sofix Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2006 λεπον,προτεινω να μαζευτουμε οσοι παιζουν cod 2 και να οργανωσουμε κανα game να λιωνουμε που+που ετσι για το χαβαλε..εμεις ειμαστε λιγα ατομα απο εστια πατρας οπου στηνουμε private server εντελως free με καποια απλα rules και χαβαλεδιαζουμε μερικα βραδια..αν υπαρχει συμμετοχη απο λαμπτιτες,ας οργανωθουμε και τα υπολοιπα τα βρισκουμε..οσοι πιστοι ας δηλωσουν συμμετοχη..προτασεις σχολια δεκτα :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Νοέμβριος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2006 Nα σου πώ..... είσαι και εσύ μέλος του γνωστού Club [ιΧ] ? Εδώ GR_Terminator / Term_Junior / ANIMAL.... Μέσα ..... θέλω να "φάω" μερικούς εδώ μέσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Νοέμβριος 2, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2006 εγω μονο εδω στην εστια επαιζα με γνωστους για το χαβαλε..απλα ειπα να παιξω και με εσας,να μεγαλωσει η παρεα και να σκοτωσω κ μερικους γνωστους απο εδω μεσα..αλλο πραγμα να παιζεις με γνωστους..αλλη φαση..αν μπαινετε σε καποιο συγκεκριμενο server που μπορω να βρω απο to all-seeing eye ,just name it.. απλα να μαζευτουμε σε καποιον κ να ειμαστε all together...nickname: Limokontoros:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 2, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis Nα σου πώ..... είσαι και εσύ μέλος του γνωστού Club [ιΧ] ? .... Τι club noob, Team [iX] the best.... Οσο για server, εμενα θα με βρεις στον -> 194.177.211.50:28960 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Νοέμβριος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2006 ειναι το μοναδικο game που το εχω αγοράσει και παιζω online,το κυριοτερο ειναι να μην παιζουν cheatempores Μεσα. αν ισχυει στειλε ip με τον server, ενας ακομη φιλος μου ειναι μεσα και εχει στησει και δικο του στο σπιτι και παιζουμε 3-4 ατομα στο χαλαρο.συνηθως μπαινω στον Noobwars αλλα αν πλακωσουν λαμογια την κανω και μπαινω οπου τυχει και εχει καλο ping Και κοσμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Νοέμβριος 2, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από sofix [Σήμερα, στις 15:28] λεπον,προτεινω να μαζευτουμε οσοι παιζουν cod 2 και να οργανωσουμε κανα game να λιωνουμε που+που ετσι για το χαβαλε.. εμεις ειμαστε λιγα ατομα απο εστια πατρας οπου στηνουμε private server εντελως free με καποια απλα rules και χαβαλεδιαζουμε μερικα βραδια.. αν υπαρχει συμμετοχη απο λαμπτιτες,ας οργανωθουμε και τα υπολοιπα τα βρισκουμε.. οσοι πιστοι ας δηλωσουν συμμετοχη.. προτασεις σχολια δεκτα :giveup: Μέσα και από εμένα Sniper........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Νοέμβριος 2, 2006 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2006 θελει το αυθεντικο για να παιξεις οn-line ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Νοέμβριος 2, 2006 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2006 count me in Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Νοέμβριος 2, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2006 οχι..εγω παιζω με το "αγορασμενο" απο τη θαλασσα..βαζεις και ενα "all-seeing eye" να βλεπεις τους free servers και εισαι κομπλε..δεν ξερω αν επιτρεπεται απο τους κανονες να σου περιγραψω πως να το κανεις...σηκωσα σερβερ @ 150.140.212.55 ή 150.140.212.55::28960server name : EstiaPatrasGR για δοκιμαστε αν μπαινετε κ πως πατε απο ping Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 2, 2006 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2006 Aν δεν εχετε original που πατε ρε παιδια, cracked servers = χαλια servers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Νοέμβριος 2, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2006 τι να κανουμε βολευομαστε με τους cracked.. χαβαλες να γινεται.. by the way, εχω την 1.3 version.