Jump to content

Τι Dell XPS, XQUAD, και άλλα μου λέτε...

jpavly

Recommended Posts

Αυτο το ελέυθερες αγγελίες φίλε μου σηκώνει κουβέντα. Δεν νομίζω ότι είναι όμως το κατάλληλο μέρος και η κατάλληλη ατμόσφαιρα τώρα...κάποια άλλη στιγμή πολύ ευχαρίστως.

Το πλασματικές δημοπρασίες δεν σημαίνει ακριβώς αυτό που έχεις κατα νου και φέρεις ως παράδειγμα.

Σου είπα γιατι δεν έκλεισα το τοπικ νωρίτερα. Ήθελα να μπορέσεις να πεις την άποψη σου γιατί είχες κάθε δικαίωμα.

Εφόσον συμφωνείς και συ λοιπόν κλείνει το παρόν θέμα εδώ.

Αλλά βρε συ...τι αμπέλια και πιανού είναι τα αμπέλια...πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω. Και ποιον να τσούξει αν πουλήσεις εσύ ή όχι.

Απλά και πανω απο όλα αντικειμενικά...μπορεί εσύ να τα είχες πληρώσει ενα τσουβάλι λεφτα τα πραγματα που πουλάς...αλλά σήμερα δεν αξίζουν όσο θες να τα δώσεις.

Και στην πραγματικότητα απέχει τόσο πολύ η αξία τους με αυτό που ζητάς...που φλερτάρει με τα όρια του αστείου η δημοπρασία σου. Γιαυτό και το χιούμορ που διάβασες.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν δικαιολογώ τις φάρσες που σου έκαναν στο τηλέφωνο...και κατ'επέκταση εξέθεσαν το φόρουμ μας...όσοι ήταν απο δω μέσα τελικά.

Anyway....peace....ας το λήξουμε εδώ.

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.