vazelos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2006 Παιδια ξερει κανενας που μπορω να βρω drivers για ATI 3D Rage IIC PCI???????Η καρτα ειναι πολυ παλια και οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι!!!Αν εχετε καμια ιδεα θα βοηθουσε πολυ...thx
AnonymousJ Νοέμβριος 2, 2006 #3 Νοέμβριος 2, 2006 http://ati.amd.com/EΔΩΩΩΩΩΩ!!!!! Επέλεξε λειτουργικο.
vazelos Νοέμβριος 3, 2006 Author #4 Νοέμβριος 3, 2006 Ναι εχετε δικιο...Για XP ψαχνω...Στο site thw ΑΤΙ δεν βρηκα κατι....
jpavly Νοέμβριος 3, 2006 #5 Νοέμβριος 3, 2006 Δοκίμασε αυτά τα 2:http://members.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=579166http://members.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=111402Εγκατάσταση αν δεν πιάσει με τη μία, κάνε τη με το ζόρι. Extract και use this driver.Θέλει εγγραφή το site, αλλά είναι δωρεάν.
AnonymousJ Νοέμβριος 4, 2006 #6 Νοέμβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από vazelos [03-11-2006 11:00] Ναι εχετε δικιο...Για XP ψαχνω...Στο site thw ΑΤΙ δεν βρηκα κατι.... Φιλε ΠΛΑΚΑ μου κάνεις;;;; Αν μπεις στο λινκ που σου έδωσα θα βρεις τους ΑΤΙ ΟΔΗΓΟΥΣ.Αλλωστε απο εκει εχω κατεβάσει και τους δικούς μου.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ Χ1900ΧΤΧ.Βάλε το ποντίκι πάνω δεξιά εκει που γράφει DRIVER & SOFTWARE και θα σου ανοίξει ένα μενού και θα καταλάβεις!!!!!!!http://ati.amd.com/
cabrinha Νοέμβριος 4, 2006 #7 Νοέμβριος 4, 2006 ATI 3D Rage IIC PCI eipe oti exei. Den exei kammia sxesi me tin x1900xtx. Einai proistoriki karta auti.ps. soz gia ta greeklish alla esvisa kapoio service kai den allazei i glossa. thelei restart.
kaynd Νοέμβριος 5, 2006 #8 Νοέμβριος 5, 2006 Α δηλαδή εσύ το θέλεις με το κουταλάκι στο στόμα?https://support.ati.com/ics/support/KBList.asp?folderID=306Όμως εντελώς τυχαία drivers για αυτή την κάρτα έχει στο site της ΑΤΙ μόνο για win 98-Me.https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=296Γιατί θέλεις να φορτώσεις σε ένα τόσο παλιό μηχάνημα win xp? Δε λυπάσαι το χρόνο σου?
AnonymousJ Νοέμβριος 5, 2006 #9 Νοέμβριος 5, 2006 SORRY παιδιά για τον VAZELOS δεν μιλάμε;;;;; ΑΝ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ :Intle D930@4000MHz W.C.- Asus P5WD2-E - ATI X1900XT@1900XTX- OCZ 5300 667 Gold 4-4-4-8 - Case LianLi PC75- PSU Enermax 465AX-VEΔιότι έγω μιλάω απο την αρχή για ΑΥΤΟΝ!!!!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!Υ.Γ. Και βέβαια κύτταξα το τελευταιο POST (ίσως λάθος μου) και οχι το πιό πάνω οπου εχει μιά κάρτα πιό παληά και απο τον "Κατακλυσμό του Νώε".ΑΥΤΑ.
ΝTG Νοέμβριος 5, 2006 #10 Νοέμβριος 5, 2006 Tα ΧΡ δεν βαζουν δικους της για αυτη???(η χειροκινητα μεσα απο cd των ΧΡ?)Δεν ξερω αν θα παιξει ...δοκιμασε να κατεβασεις απο εδω το 2.6.71 που ειναι αρκετα παλιο (στηριζεται στους catalyst 5.9(το πλεον σιγουρο ειναι ειναι οτι δεν 8α παιξουν με 3.8.252 και πανω...)εδιταν και μερικα λινκ πιο κατω εχει τους 2.4.87 που ειναι αρκετα παλιο.....ισως να ξεκιναγες με αυτους
jpavly Νοέμβριος 6, 2006 #11 Νοέμβριος 6, 2006 <--Off topicΕκτιμώ ότι δεν ζήτησε την γνώμη κανενός για το άν είναι καλή η κάρτα του, ή αρκετά καλό το σύστημά του για WinXP. Ζήτησε drivers γιατί δεν τους βρίσκει για χψ λόγους.Επίσης, όποιος δεν θέλει να ταΐζει με το κουταλάκι στο στόμα κάθεται στα αυγά του και δεν κάνει σχόλια. Έχουμε ξεφύγει μου φαίνεται.--!>
AnonymousJ Νοέμβριος 6, 2006 #12 Νοέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 12:15] <--Off topicΕκτιμώ ότι δεν ζήτησε την γνώμη κανενός για το άν είναι καλή η κάρτα του, ή αρκετά καλό το σύστημά του για WinXP. Ζήτησε drivers γιατί δεν τους βρίσκει για χψ λόγους.Επίσης, όποιος δεν θέλει να ταΐζει με το κουταλάκι στο στόμα κάθεται στα αυγά του και δεν κάνει σχόλια. Έχουμε ξεφύγει μου φαίνεται.--!> Δεν ξέρω αν εχω ή έχουμε ξεφύγει, πάντως ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ έγραψα πως η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ για την οποία ζητάει ΟΔΗΓΟΥΣ ειναι ΠΟΛΥ παληά.Και στις παληές κάρτες γραφικών ΣΥΝΗΘΩΣ οταν περνάς το Service Pack 2 σου περνάει και τους Drivers της κάρτας Γραφικών.(Αυτό το έγραψε και άλλος φίλος δλδή πως τα XP σου περνάνε και τους ΟΔΗΓΟΥΣ της κάρτας γραφικών ΣΥΝΗΘΩΣ.Αυτά και ΤΕΛΟΣ απο εμένα.
