Jump to content

ΑΤΙ 1900ΧΤ + DS4 πρόβλημα με restart

Wizard!

Recommended Posts

Ναι, δεν έχεις και άδικο... Βασικά δεν το πειράζεις άμα παίζει σωστά, αλλά τώρα δεν παίζει...

Αρχική απάντηση από Wizard!

Ναι, δεν έχεις και άδικο... Βασικά δεν το πειράζεις άμα παίζει σωστά, αλλά τώρα δεν παίζει...

Βασικά η κοινή λογική λέει:

1. Τελευταίο BIOS

2. Όλα default

3. Format / Εγκατάσταση

4. Τελευταίοι drivers

Και μετά ψάχνουμε για προβλήματα

(εννοείται ότι δεν τα λέω για εσένα αυτά αλλά γενικά ;))

η gigabyte παντως απο οσο βλεπω και στο xtreme δεν εχει βγαλει BIOS που να διορθωνει το προβλημα με το ρεσταρτ. μαλλον ειναι στη μητρικη.

spc, συμφωνώ, αλλά όταν μιλάμε για κατάσταση προ windows, στη φάση του post, τότε δεν παίζουν ρόλο οι οδηγοί κλπ, σωστά?

Απλά νομίζω ότι μου το έχει κάνει και με default... :...:

spc, συμφωνώ, αλλά όταν μιλάμε για κατάσταση προ windows, στη φάση του post

Ναι, όπως είπα, γενικά μίλησα.

Φυσικά τα λοιπά (εκτός format, οδηγών) ισχύουν και στην περίπτωσή σου.

Απλά νομίζω ότι μου το έχει κάνει και με default... :...:

Νομίζεις ή στο έχει κάνει;

Αν δεν το έχει κάνει στα default γιατί ψάχνουμε για πρόβλημα;

Αρχική απάντηση από spc

Νομίζεις ή στο έχει κάνει;

Αν δεν το έχει κάνει στα default γιατί ψάχνουμε για πρόβλημα;

Απλά το έστησα τη μιά μέρα, και την επόμενη το ανέβασα... και νομίζω ότι το είχε κάνει, αλλά δεν του έδωσα σημασία. ’λλωστε το κακόμοιρο δεν έπαιξε και πολύ στα default :p

αν κλεισεις το τροφοδοτικο περιμενεις λιγο και το ξανα-αναψεις νομιζω θα ξαναρχισει για κανα 2-3 φορες

• 3 months later...

Τελικά μετά από 2 RMA και 4 διαφορετικές μητρικές, και 965 και 975, κατέληξα στο να αλλάξω το Enermax 600 με ένα Tagan 700 και όλα δουλεύουν ρολόι....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.