soki Νοέμβριος 3, 2006 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2006 Το θεμα ειναι να γινει review μεσα σε κλειστο κουτι, ετσι οπως θα δουλευει στους περισσοτερους. Εκει οι θερμοκρασιες θα ανεβουν και στις 2 ψηκτρες αρκετους βαθμους απο οτι εκτος κουτιου.By the way η tuniq ειναι διαθεσιμη στο ocuk:http://www.overclockers.co.uk/acatalog/Other_CPU_Coolers.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 3, 2006 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2006 Μιας και δοκιμάζεται αυτα τα παρα-κατι-ενα-κιλο ψύκτρες για δοκιμαστε τις και με 2πλούς 12αριδες σε push-pull αλλα και push-push με τους 2 12αριδες αντικριστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
subneo Νοέμβριος 3, 2006 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2006 Εγώ με xp90 έχω τον Ε6300@2.8@stock vcore full load (Orthosx2) 47 βαθμούς στο CoreTemp..Χτες στήθηκε το μηχάνημα οπότε δεν έχω δοκιμάσει ακόμα ποιο πάνω από 400fsb..Θα άξιζε να πάω σε καλύτερη ψήκτρα? Αν τον πάω στα 3.2GHz και πάνω.. θα ανέβουν πολύ οι θερμοκρασίες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Νοέμβριος 4, 2006 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2006 Παιδια εχω αποκτησει προσφατα μια Aerocool HT102 Δε ξερω αν την εχετε ακουστα μοιαζει υπερβολικα με Hyper6 απλα εχει 6 Ηeatpipes (3 και 3) και μεγαλυτερα fins αλλα σπαστα οποτε πιανει λιγοτερο χωρο απο την Hyper6.Στο μαγαζι που την αγορασα υπηρχε και η ninja και μου φανηκε υποδεεστερη λογω αλουμινιου(μαλλον σε low fan καταστασεις ή παρα παρα πολλα watt ομως πρεπει οι χαλκος - αλουμινιο να υπερτερουν).Παντως απο θερμοκρασιες εχω με 25οC δωματιο 34 idle και 55 orthos στα 3.4 ghz 1.63vc 6600 C2D.Η pull fan ειναι enermax low αλλα η push δουλευει μεσες στροφες γιατι δε την εβαλα σε ρυθμιστη ακομη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 4, 2006 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από tifozif1 Μιας και δοκιμάζεται αυτα τα παρα-κατι-ενα-κιλο ψύκτρες για δοκιμαστε τις και με 2πλούς 12αριδες σε push-pull αλλα και push-push με τους 2 12αριδες αντικριστά 1) Κάποτε υπήρχαν ψύκτρες από χαλκό με cojones και ζύγιζαν 1.5κιλό 2) Δεν το έχω δοκιμάσει ποτές το push-push, νομίζω πως θα γίνει λίγο...απαράδεκτη η ροή του αέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Νοέμβριος 4, 2006 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2006 A επισης μιας και ανεφερε το βαρος ο gznp παρατηρησα οτι η ψυκτρα μου ειναι πολυ ελαφρυτερη απο την Hiper6.Μιλαμε για μεγαλη διαφορα.Αυτο μου φανηκε περιεργο καθες σε ογκο δε εχουν τοσο τρελη διαφορα.Παιζει να ειναι κανενα κραμμα?http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RR-UNH-P0U1&other_title=+RR-UNH-P0U1+Hyper%206%2Bhttp://www.aerocool.us/p-cooler/ht-102/ht102.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 4, 2006 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2006 Καμία ψύκτρα πλέον δεν είναι 100% χαλκός, αλλά όλες κράμα με ορείχαλκο και άλλα διάφορα. Ο da true χαλκός είναι (πολύ) βαρύς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Νοέμβριος 4, 2006 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Κοπρίτηςκαι just for the record....Ιninity Vs Ultra 120.... διαφορα 3-4C υπερ της πρωτης σε 100% loadsta 2.5' του cpu/fpu SnM... 6600@3600 1.45bios set - 1.5V εντος windows .....με τον ανεμιστηρα της scythe και στις δυο...με ιδιο τζατζικιανοιχτα πανω στον παγκο...με διαφορα 40' ωστε να εκκινουν με την ιδια θερμοκρασια Ωραίος, πρόσθεσε όταν μπορέσεις και την Tuniq, θα την βρεις λογικά εύκολα, βάλε και ένα νεράκι συνηθισμένο, και έχεις κάνει το καλύτερο review που υπάρχει αυτή τη στιγμή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 4, 2006 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2006 Λογικά η Tuniq θα είναι στα ίδια με την Infinity αν κρίνω από τα νούμερα. Πάντως με τις υδροψύξεις του στυλ Zalman παίζει να αρχίζουν να κοντράρονται οι ψύκτρες, με home made όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 4, 2006 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από gznp 1) Κάποτε υπήρχαν ψύκτρες από χαλκό με cojones και ζύγιζαν 1.5κιλό 2) Δεν το έχω δοκιμάσει ποτές το push-push, νομίζω πως θα γίνει λίγο...απαράδεκτη η ροή του αέρα. Βασικά σκέφτομαι οτι αυτές οι ψύκτρες - σε αντίθεση με τις κλασικές που ρίχνουν τον αέρα προς την cpu και ψύχουν και τα γύρω από την cpu τσιπάκια/πυκνοτες - ΔΕΝ ψύχουν τα γύρω εξαρτήματα και αυτό δεν είναι και πολύ καλό για Ο/C. Ίσως με μια push-push διάταξη γίνεται αυτή η παράπλευρη ψύξη χωρίς απώλεια στην ψύξη της cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gns Νοέμβριος 4, 2006 Author #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2006 Παιδια οπως εχω πει πιο πανω χρειαζομαι μερικες πληροφορειες σχετικα με τις ψυκτρες που αναφερω, οποιος τις εχει δοκιμασει παρακαλω οπως δοσει μερικα σχολια ή παρατηρησηςΕπισης θα ηθελα να μαθω πια απο τις δυο (noctua,tuniq) εχει μεγαλυτερο ογκο (περισσοτερο χωρο για τοποθετηση)ΤΗΧ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Νοέμβριος 4, 2006 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2006 Πρωτη εντυπωση απο TUNIQ χθες αργα το βραδι την εστυσα και μπορω να πω οτι εμεινα ΑΦΩΝΟΣ cpu με μαμα ψυκτρα 37-41 βαθμους με TUNIQ 24-25 σε ROME TOTAL REALISM CPU 44-46 τωρα 27-29 σε νορμαλ κατασταση ολο το μηχανημα. Θα ακολουθησουν test, benchmark και θα σας πω που ακριβως βρισκεται. Απο πρωτη εντυπωση κορυφαια :) :) Απο θεμα χωρου ειναι τεραστια στο stacker ισα ισα χωραεικαι δεν το λες μικρο το stacker παει και η πλαινη μοντα που ειχα κανει με τα 4 ανεμηστηρια απλα κορυφαια μεχρι στιγμης αν μπορεις χτυπα την Link to comment Share on other sites More sharing options...
