x@nD3R Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2006 Μια γρήγορη ερώτηση!!! Η αδερφή μου θέλει νέο pc και ενώ έχω μαζέψει όλα τα κομμάτια , θέλω την γνώμη σας για την κάρτα γραφικών... Παιχνίδια δεν θα παίζει. Αλλά θα βλέπει πολλές ταινίες. Η κάρτα που λέω να πάρει είναι αυτή ... Θα μπορέσει να χαρεί την LGL204wt με αυτήν την κάρτα γραφικών? Ευχαριστώ
mech5107 Νοέμβριος 1, 2006 #2 Νοέμβριος 1, 2006 Δεν νομίζω να έχει κανα πρόβλημα. Στα 2D όλες πάνω-κάτω τα ίδια είναι... Αλλά εγώ θα πήγαινα σε κάτι με passive ψύξη, μιάς και είναι για κορίτσι...μην σου παραπονίεται για βουητά... Το έχω πάθει και εγώ αυτό με ενεργό chipset cooler και με ζάλιζε μέχρι να της βαλώ ενα zalman... Edit: Να αυτή να βάλεις. Ιδια λεφτά, 256 μνήμη και passive. Edit2: Aν θές πιο gaming κατάσταση με +20 βάζεις αυτή και σε καλύπτει...
sofix Νοέμβριος 1, 2006 #3 Νοέμβριος 1, 2006 gigabyte FTW !οσο για την LG 8α την χαρει ανετα οποια κ να βαλει απο αυτες,dont worry..
ΝTG Νοέμβριος 1, 2006 #4 Νοέμβριος 1, 2006 με την passive μην παραπονιεται για artifacts...βεβαια στα βιντεο λιγο δυσκολο...αλλα καλο ειναι να εχει και την απαραιτητη ροη το κουτι του ιδιοκτητη..
mech5107 Νοέμβριος 1, 2006 #5 Νοέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG με την passive μην παραπονιεται για artifacts...βεβαια στα βιντεο λιγο δυσκολο...αλλα καλο ειναι να εχει και την απαραιτητη ροη το κουτι του ιδιοκτητη.. Koίτα να δεις...εχώ 6600 128mb agp με passive σε πολυ μέτριο κουτάκι, με ενα silent 9αρι στην έξοδο, ολο και ολο, σε 415Mhz πυρήνα και παίζει αψογα για όσες ώρες θες. Αν πάρει την GT και μείνει στα normal δεν υπάρχει περίπτωση για artifacts, εκτώς από rma (....μακριά από μας).
sofix Νοέμβριος 1, 2006 #6 Νοέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG με την passive μην παραπονιεται για artifacts...βεβαια στα βιντεο λιγο δυσκολο...αλλα καλο ειναι να εχει και την απαραιτητη ροη το κουτι του ιδιοκτητη.. καπου νομιζω υπερβαλουμε με τα artifacts και passive cooled cards...το εχουμε παραξηλωσει..σε default καταστασεις και για την χρηση που προοριζεται δεν υπαρχει πιθανοτητα να συμβει κατι τετοιο,εκτος αν βαλει το κουτι διπλα στο καλοριφερ κ δεν εχει μεσα ουτε ενα ανεμιστηρι...ημαρτον !!επειδη καποιοι (ισως) χρονιζουν καρτες με παθητικη ψυξη χωρις να ξερουν τι κανουν και εχουν κουτια που βραζουν, δε θα βγαλουμε τις passive cooled vga's αχρηστες!!ημαρτον !!
Maximus Νοέμβριος 2, 2006 #7 Νοέμβριος 2, 2006 Έχω δει passive-cooled κάρτες με το παραμικρό να πετάνε artifacts. Μια 7300 πάντως δε νομίζω να έχει πρόβλημα, αλλά παλιότερα κάτι 6600 ήταν πολύ μα πολύ "θερμές"
ΝTG Νοέμβριος 2, 2006 #8 Νοέμβριος 2, 2006 επειδη δεν αναφερει ουτε τι κουτι εχει ...ουτε σε ποιο σημειο το εχει τοποθετησει(κοντα σε καλοριφερ ή οχι) ειναι πολυ πιθανον ...μιας και μιλαμε για το "ασθενες" φυλοα)του κουτι να μην εχει οντως ουτε ενα ανεμηστηρα..β)να εχει χωθει σε καποιο κενο που αφηνει το καλοριφερ..(συνηθως τα γραφεια ειναι κοντα σε καλοριφερ οποτε..)Το β το εχω δει χιλιαδες φορες...(καλα οχι χιλιαδες αλλα παρα πολλες..)και απλα ανεφερα να εχει καποια ροη το κουτι ....δεν "εφτυσα" την καρτα..!Ημαρτον με τα "ημαρτον"..Υ.ΓΑσε που οι rma περιπτωσεις αυξανονται και πλυθηνονται στις μερες μας...Αν συντρεχουν και τα παραπανω δεν θα μου κανει εντυπωση αν σε καμποσο καιρο εχουμε αλλο ενα rma..Και ξαναλεω οτι για βιντεο και λοιπες 2δ καταστασεις ολα καλα...στα παιχνιδια πιστευω θα αποκτησει προβλημα..
sofix Νοέμβριος 2, 2006 #9 Νοέμβριος 2, 2006 καποιος που δεν εχει και μεγαλη "επαφη" με το αντικειμενο, διαβαζοντας αυτο που εγραψες παραπανωΑρχική απάντηση από ΝTG με την passive μην παραπονιεται για artifacts... ισως του ακουστει καπως αυτη η λεξουλα "artifacts" και βγαλει αυθαιρετα συμπερασματα τυπου : passive--->artifacts--->χαλια καρτα ,χωρις να δωσει σημασια σε αυτο που ειπες για "ροη" .. οι περισσοτεροι δυστυχως καταληγουν σε αυτα τα ευκολα συμπερασματα..εγω καταλαβα τι εννοεις και σε τι "ειδικες" συνθηκες αναφερεσαι,αλλα καλο ειναι να το τονιζουμε, διοτι εχω διαβασει απειρα threads οπου μια μικρη παρατηρηση σαν τη δικη σου για ροη αερα κτλ κτλ,περναει στο ντουκου και ολοι κραταγαν μονο το κομματι passive--->artifactsοσο για τα ημαρτον ,θα ανακαλεσω κ θα συμφωνησω: Ημαρτον!:hi:
x@nD3R Νοέμβριος 2, 2006 Author #10 Νοέμβριος 2, 2006 Thanks για τις απαντήσεις σας αν και νομίζω οτι πήγαμε σε ''εξειδικευμένα'' πράγματα για αυτό που ζήτησα. Δοκιμάστηκε αυτή που ήθελα στην αρχή αλλα όντως δεν άρεσε λόγω θορύβου... Αγοράστηκε μια με passive cooling και η αδερφή μου είναι καταενθουσιασμένη!!! (ένας από τους λόγους που αγόρασε pc είναι η εκπληκτική οθόνη της LG) Ευχαριστώ και πάλι παιδιά
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.