Jump to content

Περίεργο πρόβλημα με το PC

Πριονέτο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν μετα από καινούργια εγκατάσταση των windows φαίνεται να έχω κάποιο πρόβλημα με τον explorer των windows.

Παρουσιάζονται διάφορα προβλήματα όπως χάνεται το quick launch bar και μου βγάζουν προβλήματα ο firefox και ο opera όπως σπασμένα γράμματα, μαύρες μπάρες και shutdowns.

Ακόμη παρουσιάζεται πρόβλημα με την εγκατάσταση του Microsoft Net 2.0.Προγράμματα μετά την εγκατάσταση δεν δουλεύουν μετά από λίγο και θέλουν επανεγκατάσταση.Γενικά προγράμματα τραβάνε πάρα πολλούς πόρους όταν τα δουλεύω.Εχω κάνει αρκετές καινούργιες εγκαταστάσεις windows αλλά τα ίδια.

Προσπάθησα να βάλω τα windows x64 αλλά δεν κάνουν κάν εγκατάσταση.Προσπάθησα να βάλω τα Vista μου βγάζει blue screen.

Cpu-μητρική-κάρτα γραφικών-τροφοδοτικό είναι καινούργια.Ο σκληρός και μνήμη έχουν περάσει από διαγνωστικά και φαίνεται να είναι εντάξει.Εχω αλλάξει 2 bios στη μητρική που έχω και έχω δοκιμάσει και δεύτερη μητρική.

Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει! :cry:

ΥΓ.Για όποια ορθογραφικά spc παρακαλώ για συγχώρεση.:worship:

Βήμα 1: Τα βάζεις όλα default

Βήμα 2: Επειδή μου μυρίζει cpu/mem κάνε memtest και μετά Prime ή S&M. δεδομένου ότι μιλάμε για dual-core, τότε πρέπει στην περίπτωση του Prime να τρέξεις 2 με διαφορετικό affinity.

Βασίζομαι στην υπογραφή σου για την απάντηση... Δεν έδωσες άλλα στοιχεία :)

Τα στοιχεία της υπογραφής ισχύουν.Memtest εκανα και φαίνεται εντάξει η μνήμη.Πρέπει να το αφήσω πάνω από 1 pass;

Ο επεξεργαστής είναι καινούργιος και τον έχω default.Πόσες ώρες να αφήσω το prime;

To prime για να κάνει δουλειά πρέπει να κάνεις το εξής:

1. Εγκατάσταση στο folder Prime95A

2. Αντιγραφή το Prime95Α, στο Prime95B.

3. Ανοίγεις το Α και πας Advanced > Affinity > αποεπιλέγεις το Let Program run on any CPU και κάτω γράφεις 0

3. Ανοίγεις το Β και πας Advanced > Affinity > αποεπιλέγεις το Let Program run on any CPU και κάτω γράφεις 1

4. Μετά ξεκινάς τα Α & Β και επιλέγεις το Options > Torture Test και τρέχεις 1 ή 2 για τουλάχιστον 1 ώρα.

Συνήθως σκάει σε μερικά λεπτά, αλλά μπορεί να μη στο κάνει αμέσως

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.