aggelopas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2006 Ποια ειναι η πιο εργονομικη θεση για την οθονη?Αν και παντου λενε απο οριζοντια με τα ματια μεχρι καποια γωνια προς τα κατω,εγω νομιζω οτι καλυτερο ειναι να ειναι σε ενα επιπεδο ψηλοτερα απο τα ματια.Διαφορετικα ''καμπουριαζω'' και κουραζομαι.Τι λετε εσεις?
Wizard! Νοέμβριος 1, 2006 #3 Νοέμβριος 1, 2006 Σε όλα τα manuals από το 2000 και έπειτα, υπάρχει οδηγός που αναφέρεται στα θέματα υγείας Και φυσικά στα περισσότερα περιφερειακά όπως πληκτρολόγια, ποντίκια, καρέκλες, κλπ, και όχι μόνο στης οθόνες
MANOSPC Νοέμβριος 4, 2006 #4 Νοέμβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από aggelopas Ποια ειναι η πιο εργονομικη θεση για την οθονη?Αν και παντου λενε απο οριζοντια με τα ματια μεχρι καποια γωνια προς τα κατω,εγω νομιζω οτι καλυτερο ειναι να ειναι σε ενα επιπεδο ψηλοτερα απο τα ματια.Διαφορετικα ''καμπουριαζω'' και κουραζομαι.Τι λετε εσεις? εγω συμφωνω
$pIdy_mc Νοέμβριος 4, 2006 #5 Νοέμβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από aggelopas Ποια ειναι η πιο εργονομικη θεση για την οθονη? Αν και παντου λενε απο οριζοντια με τα ματια μεχρι καποια γωνια προς τα κατω,εγω νομιζω οτι καλυτερο ειναι να ειναι σε ενα επιπεδο ψηλοτερα απο τα ματια.Διαφορετικα ''καμπουριαζω'' και κουραζομαι. Τι λετε εσεις? Πιστεύω ότι η καλύτερη θέση για μια οθόνη είναι λίγο ψηλότερα από σένα και να είναι απέναντι σου σε μια μικρή απόσταση
steve_m Νοέμβριος 4, 2006 #6 Νοέμβριος 4, 2006 Kανε δοκιμες μονος σου και βρες που αισθανεσαι εσυ καλα,βρες την ισορροπια μονος σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.