Jump to content

Αρκουδέηδες! (Χ6800+DS3)

Chosen

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Chosen

Λες, ε; Ε του π00τη, ένας 6600, ένας 6800, μια AW9D και δυο ζευγάρια Patriot, δε θα τα πιάσω τα 3.7; :(

(ΡΜ είδες; ;) )

Nαι ρε θα σε φτιαξουμε. Ειδα πμ αλλα 8ελω να στα πω απο msn.

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

AW9D -> Έβαλα το 1.2 και ο πολλαπλασιαστής πάει μέχρι 11! Έλεος! Μέχρι και η ξεφτίλα η Giga είχε από 5 εώς 16...

Επίσης, το μGuru είναι τρισάθλιο. Ό,τι θέλει κάνει...

Το Speedfan δεν δουλεύει πλέον, οπότε για να δω Vcore, Vdimm κλπ πρέπει να ανοίγω το π@π@ρι το μGuru, που είναι ένα μπάχαλο και μισό: βάζει ό,τι settings θέλει για το temp/fan/voltage monitoring, κάθε φορά που πάω στο OC Guru, τσιμπάει τα σωστά settings για PCI-e, FSB κλπ αλλά voltage, multi κλπ είναι το χάος το ίδιο. Ό,τι θυμάται χαίρεται.

Κατά τ'άλλα, πολύ λιγότερο Vcore flunctuation, και στα ίδια settings που η DS3 μου έκανε restart στα 3700, η AW9D βγάζει 32Μ στα 3850.

Τέλος, είναι λογικό που βλέπω μόνο Vcore-Vdimm-Vmch στο BIOS;

Το ότι έχει μόνο tCL, tRTC, tRP & tRAS στις ρυθμίσεις, είναι αναμενόμενο;

Α ρε DFI που σας χρειάζεται, γιαλαντζί enthusiast board μάι ας...

δεν εχουν διαφορες τα 2 mobo

αλλα και οταν το googlαρισα για να

το βρω γιατι δεν θυμομουν που ηταν

ακριβως εβαλα search σαν

aw9d 1.3 bios

και εβγαλε αυτο κατσε παω να ρωτησω στο

forum της abit και σου λεω

Τελικά το 1.3Β δεν το έβαλα γιατί το 1.2 από την ΑΒΙΤ μου κάνει χαζά...

Σήμερα πήγα να ανοίξω το πισί και μου βγάζει "BIOS checksum error" & "keyboard error". Τίποτα, ούτε POST ούτε beep, nada.

Απαράδεκτο για μητρικές 200+ δηλαδή πρέπει να έχουμε καβάντζα ένα floppy με ένα BIOS μέσα και κανα PS/2 keyboard να μας βρίσκεται, στην περίπτωση που ξαναστραβώσει; :(

Παρ'όλα αυτά, εξακολουθεί να μ'αρέσει περισσότερο από τη μπουρούχα την Gigamaei.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.