magicman Οκτώβριος 31, 2006 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2006 ωραιο ειναι, αν και θα ηταν ακομη καλυτερο αν ηταν modular. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gprhellas Οκτώβριος 31, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2006 Αρχική απάντηση από Snips ΤΟ σημαντικότερο όμως σε review στο lab είναι να αναγράφεται... ΠΟΣΟ και ΑΠΟ ΠΟΥ Γειά σου και σένα (ΠΑΤΡΙΔΑ.... (ΒΥΡΩΝΙΑ...)) Τιμή 131 ευρώπουλα από Multirama Xtreme. @MaGiCMaN Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Εν γνώση μου προτήμησα οχι modular. Οσο ανεβαίνουν οι καταναλώσεις και οι απαιτήσεις τα βύσματα έχουν απώλειες και δεν ενοώ κάτι millivolts, αλλά στον χρόνο, οι επαφές όταν περνά πολύ ρεύμα πάντα αλοιώνονται. Ολα τα μεγάλα τροφοδοτικά 1000W και άνω δεν είναι modular. (φυσικά και υπάρχουν και εξαιρέσεις). Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Οκτώβριος 31, 2006 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2006 αυτο δεν το ηξερα.. παντως η τιμη του ειναι πολυ καλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 31, 2006 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2006 οντως καλη η τιμη ....Το περιμενα πιο ακριβο....αν και με 672Watt δεν ξερω αν μπορεις να κανεις oc σε quad sli..αλλα σε αυτη τη τιμη μονο το thermaltake toughpower 750 παιζει ...(βγαζει μερικα watt παραπανω στην 12αρα -720) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gprhellas Οκτώβριος 31, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG οντως καλη η τιμη ....Το περιμενα πιο ακριβο....αν και με 672Watt δεν ξερω αν μπορεις να κανεις oc σε quad sli.. Μήν ξεχνάς έχω δύο 2xType-M 730watt ....αν χρειαστώ oc σε quad sli......@def................(@Λευτέρη)..........τόπιασες το υπονοούμενο έτσι................τα έξοδα δικά μου και με courier...............άντε και μετά θα στις στείλω επάνω να δούμε πως παίζουν και στα βόρεια....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.