Prophet Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2006 γεια σας αλανια.. θα ηθελα λιγο απο το χρονο σας αν μπορειτε...εχω την ATi x1600 pro 512 mb k 1Gb ram οταν εβαλα ενα demo να κανει εγκατασταη.. ολα οκ την εκανε μια χαρα οταν εβαλα να πεξει το demo μου εκανε επανεκινηση του pc κ το κανει καθε φορα που το βαζω σε αλλα games ολα μια χαρα φταει που ειναι demo? Thnx για το χρονο σας
slaught Οκτώβριος 30, 2006 #2 Οκτώβριος 30, 2006 Λιγο παραξενο αυτο που λες ,μαλλον θα κανει καπιο confict το παιχνιδι (demo).Για δοκιμασε να αλλαξεις drivers και εδω ειμαστε παλι.
Prophet Οκτώβριος 30, 2006 Author #3 Οκτώβριος 30, 2006 μηπως πεζει ρολο η μνημη εχω 3 gb αλλα SDRAM αλλα ολα τα αλλα games ειναι μια χαρα
Prophet Οκτώβριος 30, 2006 Author #5 Οκτώβριος 30, 2006 οχι μαυριζει ... σαν να παει να κανει load κ μετα τσουπ επενεκινηση.. κ το εχω κατεβασει 5 φορες απο 5 διαφορετικα site κ τα 5 το ιδιο
Prophet Νοέμβριος 5, 2006 Author #6 Νοέμβριος 5, 2006 γεια σας παρατιρησα κατι που μου κανει πριν το restart βγαζει ενα παραθηρο bios κατι γραφει κ κλινει...κ το θεμα τωρα πιο ειναι οτι βαζω το κανονικο game που βγηκε.. κ παλι οταν κανει load μου κανει restart το pc....
JohnG85 Νοέμβριος 6, 2006 #7 Νοέμβριος 6, 2006 Ηρθε η σειρά μου να το πω αυτο !! Πάτα και το κουμπί διόρθωση! Μην κάνεις απανωτά post!! (Τώρα ολοκληρώθηκα σαν άνθρωπος!! ) Για πες και την σύνθεση του υπόλοιπου pcιού σου.Μην ξεχάσεις να αναφέρεις το τροφοδοτικό.Το κάνει μόνο σε αυτό το παιχνιδι/εφαρμογή ? Ολα τα άλλα καλα? κ το θεμα τωρα πιο ειναι οτι βαζω το κανονικο game που βγηκε.. κ παλι οταν κανει load μου κανει restart το pc... Να μαντέψω NFS Carbon ?!
Prophet Νοέμβριος 6, 2006 Author #8 Νοέμβριος 6, 2006 sorry...για τισ γρηγορεσ απαντισεις ... ναι το κανει μονο σε αυτο ολα τα αλλα παιχνιδια/εφαρμογες μια χαρα.... pc 1Gb ram (sdram) 160+Gb HDD 512MB η ATi ...Cpu 1.8Ghz P4 τροφοδοτικο τωρα 300W αυτα ..>Ναι το NfsC ειναι
JohnG85 Νοέμβριος 6, 2006 #9 Νοέμβριος 6, 2006 Μια πρώτη απάντηση θα ήταν ότι κάτι έχει το τροφοδοτικό σου.Παραδίδει το πνεύμα σιγά σιγά και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάτι απαιτητικό.Μάρκα ή noname ? Μπορείς να περάσεις νεότερους drivers για την κάρτα σου για αρχή. Επίσης επειδή με μπέρδεψες έχεις 1 ή 3 GB ram ? Μήπως τρέχεις κάτι στο backround και δημιουργεί προβλημα ? Αλλά αν ήταν αυτό δεν θα έκανε reboot... edit:Με ένα πρόχειρο google-άρισμα βρήκα ένα thread που ο τύπος αναφέρει ότι έχει το ίδιο πρόβλημα και λύθηκε με update.Mάλιστα έχει παρόμοια κάρτα με εσένα! Εδώ :OT: Macron δεν είναι ο αρχικακός στο Quake ?! Θυμάμαι "έφαγα" έναν τέτοιο όταν έπαιζα με αυτό το παιχνιδάκι! :OT:
Prophet Νοέμβριος 6, 2006 Author #10 Νοέμβριος 6, 2006 συνολο εχω 3 Gb ραμ απλα τις εβγαλα για να δω .....τροφοδοτικο macron mpt-301 οχι δν τρεχει // τπτ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.