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Νοέμβριος 2, 2006 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable Aν δεν εχετε original που πατε ρε παιδια, cracked servers = χαλια servers... δεν εχουμε λεφτα να δοσουμε 38 ευρω για να παρουμε το οriginal CD-key. ακους εκει να δοσω 38 ευρω για ενα κλειδι ξερεις ποση ωρα θελεις γνα να βγαλεις τα 38 ευρω φιλε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Νοέμβριος 2, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2006 λεπον,παμε με τον dpresv στον noobwars.. τα λεμε εκει αν ειναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Νοέμβριος 2, 2006 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από BILL5 [Σήμερα, στις 22:04] δεν εχουμε λεφτα να δοσουμε 38 ευρω για να παρουμε το οriginal CD-key. ακους εκει να δοσω 38 ευρω για ενα κλειδι ξερεις ποση ωρα θελεις γνα να βγαλεις τα 38 ευρω φιλε ? http://www.play.com/Games/PC/CART/3-/1106909/-/Product.html?cur=258 Για να βγαλεις μια gift card visa ποση ωρα θελει ? Ωραια φαση το cod2 mp αλλα μπροστα στο red orchestra ολα τα ww2 μοιαζουν παιδικα, το να βλεπεις κουκιδες στο minimap με την θεση του εχθρου ( αλα νουμπο cs source ) να πεφτεις prone χωρις να σου απαγορευεται η δυνατοτητα να πυροβολησεις τουλαχιστον για 1 δευτερολεπτο και το να σε κανει σουρωτυρι το κακομοιρο 12χρονο με το tomson και εσυ να καλυπτεσαι να γινεσαι περδικι και μετα με μια καλη βολη απτο karg/garand να τον στελνεις στον αδη παρα ειναι arcade οπως και ναχει τον server τον βλεπω στο x-fire ως cod2 @ doom, ισως να κανω μια επισκεψουλα αμα μαζευτει κοσμος :devil: ingame nick : (p)SoFGR δεν εχω κλεισει ουτε 10ωρο ομως( http://www.xfire.com/profile/sofgr/ ), με το μαλακο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 2, 2006 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 00:15] Ωραια φαση το cod2 mp αλλα μπροστα στο red orchestra Πάλι προσυλητισμό κάνεις ? δεν θέμε λέμε . Cs-s 4 teh win [σου εστειλα πμ btw ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 2, 2006 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από BILL5 δεν εχουμε λεφτα να δοσουμε 38 ευρω για να παρουμε το οriginal CD-key. ακους εκει να δοσω 38 ευρω για ενα κλειδι ξερεις ποση ωρα θελεις γνα να βγαλεις τα 38 ευρω φιλε ? Προφανως αν ειναι να παιξεις 5-10 ωρες και να το παρατησεις δεν λεει (και καλυτερα δλδ αυτοι οι τυποι να μην εχουν original για να μην παιζω και μαζι τους...), αλλα αν ειναι να σπαταλησεις 100δες ωρες τοτε μαλλον ειναι τσαμπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Νοέμβριος 2, 2006 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 22:29] Πάλι προσυλητισμό κάνεις ? δεν θέμε λέμε . Cs-s 4 teh win [σου εστειλα πμ btw ] δεν θελετε γιατι δεν σας παιρνει :P ψαναστειλε pm γιατι χθες κοιμηθηκα στις 10 το πρωι και προχθες στις μια το μεσημερι, αντε στησουυυυυυυυ :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 6, 2007 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Κύριοι υπάρχει όρεξη για κανένα GATHERING προσεχώς; (τώρα , σε καμιά ώρα, αύριο....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Φεβρουάριος 7, 2007 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Μέσα και εγώ! Πείτε που και πότε.Έτσι για πλάκα - ποιοί από εσάς παίζουν στους ΝoobWars servers?nick: McPhisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 7, 2007 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 το αγορασα online μιας και ειμαι κατοχος steam (counter strike rulez)το κατεβαζω και θα τα πουμε σε λιγο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.