jpavly Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2006 ΤΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ!!!ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ GAMER!http://www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=5913405
spresv Νοέμβριος 1, 2006 #4 Νοέμβριος 1, 2006 omfg, μονο 4.500? Θα το χτυπαγα επιτοπου (το απολυτο εργαλειο EVAH) αλλα μου λειπουνε κατι ψιλα....
o polonos Νοέμβριος 1, 2006 #5 Νοέμβριος 1, 2006 Το δινει και σε δοσεις??? Γιατι το σκεφτομαι σοβαρα.... :rofl:
YDinopoulos Νοέμβριος 1, 2006 #6 Νοέμβριος 1, 2006 Ασε...οτι εχει δοσεις, σε προλαβαινω καποιος πρωην νιουζ-ποστερ
inertiacreep Νοέμβριος 1, 2006 #7 Νοέμβριος 1, 2006 Bookmarked! Θέλω να δω πόσοι και ποιοι θα κανουν προσφορές...δεν διαβασατε περιγραφή?"Ενα πανακριβο συστημα, το απολυτο για εναν επαγγελματια και εναν Gamer, με μεγαλη οθονη TFT 20.1 ιντσων , ετοιμο για χρηση με τεραστεια συλλογη απο παιχνιδια , προγραμματα και τραγουδια Το μισο ΤΕΡΑ και πλεον του σκληρου φανταζει τερατωδης για αρχεια , οπου οι 2 απο τους 3 σκληρους τους λειτουργεις σαν backup για να μην χανεις ποτε τα αρχεια σου Το τελειο συστημα σε τιμη πατο!"Με Celeron 2.66 & GF5600, θα τα παιζει όλα...Ε ρε μια βρεγμένη σανίδα που χρειάζονται μερικοί μερικοί...
yz250 Νοέμβριος 1, 2006 #8 Νοέμβριος 1, 2006 Και σκεφτομουνα σοβαρα να αγορασω ενα game pc και τωρα που βρηκα την ευκερια θα την αρπαξω :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
ea6gka Νοέμβριος 1, 2006 #9 Νοέμβριος 1, 2006 ελπιζω να τηρηθει σειρα προτεραιοτητας , μην εχουμε δραματα κλπ
magicman Νοέμβριος 1, 2006 #10 Νοέμβριος 1, 2006 εγω λεω να του στειλουμε e-mail με κανα pc της προκοπης. εμενα μαρεσε πολυ εκει που λεει για Μισο τερα. εδω αλλοι τα τερα τα εχουν μονο για backup. :hehe:
jpcupra Νοέμβριος 1, 2006 #11 Νοέμβριος 1, 2006 λεω να του σκασω ενα τηλ να τον δουλεψω λιγο... τι λετε?
ergotelis Νοέμβριος 1, 2006 #12 Νοέμβριος 1, 2006 Ρε εγώ λέω να κάνουμε μαζικό email όλοι να πάθει πλάκα ο άνθρωπος από τη ζήτηση!Μιλάμε από τις λίγες πραγματικά καλές προσφορές!Να λέει πόποο θα πάει σίγουρα 4500!!!Εγώ πάντως έβαλα τη πρσφορά μου!’ντε να βάλετε και εσείς να ανεβαίνει μισό μισό ευρώ! :banging:
o polonos Νοέμβριος 1, 2006 #13 Νοέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από jpcupra [Σήμερα, στις 18:35] λεω να του σκασω ενα τηλ να τον δουλεψω λιγο... τι λετε? Ρε συ μολις κλεισεις με τον τυπο στειλε ΠΜ να των παρω και γω :hehe:
jpcupra Νοέμβριος 1, 2006 #14 Νοέμβριος 1, 2006 τον πηρα τηλ παιδια του εριξα πολυ δουλεμα.... και αν θα ειμαι top και και και.... και δεν υπαρχει καλυτερη καρτα γραφικων...και μου παρομοιαζε την καρτα με τα κυβικα ενος αυτοκινητου!!!!ΕΛΕΟΣ.....εχω κλασει στα γελια!!!! την συγκρινε και με την 512 και μου λεει...." παρολο που ειναι 256...εχει πιο πολλα ΑΛΟΓΑ απο την 512... επισης αν δωσω 4500 θα παρω ολα τα παιχνιδια και τα προγραμματα αυθεντικα ενω στα 1000 που εχει βαλει παιρνουμε μονο τις αντιγραφες...και δεν επιτρεποταν να γραψει κατι τετοιο στο forum... επισης θα μπορω να παιζω FEAR ΚΑΙ OBLIVION ανετα με το συγκεκριμενο συστημα...το μηχανημα ηταν απο νετ καφε και ειχε κοστισει γυρω στα 1700ε... συγκρατιομουν αρκετη ωρα για να μην τον βρισω...τελικα δεν τον εβρισα και του ειπα οτι θα ανεβω μια απο αυτες τις μερες Θεσσαλονικη(απο κει ειναι)... για να το δω...Α και επισης το μηχανημα το ηθελα για τον γιο μου και καλα....απλα απιστευτος ο τυπος...τα πιστευε ολα οσα ελεγε...παρτε τηλ !!!!!!!!!!! :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
deninho Νοέμβριος 1, 2006 #15 Νοέμβριος 1, 2006 είναι και ανορθόγραφος... άκους εκεί μεγαθύριο (εκτός αν εννοεί ότι έχει μεγάλη πόρτα (θύρα))
o polonos Νοέμβριος 1, 2006 #16 Νοέμβριος 1, 2006 Ρομπααααααααααααααααα Δεν εχω ξανα γελασει τοσο πολυ στην ζωη μου.... Α που ειστε καλυτερη καρτα απο αυτη που πολαει δεν υπαρχει στον κοσμο !!!! Ε ρε γλεντια......
ergotelis Νοέμβριος 1, 2006 #17 Νοέμβριος 1, 2006 Πωωω μου φυγε το άγχος ευτυχώς δε το έκλεισες και τι θα κανα!!!
JaguarOne Νοέμβριος 1, 2006 #18 Νοέμβριος 1, 2006 εργοτέλη ΜΑΖΕΨΟΥ. το τερΑΣΤΕΙΟ μηχάνημα/εργαλείο/πλοίο/χορεύτρια είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ. Επιτέλους θα πάρω pc με cojones :clap: :clap: :clap: :clap:
elefsinaras Νοέμβριος 1, 2006 #19 Νοέμβριος 1, 2006 αχ παναγιτσα μου γελασα και σημερα :tomato: :tomato:
ergotelis Νοέμβριος 1, 2006 #20 Νοέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από JaguarOne εργοτέλη ΜΑΖΕΨΟΥ. το τερΑΣΤΕΙΟ μηχάνημα/εργαλείο/πλοίο/χορεύτρια είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ. Επιτέλους θα πάρω pc με cojones :clap: :clap: :clap: :clap: :devil: :devil: O πόλεμος μόλις ξεκίνησε!!! Χτύπημα στη δημοπρασία μέχρι τελικής πτώσεως!:tongue:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.