Gabriel Νοέμβριος 7, 2006 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2006 ’λλος ένας πολύ ευχαριστημένος χρήστης της Infinity.To μόνο ίσως αρνητικό θα έλεγα πώς είναι το κούμπωμα της στο socket 775,δε το πολυεμπιστεύομαι,είναι και της ίδιας φιλοσοφίας με το stock cooler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 7, 2006 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2006 Πήρα την Noctua εχθές... full load & οι 2 πυρήνες (D805) στα 3500 έχω 45 C (από 57 C στα 3000 με την stock) με 2 prime m@m@ei :) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
KWSN - Men Νοέμβριος 7, 2006 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2006 Με έναν ή δύο 12άρηδες πάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 7, 2006 #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2006 Έναν 12αρι (αυτόν που είχε στο πακέτο) που είναι στις 1200στρ/λεπτο.Το μόνο άσχημο ήταν ότι έπρεπε να ξηλώσω το ΜοΒο από το κουτί (CMStacker) για να βιδωθεί η ψύκτρα. Έχει τοποθετηθεί με την πλατεία πλευρά της Noctua παράλληλα με τις μνήμες και έτσι ο 12αρης ανεμιστήρας του κουτιού που βγάζει αέρα έξω (αυτός πάνω από τα keyboard/mouse/ethernet βύσματα) δουλεύει "σαν" pull. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KWSN - Men Νοέμβριος 7, 2006 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2006 Εγώ έχω βάλει 2 επάνω, σε push-pull. Πάει ακόμα καλύτερα. Για την εγκατάσταση, δυστυχώς πολλές καλές ψύκτρες απαιτούν ξήλωμα. Έχω πλέον συνηθίσει από την εποχή της Swiftech για Socket A. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 7, 2006 #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2006 Τελικά τα συγκριτικά δεν λένε ΤΙΠΟΤΑ... ή μάλλον ο καθένας λέει τα δικά του : http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=973&pageID=2628 <-- η Νοctua καλύτερη από Scythe Ninja RevB.... Μαλλον και οι τρεις είναι το ίδιο καλές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 7, 2006 #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2006 Η Noctua είναι ελαφρώς καλύτερη στα review από τη Ninja, όχι όμως από την Infinity Πάντως είναι φοβερή, 1-2 βαθμοί δεν είναι και τεράστια διαφορά αν δεν πας το σύστημα στα όρια (είτε benches είτε 24/7) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gns Νοέμβριος 10, 2006 Author #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2006 Γεια σου φιλε ΟΕW1999 απευθυνομαι σ' εσενα (ή οποιοδηποτε αλλο που εχει δοκιμασει αυτη τη ψηκτρα) κυριως επιδη εχεις δοκιμασει τη tuniq tower και ξερεις απο πρωτο χερι: Καταρχας ηθελα να μαθω καταποσο ειναι ευκολη η τοποθετηση της συγκεκριμενης ψηκτρας Δευτερο οπως βλεπεις αυτο ειναι το κουτακι μου θα χωραει τελικα ή να μην μπω στο κοπο να τη παρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gns Νοέμβριος 10, 2006 Author #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2006 Και αυτη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gns Νοέμβριος 11, 2006 Author #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 Ρε παιδια πολλα ζηταω... οποιος γνωριζει αυτα που ρωτησα ας πει κατι μην την παραγγειλω τη ψηκτρα και μου μεινει στο χερι Link to comment Share on other sites More sharing options...
KWSN - Men Νοέμβριος 11, 2006 #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 Μου φαίνεται μάλλον χλωμό με το μάτι. Γιατί δεν κάνεις μετρήσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Νοέμβριος 12, 2006 #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από gns [10-11-2006 20:02] Γεια σου φιλε ΟΕW1999 απευθυνομαι σ' εσενα (ή οποιοδηποτε αλλο που εχει δοκιμασει αυτη τη ψηκτρα) κυριως επιδη εχεις δοκιμασει τη tuniq tower και ξερεις απο πρωτο χερι: Τωρα μπηκα και ειδα την ερωτηση σου, αν απο την μητρικη μεχρι το πλαινο εχεις 14 cm ναι τοτε χωραει στο κουτι σου αν οχι τοτε ή αφαιρεις ενα πλαστικο που ειδα ή απλα κανεις μοντα στο κουτι. Η τοποθετηση της ειναι λιγακι δυσκολη, θελει λιγη δουλιτσα στο να μπει ξυλωμα μητρικης, οι βιδες για να σταθεροποιηθει δεν βρισκονται ευκολα απο τον ογκο της. ΑΛΛΑ ολα αυτα χανονται οταν την βαλεις απανω και δεις νουμερακια τη να σου λεω ολα τα λεφτα αξιζει την οποια ταλαιπωρια. Aν μπορεις ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ :D :D αν μπορεις παρε και την καινουργια παστα της ZALMAN και αυτη πολυ καλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvor Νοέμβριος 14, 2006 #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 Πήρα χθές την tuniq tower και βλέπω ότι δεν χωράει το fan controller στις pci του stacker 810. Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Δεκέμβριος 4, 2006 #54 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Είμαι ανάμεσα στις Scythe Infinity και Ninja Rev.BΕντάξει, είναι φανερό ότι η Infinity έχει προβάδισμα 2~5C σε idle και load αντίστοιχα.Αξίζει όμως τα έξτρα $$ ??Και κολλάω λίγο και στο μέγεθος (όχι τόσο στο βάρος). Την έχει δοκιμάσει κανείς σε Gigabyte DQ6, μήπως βρίσκει στην ψύξη των mosfets? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 4, 2006 #55 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Πηρα την tuniq σε μια dq6 και armor με πλαινο 25αρι fan(χωραει στο οριο) και με καμποσο o/c ειμαι στους γυρω στους 31 βαθμους.Αρχική απάντηση από Dr. GonzoΚαι κολλάω λίγο και στο μέγεθος (όχι τόσο στο βάρος). Την έχει δοκιμάσει κανείς σε Gigabyte DQ6, μήπως βρίσκει στην ψύξη των mosfets? δες διαφορες με tuniq...εμενα χωραει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Δεκέμβριος 4, 2006 #56 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Παναγιώτη, είσαι στους 31 βαθμούς με τι ρεύμα στον επεξεργαστή, σε τι συχνότητα, τι θερμοκρασία δωματίου και με ποιό πρόγραμμα μέτρησης θερμοκρασίας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 4, 2006 #57 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από dohc16 Παναγιώτη, είσαι στους 31 βαθμούς με τι ρεύμα στον επεξεργαστή, σε τι συχνότητα, τι θερμοκρασία δωματίου και με ποιό πρόγραμμα μέτρησης θερμοκρασίας; θερμοκρασια δωματιου...κανονικη,ουτε κρυο,ουτε ζεστη.... Μετρηση με το everest με 1,45 συχνοτητα παιζω ακομη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilpanos Ιανουάριος 20, 2007 #58 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2007 Την Tuniq Tower 120 που θα τη βρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Φεβρουάριος 17, 2007 #59 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από panosst [21-01-2007 00:45] Την Tuniq Tower 120 που θα τη βρω? Που θα βρεθει παιδια η Tuniq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilpanos Φεβρουάριος 17, 2007 #60 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Εγώ τελικά την πήρα από το www.overclockers.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.