KWSN - Men Νοέμβριος 4, 2006 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2006 Εγώ έχω ένα Chieftec σαν αυτά εδώ: http://www.chieftec.com/products/Workcolor/Dragon.htmΤο λίγο πιο παλιό όμως, χωρίς USB panelάκι μπροστά. Η Noctua U-12 χωράει ίσα ίσα, αλλά δεν έβαλα το πλαϊνό ανεμηστηράκι. Έχω βάλει και 2 12άρηδες σε push-pull, έχω και 6 σκληρούς μέσα και γίνεται της κακομοίρας.Ποιο Stacker έχεις, το 830; Θέλω να πάρω το 830 και με απασχολεί το θέμα αν θα χωράει η ψύκτρα μαζί με 4 πλαϊνά ανεμιστήρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Νοέμβριος 4, 2006 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από ΟΕW1999 [Σήμερα, στις 17:24] Πρωτη εντυπωση απο TUNIQ χθες αργα το βραδι την εστυσα και μπορω να πω οτι εμεινα ΑΦΩΝΟΣ cpu με μαμα ψυκτρα 37-41 βαθμους με TUNIQ 24-25 σε ROME TOTAL REALISM CPU 44-46 τωρα 27-29 σε νορμαλ κατασταση ολο το μηχανημα. Θα ακολουθησουν test, benchmark και θα σας πω που ακριβως βρισκεται. Απο πρωτη εντυπωση κορυφαια :) :) Απο θεμα χωρου ειναι τεραστια στο stacker ισα ισα χωραεικαι δεν το λες μικρο το stacker παει και η πλαινη μοντα που ειχα κανει με τα 4 ανεμηστηρια απλα κορυφαια μεχρι στιγμης αν μπορεις χτυπα την Καλά όλα αυτά αλλά πρέπει να λάβεις υπόψη σου και την θερμοκρασία του χώρου, καθώς χθές έπεσε πάρα πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Νοέμβριος 4, 2006 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2006 Ποιο Stacker έχεις, το 830; Θέλω να πάρω το 830 και με απασχολεί το θέμα αν θα χωράει η ψύκτρα μαζί με 4 πλαϊνά ανεμιστήρια. OXI δεν εχω το 830. Αλλα αν δωσεις τοσα χρηματα για το 830 θα σου προτεινα το MOZART ΤΧ της thermaltake μου φενεται καλυτερο απο το 830 προσωπικη αποψη παντα. Και εγω οταν ειδα τους 4 ανεμηστηρες απο το 830 αυτο εκανα και στο δικο μου το Stacker εκοψα το πλαινο πλεγμα εβαλα μεγαλυτερο και βιδωσα πανω του 4 FAN τους οποιους τωρα ξυλωσα γιατι δεν χωραει η TUNIQ πικρα φαντασου να ειναι και αυτοι πανω :D :D ΧΑζα χαζα θα το παρουσιασω σε λιγες μερες το κουτακι μου αν ερθει επιτελους και η ψυφιακη μηχανη που περιμενω. Η ψυκτρα ειναι φανταστικη ολες οι μετρησεις εγιναν σε θερμοκρασια δωματιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
KWSN - Men Νοέμβριος 4, 2006 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2006 Το Mozart μου φαίνεται άσχημο, δε χωράει εκεί που θα πάει το 830 και επιπλέον στην Thermaltake δεν έχω εμπιστοσύνη για προϊόν ποιότητας. Να μου πεις θα χαλάσει το κουτί; Όχι, αλλά δεν την γουστάρω, την θεωρώ εφετζίδικης, μέτρια ποιοτικώς και κιτσάτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 5, 2006 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 κανα νεοτερο με τα αποτελεσματα εχουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 6, 2006 #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2006 μια απορεια.η Infinity/tower 120/noctua u12 εχουν backplate μεσα στην συσκευασια τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 6, 2006 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2006 Για την Noctua έχουμε κανένα νέο ? Πως αποδίδει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 6, 2006 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2006 H Noctua είναι μια εξαιρετική ψύκτρα, με αποδόσεις λίγο χαμηλότερες από την Tuniq Tower 120. Γενικά αυτή τη στιγμή οι καλύτερες μάλλον είναι η Tuniq Tower 120 και η Scythe Infinity. Όμως οι Ninja, Noctua, Ultra-120 δεν παύουν να είναι κορυφαίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.