lefteris Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2006 Έχουμε και λέμε: Μητρική: P5B Deluxe wifi CPU: E6600 Μνήμη: SuperTalent 2x1GB Σκληροί: 2x Samsung 120GB σε 2x RAID 0 και 2x Seagate 320GB σε RAID 0. Οι 2 samsung είναι χωρισμένοι από το bios σε 2 τμήματα, και τα δύο RAID 0, αλλά με διαφορετικά stip size: Ο intel matrix storage manager επιτρέπει τη δημιουργία 3 RAID. Τους 2 samsung τους έχω στα SATA1 και SATA2 της μητρικής και τους seagate στα SATA3 και SATA4. Για τα 2 RAID των samsung έχω τρέξει το HD Tach και με τους seagate εντελώς απενεργοποιημένους (έβγαλα τα καλώδια από τη μητρική). Εγώ δεν βλέπω διαφορά στις επιδόσεις πάντως. HD Tach για το πρώτο τμήμα των 2 samsung, με stip size 64ΚΒ HD Tach για το πρώτο τμήμα των 2 samsung, με τους seagate εκτός λειτουργίας HD Tach για το δεύτερο τμήμα των 2 samsung, με stip size 128ΚΒ HD Tach για το δεύτερο τμήμα των 2 samsung, με τους seagate εκτός λειτουργίας HD Tach για τους 2 seagate, με stip size 128ΚΒ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.