vazelos Νοέμβριος 6, 2006 Author #13 Νοέμβριος 6, 2006 Ευχαριστω οσους προσπαθησαν να βοηθησουν την κατασταση...Να ξεκαθαρισω καποια πραγματα γιατι παμε να μπλεξουμε....1. Το θεμα αυτο δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με το ΔΙΚΟ ΜΟΥ συστημα οπως γραφει καποιος για τις ΑΤΙ1900 ξερω να βρω κι εγω οδηγους....2. Δεν ειμαι κανενας ασχετος (ετσι πιστευω τουλαχιστον) οποτε για ανοιγω θεμα και να ρωταω αυτα που ρωταω θα εχω καποιο λογο....Οι οδηγοι στο site της ΑΤΙ ειναι μεν για αυτη την καρτα αλλα για AGP και οχι PCI (αυτα για το κουταλακι)....3. Λετε αν τα ΧΡ περνουσαν μονα τους drivers να εψαχνα να βρω αλλους εγω???Γιατι καποιοι το λενε και το ξαναλενε οτι τα ΧΡ περνανε μονα τους drivers για αυτη την καρτα????Και επιτελους ρε παιδια με αυτο το παραμυθακι σε καθε thread...Οπως εγραψε και ο jpavly (ευχαριστω) ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ Η ΚΑΝΕ ''ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ'' Η ''ΨΑΞΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ''!!!!!ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...Η ΒΟΗΘΑΣ Η ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ...ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...Κλεινω αυτη τη μεγαλη παρενθεση...Φιλε jpavly αυτους τους drivers που μου εδωσες τους ειχα βρει κι εγω αλλα για καποιο λογο δεν μπορω να τους κατεβασω...
ΝTG Νοέμβριος 6, 2006 #14 Νοέμβριος 6, 2006 να υποθεσω ειδες και τα παρακατω...???!!!Αρχική απάντηση από ΝTGΔεν ξερω αν θα παιξει ...δοκιμασε να κατεβασεις απο εδω το 2.6.71 που ειναι αρκετα παλιο (στηριζεται στους catalyst 5.9(το πλεον σιγουρο ειναι ειναι οτι δεν 8α παιξουν με 3.8.252 και πανω...)εδιταν και μερικα λινκ πιο κατω εχει τους 2.4.87 που ειναι αρκετα παλιο.....ισως να ξεκιναγες με αυτους
Occultist Νοέμβριος 6, 2006 #15 Νοέμβριος 6, 2006 Παλικάρι...εδώ είσαι --> Drivers για ATI RAGE IIC PCI WINXPΝαι, ας λέει RAGE PRO-η κάρτα που αναφέρεις είναι RAGE PRO series;)
jpavly Νοέμβριος 6, 2006 #16 Νοέμβριος 6, 2006 Τώρα τσέκαρα από το site και κατέβασα και τους 2. Θέλει εγγραφή, η οποία είναι δωρεάν και με έχει βοηθήσει αρκετές φορές.Αν δεν τα βγάζεις πέρα, πες μου να σου τους ανεβάσω κάπου.Δοκίμασε και τους παλιούς drivers που λέει ο NTGαρος.
vazelos Νοέμβριος 6, 2006 Author #17 Νοέμβριος 6, 2006 @NTG Ναι φιλε μου το προσπαθησα αλλα απο αυτο το site κατεβαζω με 8-9ΚΒ το πολυ και καποια στιγμη σταματαει ή δεν ανοιγει καν...Θα το ξαναδοκιμασω και αργοτερα μηπως παει καλυτερα...Ευχαριστω...@Οccultist Δυστυχως φιλε μου δεν δουλευει....Ευχαριστω παντως...
kaynd Νοέμβριος 6, 2006 #18 Νοέμβριος 6, 2006 Αυτό με το κουταλάκι θα μπορούσες να τον πάρεις σαν ένα χαζό αστεϊσμό Δε σε έβρισα και προσπάθησε να είσαι πιο χαλαρός. Drivers υπάρχουν μονό για win 9x-Me ουτε καν για 2000 αν και σε ένα παλιό faq για τα 2000 είχε πει ότι θα την υποστήριζε τελικά δε το έκανε πόσο μάλλον για τα win xp . Οι drivers που υπάρχουν για την RAGE IIC, κάνουν για pci και agp Αν πατήσεις στα Release Notes θα δεις κάπου This driver may be used with ATI products based on the RAGE IIC chipset, in either PCI or AGP configurations. Και δυστυχώς η ATI RAGE PRO είναι μεταγενέστερη της ATI RAGE IIC άλλος πυρήνας εντελώς
vazelos Νοέμβριος 6, 2006 Author #19 Νοέμβριος 6, 2006 @kaynd φιλε δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος παρεξηγησης...Ισως φταιω κι εγω που ειδα μαζεμενα σημερα (δεν εχω internet σπιτι μου λογω μετακομισης και μπαινω μονο απο τη δουλεια) ολα αυτα και τα πηρα ολα στραβα.... @jpavly Ναι τωρα που μπηκα τους κατεβασα τελικα (δεν ξερω τι γινοταν το μεσημερι και ετρωγα μουτζες)...Με το καλο δεν δουλεψε αλλα με το ''αγριο'' τους πηρε μια χαρα.... Ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν και προσπαθησαν να βοηθησουν....thx;)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.