tassoss Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2006 το σχετικα παλαιο μηχανακι μου (τριετιας και κατι) εμφανιζει εδω και δυο μερες το εξης προβλημα. κανει απο μονο του reboot. μπορει να ειμαι στα win για 1 ή 5 λεπτα και κανει επανεκκινηση. μπορει να το κανει και απο την οθονη του bios χωρις να μπω καθολου στα win. μερικες φορες μετα βγαζει το μηνυμα "the cpu is unworkable ..... press F1 to continue, del to enter bios" (στο περιπου) ολα ειναι default (no o/c) θερμοκρασιες κανονικες, και απο βιος και απο smartfan στα win τροφοδοτικο δειχνει ακλονητο +5.06 και +12.02 V (μετρησεις με πολυμετρο). απο event manager δεν φαινετε κανενα προβλημα. (θα πηγαινε στο χρονοντουλαπο αλλα ελπιζα να αντεξει εναν μηνα ακομα τουλαχιστον. δεν εχει ξαναπαρουσιασει προβλημα) συνθεση (δεν νομιζω να παιζει ρολο αλλα...) P4 2.4 north (800) ABIT IC7 fx 5600 2x256 kingston + 2x512 twinmos 80gb maxtor ide (system) + 160gb maxtor ide + 250gb wd sata2 psu antec truepower 480w (spare parts δεν εχω για βαλε βγαλε ) οποιαδηποτε προταση θα εκτιμηθει :flower:
asikamin Οκτώβριος 31, 2006 #2 Οκτώβριος 31, 2006 "the cpu is unworkable ..... press F1 to continue, del to enter bios" - χάνει τις ρυθμίσεις ημερομηνίας? (αν ναι μπαταρία του motherboard)επίσης τελευταίο bios ?Α κοίτα και τον ανεμηστίρα του chipset (στο Max3 είχα ένα κρούσμα)
kunoobidi Οκτώβριος 31, 2006 #3 Οκτώβριος 31, 2006 rebοοt;Tρέξε κανά memtest να τσεκάρεις τις μνήμες. Επίσης μπορεί να φταίει το τροφοδοτικό, οπότε καλό θα ήταν να δοκίμαζες κάποιο άλλο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.