kritikos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2006 υπάρχει καμία καλή σελίδα με σύγκριση στην απόδοση antispyware? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Νοέμβριος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2006 Παντως ανεξερτητα με τη συγκριση, το μονο σιγουρο ειναι οτι ενα δεν ειναι ποτε αρκετο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 2, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από pigassos19 Παντως ανεξερτητα με τη συγκριση, το μονο σιγουρο ειναι οτι ενα δεν ειναι ποτε αρκετο! ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonathan Νοέμβριος 6, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2006 how very true.... αλλά τώρα που αρχίζουνε και βάζουνε "official" spyware στα games μέσα (πχ Battlefield 2142) τί κάνουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Νοέμβριος 6, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2006 www.virus.grκατα τη γνωμη μου kaspersky internet security 6 update kaue 15min !!περιπου και γενικα εχεις καληψη σε ολους τους τομεις...πολυ καλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Νοέμβριος 6, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από tolis86 [Σήμερα, στις 07:02] www.virus.grκατα τη γνωμη μου kaspersky internet security 6 update kaue 15min !!περιπου και γενικα εχεις καληψη σε ολους τους τομεις...πολυ καλο... ++i στον κυριο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Νοέμβριος 7, 2006 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2006 Εγω εβαλα kaspersky antivirys και spy sweeper και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ καλυτερα απο το προηγουμενο nod32+spyware doctor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Νοέμβριος 7, 2006 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από cabrinha Εγω εβαλα kaspersky antivirys και spy sweeper και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ καλυτερα απο το προηγουμενο nod32+spyware doctor. :sick: :whistling :sick: Επειδή τυχαίνει να έχω ακριβώς το NOD32 και το spyware doctor :red: θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι........Πριν βάλω το NOD32 είχα βάλει το Kaspersky, αλλά μετά το install και το απαραίτητο restart για το PC κάθε φορά που έβαζα το stick μου μου έβγαζε μία μπλε οθόνη και έκανε re-boot από μόνο του......μόλις έβγαλα το Kaspersky έπαψε να γίνεται αυτό......ξέρεις τι έφταιγε ?? ’μα είναι να το ξαναβάλω dld..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Νοέμβριος 7, 2006 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από pigassos19 Παντως ανεξερτητα με τη συγκριση, το μονο σιγουρο ειναι οτι ενα δεν ειναι ποτε αρκετο! Ναι, αλλά με την προϋπόθεση πως δεν τρέχουν ταυτόχρονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.