Jump to content

Ati X1600 Pro

Prophet

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας αλανια.. θα ηθελα λιγο απο το χρονο σας αν μπορειτε...εχω την ATi x1600 pro 512 mb k 1Gb ram οταν εβαλα ενα demo να κανει εγκατασταη.. ολα οκ την εκανε μια χαρα οταν εβαλα να πεξει το demo μου εκανε επανεκινηση του pc κ το κανει καθε φορα που το βαζω σε αλλα games ολα μια χαρα φταει που ειναι demo? Thnx για το χρονο σας

Λιγο παραξενο αυτο που λες ,μαλλον θα κανει καπιο confict το παιχνιδι (demo).Για δοκιμασε να αλλαξεις drivers και εδω ειμαστε παλι.

μηπως πεζει ρολο η μνημη εχω 3 gb αλλα SDRAM αλλα ολα τα αλλα games ειναι μια χαρα

οχι μαυριζει ... σαν να παει να κανει load κ μετα τσουπ επενεκινηση.. κ το εχω κατεβασει 5 φορες απο 5 διαφορετικα site κ τα 5 το ιδιο

γεια σας παρατιρησα κατι που μου κανει πριν το restart βγαζει ενα παραθηρο bios κατι γραφει κ κλινει...κ το θεμα τωρα πιο ειναι οτι βαζω το κανονικο game που βγηκε.. κ παλι οταν κανει load μου κανει restart το pc....

Ηρθε η σειρά μου να το πω αυτο !! Πάτα και το κουμπί διόρθωση! Μην κάνεις απανωτά post!! (Τώρα ολοκληρώθηκα σαν άνθρωπος!! :hehe: ) Για πες και την σύνθεση του υπόλοιπου pcιού σου.Μην ξεχάσεις να αναφέρεις το τροφοδοτικό.Το κάνει μόνο σε αυτό το παιχνιδι/εφαρμογή ? Ολα τα άλλα καλα?

κ το θεμα τωρα πιο ειναι οτι βαζω το κανονικο game που βγηκε.. κ παλι οταν κανει load μου κανει restart το pc...

Να μαντέψω NFS Carbon ?! :D

sorry...για τισ γρηγορεσ απαντισεις ... ναι το κανει μονο σε αυτο ολα τα αλλα παιχνιδια/εφαρμογες μια χαρα.... pc 1Gb ram (sdram) 160+Gb HDD 512MB η ATi ...Cpu 1.8Ghz P4 τροφοδοτικο τωρα 300W αυτα ..

>Ναι το NfsC ειναι

Μια πρώτη απάντηση θα ήταν ότι κάτι έχει το τροφοδοτικό σου.Παραδίδει το πνεύμα σιγά σιγά και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάτι απαιτητικό.Μάρκα ή noname ? Μπορείς να περάσεις νεότερους drivers για την κάρτα σου για αρχή. Επίσης επειδή με μπέρδεψες έχεις 1 ή 3 GB ram ? Μήπως τρέχεις κάτι στο backround και δημιουργεί προβλημα ? Αλλά αν ήταν αυτό δεν θα έκανε reboot...

edit:Με ένα πρόχειρο google-άρισμα βρήκα ένα thread που ο τύπος αναφέρει ότι έχει το ίδιο πρόβλημα και λύθηκε με update.Mάλιστα έχει παρόμοια κάρτα με εσένα! Εδώ

:OT: Macron δεν είναι ο αρχικακός στο Quake ?! Θυμάμαι "έφαγα" έναν τέτοιο όταν έπαιζα με αυτό το παιχνιδάκι! :p :OT:

συνολο εχω 3 Gb ραμ απλα τις εβγαλα για να δω .....τροφοδοτικο macron mpt-301 οχι δν τρεχει // τπτ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.