mortisboy Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2006 ...ρε παιδια για πειτε εχει τυχει σε κανεναν... ..την βαζω στο συστημα την βλεπει κανονικα ..περναω drivers...restart..και βαζω το coaxial απο τα Ζ-5500..με το που παω να παιξω ηχο ή να κανω το τεστ των ηχειων ειτε κολλαει ειτε τρωω bsod ..και με το που κανει επανεκκινηση η καρτα δεν υπαρχει πουθενα στο συστημα..για να την ξαναδει πρεπει να κανω φορματ..οπου συμβαινει παλι ακριβως το ιδιο ...και παρατηρωντας την ειδα τον παρακατω πυκνωτη ..και δεν μου αρεσε και πολυ.
mortisboy Νοέμβριος 3, 2006 Author #3 Νοέμβριος 3, 2006 ..θα την στειλω για rma..αλλα για πειτε ειχε κανεις αναλογη περιπτωση...εχει ποοολλα χρονια να μου τυχει χαλασμενη καρτα ηχου...
knight_77 Νοέμβριος 3, 2006 #4 Νοέμβριος 3, 2006 Να υποθεσω οτι εχεις απενεργοποιησει την on-board καρτα ηχου και εχεις δοκιμασει να αλλαξεις pci slot.Οντως ο πυκνωτης δεν καθεται καλα στο ματι...Μαλλον για RMA σε κοβω.Σε τι μητρικη τη βαζεις?Ειχαν αναφερθει καποιες ασυμβατοτητες με τις X-FI...
mortisboy Νοέμβριος 3, 2006 Author #5 Νοέμβριος 3, 2006 ..ναι εννοειται τα εχω δοκιμασει ολα αυτα...η Audigy 2ZS δουλευει κανονικα στο ιδιο slot...το mobo ειναι Asus P5B Deluxe WiFi
o polonos Νοέμβριος 3, 2006 #6 Νοέμβριος 3, 2006 Δλδ την πηρες καινουργια και δεν σου δουλεψε καθολου??? Εγω που πηρα την X-Fi ειχε τον πυκνωτη λιγο στραβα αλλα δουλευει κανονικα
NoDsl Νοέμβριος 3, 2006 #8 Νοέμβριος 3, 2006 O πυκνωτής μια χαρα είναι βαλμένος και μάλιστα με σωστή πολικότητα. Ψάξε αλλού.
mortisboy Νοέμβριος 3, 2006 Author #9 Νοέμβριος 3, 2006 ..ρε παιδες...τον ειδα οτι ειναι καλα κολλημενος...αλλα αφου δεν δουλεψε ποτε λεμε..τι να ψαξω...rma the bitch :hi:
2cpu Νοέμβριος 3, 2006 #10 Νοέμβριος 3, 2006 και στην δικη μου ετσι ειναι.παλια παντως που ειχα βαλειχερι μια Live! , (αντικατεστησα τους μαμισιους πυκνωτεςμε αλλους περισσοτερους και καλυτερης ποιοτητας)ο κρυσταλος που ειχε τα ειδε ροζ.αν εχει εγγυηση μετην μια rma και ουτε θα σε πουν τιποτα.
Spanaks Νοέμβριος 3, 2006 #11 Νοέμβριος 3, 2006 ...πως συνδέεις με coaxial την x-fi με τα z-5500???αναλογικά η σύνδεση δουλεύει?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.