JohnG85 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2006 Το πλαίσιο έφερε τα πολύ καλά κατά τη γνώμη μου routers της US Robotics.Εντάξει δεν έχει και την καλύτερη τιμή αλλά τουλάχιστον άλλο ένα μαγαζί που τα φέρνει!US Robotics Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Νοέμβριος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2006 Eίχε και το eshop από καιρό! Έχω βάλει στο μάτι το 9108, αλλά προηγούνται άλλα τώρα!Από ότι άκουσα δεν μπουκώνσει σαν το 9107... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Νοέμβριος 1, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2006 Το πλαισιο φερνει usr αρκετα χρονια, αλλα φερνει επιλεκτικα καποια προιοντα και δεν τα διαφημιζει πολυ. Καποτε ειχα παρει ενα modem στα 33.6... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Νοέμβριος 1, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2006 Αν εισαι θεσ/νικη πανε μια βολτα απο διαφορα μαγαζια κοντα στο κεντρο και θα βρεις ολη την γκαμα απο την US Robotics. Παντως θεσ/νικη εχει πολλα μαγαζια με US και καλυτερες τιμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Νοέμβριος 1, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2006 Παιδιά έχω το 999105 και φυσάει.Χαλάλι και το τελευταίο cent που έδωσα για να το πάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.