από το linux (>0,25) για έναν απλό οικιακό χρήστη! Κάπου το χα διαβάσει αυτό, αλλά δε θυμάμαι πού... Τώρα, αν αλλάξει η κατάσταση με τα vista, άλλο αυτό... Από πότε συμβαίνει αυτό και πως υπολογίζεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
skoydoy Ιανουάριος 23, 2007 #65 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από tsapi [Σήμερα, στις 13:42] Κανείς δεν είπε ότι το linux είναι plug and play. Αλλά μην τραγικοποιείτε τα πράγματα! Ειδικά όταν δεν είστε διατεθειμένοι να ψάξετε ή να ασχοληθείτε ούτε στο ελάχιστο! Το που θα χρησιμοποιήσει κανείς τον ελεύθερο του χρόνο είναι προσωπική του υπόθεση. Όπως επίσης τα γούστα του καθενός είναι προσωπικό του δικαίωμα και υπόθεση. Μην δικαιολογούμε όμως την προσωπική μας ανεπάρκεια ή βαρεμάρα με αφορισμούς (άκου εκεί: γράφω κώδικα στο τέρμιναλ!!! ) +1000000000000000σωστος................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιανουάριος 23, 2007 #66 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Αλλά το να λέμε ότι είναι δύσκολο πράμα να βάλουμε ελληνικά στο λίνουξ σήμερα, αυτό αποτελεί μία πολύ άδικη υπεραπλούστευση. Στο www.linux.gr υπάρχουν οδηγίες πέντε γραμμών, για να βάλει κανείς ελληνικά και στα Χ και στο τέρμιναλ. Αν εγώ βαριέμαι να ψάξω και να βρω το www.linux.gr ή βαριέμαι να ακολουθήσω οδηγίες 5 γραμμών, με γεια μου και χαρά μου - δεν δικαιούμαι όμως να λέω ότι είναι δύσκολο να βάλει κάποιος ελληνικά στο λίνουξ!!! Το έθεσα σαν παράδειγμα ότι ένα απλό πράγμα είναι δύσκολο να το κάνεις άμα δεν ξέρεις ένα λειτουργικό.Τεσπα τα Linux απλά πρέπει να τα συνηθίσεις και να καταλάβεις πως λειτουργούν για να τα κρατήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBeR_JiM Ιανουάριος 24, 2007 #67 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Το που θα χρησιμοποιήσει κανείς τον ελεύθερο του χρόνο είναι προσωπική του υπόθεση. Όπως επίσης τα γούστα του καθενός είναι προσωπικό του δικαίωμα και υπόθεση. Μην δικαιολογούμε όμως την προσωπική μας ανεπάρκεια ή βαρεμάρα με αφορισμούς (άκου εκεί: γράφω κώδικα στο τέρμιναλ!!! ) :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
zavaras Φεβρουάριος 1, 2007 #68 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Περιμένω να βγει το pclinuxos final και θα το δοκιμάσω. Δε χρειάζεται να πληκτρολογείς εντολές και έχει όλα τα απαραίτητα πρόγραμματα στο πακέτο. Ίσως η ιδανική διανομή για τη μετάβαση από Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Φεβρουάριος 5, 2007 Author #69 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Ισως με την τιμή και τις απαιτήσεις των Vista προκύψουν αρκετοί νέοι χρήστες του Linux.Τα παιχνίδια βέβαια είναι ένα θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Φεβρουάριος 5, 2007 #70 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Παιχνιδακια δεν παιζω, και οτι παιζω ειναι retro, οποτε το Linuxaki μια χαρα με καλυπτει.Tα xp τα οποια τα γνωριζω πολυ καλα σε αντιθεση με το linux που μου δημιουργει ενα μικρο αισθημα ανασφαλειας+οτι δεν θελω να καταναλωνω χρονο να διαβαζω forums πως εγκαθιστω αυτο πως ρυθμιζω εκεινο πως κανω το αλλο, τα βαρεθηκα ολα αυταοποτε προς στιγμη xp μεχρι να αντικασταθει πληρως απο Mac os Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Mentor1416003226 Φεβρουάριος 19, 2007 #71 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2007 Προσωπικά πάντως - αν και δεν διάβασα όλο το thread - μόλις βγεί AutoCAD & CATIA για linux χαράσω στο μπράτσο μου την ημερομηνία και αποστέλλω mail στο βασίλη ζητώντας πληροφορίες σχετικά με την ύπαρξει πλάτανου για να μας τον χαιρετήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Φεβρουάριος 20, 2007 #72 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από Suedehead Παιχνιδακια δεν παιζω, και οτι παιζω ειναι retro, οποτε το Linuxaki μια χαρα με καλυπτει.Tα xp τα οποια τα γνωριζω πολυ καλα σε αντιθεση με το linux που μου δημιουργει ενα μικρο αισθημα ανασφαλειας+οτι δεν θελω να καταναλωνω χρονο να διαβαζω forums πως εγκαθιστω αυτο πως ρυθμιζω εκεινο πως κανω το αλλο, τα βαρεθηκα ολα αυταοποτε προς στιγμη xp μεχρι να αντικασταθει πληρως απο Mac os Εγω παντως βλεπω κινηση χρηστων windows είτε προς linux είτε προς mac os x.Ολοι καταλαβαν τι μπαζοσυστημα ειναι και οπου φυγει φυγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 20, 2007 #73 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 Αυτη ειναι η μιση αλήθεια η αλλη μιση ειναι οτι ναι μεν φευγουν 3 στους 10 για να δοκιμάσουν λινουξ [στο περιπου τα νουμερα αν και λιγοτεροι ειναι] αλλα μπαινουν αλλοι 10 νεοι στον χώρο των Pc οπότε ? [ακα οι 10 νεοι δεν νομιζω να ψάχνονται με gentoo] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 20, 2007 #74 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 13:22] Αυτη ειναι η μιση αλήθεια η αλλη μιση ειναι οτι ναι μεν φευγουν 3 στους 10 για να δοκιμάσουν λινουξ [στο περιπου τα νουμερα αν και λιγοτεροι ειναι] αλλα μπαινουν αλλοι 10 νεοι στον χώρο των Pc οπότε ? [ακα οι 10 νεοι δεν νομιζω να ψάχνονται με gentoo] Εδώ είμαστε τη στιγμή που της είπα να βάλει gentoo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 20, 2007 #75 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 φακ γιου σωτο . Εκει εισαστε την στιγμή που της ειπες πως εχεις εναν γνωστό που εχει win xp + sp2 + autopatcher σε ενα cd combined. Αρε , καλα λεει ο ξάδερφος με τα γουιντοζ 7αμας. Με ολα ταλλα κανεις χειροτεχνιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.