Jump to content

ΑΤΙ 1900ΧΤ + DS4 πρόβλημα με restart

Wizard!

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω το εξής πρόβλημα: Όταν κάνω restart με το που πάει να διαβάσει την κάρτα γραφικών κάνει 2 κοφτά beep κι ένα μακρύ και μετά ενώ μπαίνει κανονικά στα Win δε βλέπω τίποτα :getlost:

Για να δει κανονικά την κάρτα γραφικών, πρέπει να το κλείσω, να το αφήσω λίγη ώρα και μετά να το ανοίξω, όπου παίζει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα για μέρες.

Από θερμοκρασίες είμαι οκ, το ίδιο κι από ρεύματα (θεωρώ, γιατί δε μέτρησα με πολύμετρο)

Η κάρτα είναι default, ενώ η μητρική ανεβασμένη στα 400fsb

και εγω που εχω την ιδια μητρικη μου κανει πολλα κουλα με restart. αν το κλεισω και το

ξανανοιξω οχι αλλα στην επανεκινηση κανει διαφορα. και εμενα ελαφρως κλοκαρισμενο.

Αμάν βρε αγόρι μου....H το BF2 δεν θα παίζει ή η x1900! Σε καταράστηκε κανείς;

Δλδ με όλα default δεν σου ανοίγει καθόλου;

Βιοs version;

Τώρα την έβαλες την κάρτα;

εχει προβλημα η μητρικη σου , λυπαμαι αλλα νομιζω εχουμε αλλον εναν με κακης ποιοτητας DS4

Εγώ με DS3 (965) και τον 6400 στα 3.4g δεν έχω πρόβλημα. Εκτός αν αναφέρεσαι μόνο στις DS4.

Αρχική απάντηση από μανος1980

αυτο που ακουσα αν θυμαμαι καλα οτι το 965 οταν ειναι κλοκαρισμενο κανει διαφορα στο

restart ειναι ακυρο?

και ναι και οχι , ναι γιατι η πρωτη μου DS4 εκανε ρεσταρτ οχι γιατι η δευτερη παει και πιο ψηλα και δεν κανει ρεσταρτ σε οποιαδηποτε περιπτωση. Και οι 2 με το ιδιο bios. επισης η καινουρια δεν κανει και θορυβο στα πηνια . με λιγα λογια αν και το ιδιο μοντελο δεν εχουν καμμια σχεση , περιεργο το ξερω...

δεν εχω παρομοιο προβλημα με τον wizard, απλα απο την στιγμη που το κλοκαρεις, οταν

κανεις επανεκινηση, κανει το κλασικο που σβηνει, ξανανοιγει , ανοιγει τα ανεμιστηρακια και

ξανακλεινει κανα δυο φορες μεχρι να ξεκινησει μετα ολα οκ αλλα ειναι πολυ κουλο αυτο

που κανει.

Αρχική απάντηση από μανος1980

δεν εχω παρομοιο προβλημα με τον wizard, απλα απο την στιγμη που το κλοκαρεις, οταν

κανεις επανεκινηση, κανει το κλασικο που σβηνει, ξανανοιγει , ανοιγει τα ανεμιστηρακια και

ξανακλεινει κανα δυο φορες μεχρι να ξεκινησει μετα ολα οκ αλλα ειναι πολυ κουλο αυτο

που κανει.

ναι και εμενα το εκανε και νομιζα πως ετσι κανουν ολες. ομως σου ξαναλεω πηρα μια αλλη απο το ραφι και δεν κανει τπτ απο ολα αυτα , και ειναι 500Χ7 24/7.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 08:50]

ναι και εμενα το εκανε και νομιζα πως ετσι κανουν ολες. ομως σου ξαναλεω πηρα μια αλλη απο το ραφι και δεν κανει τπτ απο ολα αυτα , και ειναι 500Χ7 24/7.

καταλαβα οκ. κοινως ειναι να μην σου κατσει αν και δεν μπορω να το θεωρησω προβλημα

αλλα ιδιοτροπια.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 08:53]

ειναι σοβαρο προβλημα γιατι καταπονει το τροφοδοτικο και τους σκληρους .

δηλαδη εχω δικαιωμα να ζητησω αντικατασταση?

οχι default δεν το κανει. αν και ουτε που θυμαμαι ελαχιστα το ειχα αφησει στα default θα

το δοκιμασω. οταν λεμε default δεν ενοουμε τα ρευματα vdimm ετσι?

Αρχική απάντηση από Wizard!

soki, το f5 έχω...

Εγώ πάντως θα δοκίμαζα το F6 (αν δεν το έχεις ήδη κάνει βέβαια).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.