Jump to content

Βοηθεια με Prescott

tyxeros

Recommended Posts

Εχω ενα P4 3.2 Prescott και θελω να μου πειτε αν εχει καποια λειτουργια σαν το Cool N Quiet Που εχουν οι Amd , καθως και πως την ενεργοποιω (Απο Bios kai Windows)

Αρχική απάντηση από tyxeros

Εχω ενα P4 3.2 Prescott και θελω να μου πειτε αν εχει καποια λειτουργια σαν το Cool N Quiet Που εχουν οι Amd , καθως και πως την ενεργοποιω (Απο Bios kai Windows)

πανω σε τη mobo ειναι????

Οι Prescott γενικά δεν έχουν κάτι τέτοιο. Η σειρά D και νομίζω και η 6χχ εχουν το speedstep. Από την άλλη κάποιες μητρικές (π.χ. ASUS smart fan) ενσωματώνουν συστήματα μείωσης της ταχύτητας του cpu fan ώστε να περιοριστεί ο θόρυβος...

Asrock P4VM800 ειναι η μητρικη. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να πεφτει αυτοματα η ταχυτητα οταν ειναι σε idle για να μειωνεται η καταναλωση.

( Ασε που εχω αυτο και αλλο ενα pc στο ιδιο ups και σε Load αρχιζει να τσιριζει για Overload).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.