unseen Νοέμβριος 4, 2006 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Λες, ε; Ε του π00τη, ένας 6600, ένας 6800, μια AW9D και δυο ζευγάρια Patriot, δε θα τα πιάσω τα 3.7; (ΡΜ είδες; ) Nαι ρε θα σε φτιαξουμε. Ειδα πμ αλλα 8ελω να στα πω απο msn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 5, 2006 Author #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 AW9D -> Έβαλα το 1.2 και ο πολλαπλασιαστής πάει μέχρι 11! Έλεος! Μέχρι και η ξεφτίλα η Giga είχε από 5 εώς 16...Επίσης, το μGuru είναι τρισάθλιο. Ό,τι θέλει κάνει...Το Speedfan δεν δουλεύει πλέον, οπότε για να δω Vcore, Vdimm κλπ πρέπει να ανοίγω το π@π@ρι το μGuru, που είναι ένα μπάχαλο και μισό: βάζει ό,τι settings θέλει για το temp/fan/voltage monitoring, κάθε φορά που πάω στο OC Guru, τσιμπάει τα σωστά settings για PCI-e, FSB κλπ αλλά voltage, multi κλπ είναι το χάος το ίδιο. Ό,τι θυμάται χαίρεται.Κατά τ'άλλα, πολύ λιγότερο Vcore flunctuation, και στα ίδια settings που η DS3 μου έκανε restart στα 3700, η AW9D βγάζει 32Μ στα 3850.Τέλος, είναι λογικό που βλέπω μόνο Vcore-Vdimm-Vmch στο BIOS;Το ότι έχει μόνο tCL, tRTC, tRP & tRAS στις ρυθμίσεις, είναι αναμενόμενο;Α ρε DFI που σας χρειάζεται, γιαλαντζί enthusiast board μάι ας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Νοέμβριος 5, 2006 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 για δοκιμασε και το 1.3 beta κατι τετοια ειχα και εγω με το1.2 και τωρα ολα μια χαρα με το1.3 multi 6-31και μια χαρα σταθεροLINK FOR 1.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 5, 2006 Author #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 Thnx μάστορα, αλλά αυτό λέει ότι είναι για την ΜΑΧ. Είναι το ίδιο και για την απλή που έχω γω, ή παίζει κανα άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Νοέμβριος 5, 2006 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 δεν εχουν διαφορες τα 2 mobo αλλα και οταν το googlαρισα για να το βρω γιατι δεν θυμομουν που ητανακριβως εβαλα search σανaw9d 1.3 bios και εβγαλε αυτο κατσε παω να ρωτησω στοforum της abit και σου λεω Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Νοέμβριος 5, 2006 #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 τελικα το ιδιο ειναι κατα 99.9999 %γιατι στο ftp της abit εχει aw9dχωρις να λεει MAXftp://ftp.abit.com.tw/pub/download/bios/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 6, 2006 Author #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2006 Τελικά το 1.3Β δεν το έβαλα γιατί το 1.2 από την ΑΒΙΤ μου κάνει χαζά... Σήμερα πήγα να ανοίξω το πισί και μου βγάζει "BIOS checksum error" & "keyboard error". Τίποτα, ούτε POST ούτε beep, nada. Απαράδεκτο για μητρικές 200+ δηλαδή πρέπει να έχουμε καβάντζα ένα floppy με ένα BIOS μέσα και κανα PS/2 keyboard να μας βρίσκεται, στην περίπτωση που ξαναστραβώσει; Παρ'όλα αυτά, εξακολουθεί να μ'αρέσει περισσότερο από τη μπουρούχα την Gigamaei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.