o polonos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2006 Γεια χαρα παιδια εχω το εξης προβλημα. Χτες μου κολλησε το πισι με αποτελεσμα να του κανω restart. Μετα μου εβγαλε την μαυρη οθονη με επιλογη για να μπω σε save mode. Δοκιμασα να μπω αλλα εκει που παει να φορτωσει ξανα κανει restart απο μονο του. Εβαλα το cd τον windows αλλα δεν μου εβγαλε την επιλογη για repair. Απο θερμοκρασια ειμαι κανονικα στους 25 βαθμους. Του εβγαλα και την βαταρια απο την μητρικη αλλα τπτ. Πειτε μου τι να κανω? Ευχαριστω
Occultist Οκτώβριος 30, 2006 #2 Οκτώβριος 30, 2006 Η μία λύση είναι format και επανεγκατάσταση. Η άλλη λύση είναι να κάνεις repair. Θα πρέπει να ορίσεις από το bios να μπουτάρει πρώτα από το cdrom. Στη συνέχεια μπουτάρεις με το cd των windows, ακολουθείς τη διαδικασία για εγκατάσταση και όταν επιλέξεις το partition της παλιάς εγκατάστασης, θα σε ρωτήσει αν θες να τα περάσει όλα εκ νέου ή αν θα γίνει repair. Μην ξεχάσεις ότι με το repair, πολλές ρυθμίσεις που έχεις κάνει στο λειτουργικό γυρνάνε σε default και θα πρέπει να γίνουν εκ νέου. Επίσης θα πρέπει να περάσεις πάλι service packs και νέες εκδόσεις για τους drivers.
asikamin Οκτώβριος 30, 2006 #3 Οκτώβριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Occultist [Σήμερα, στις 13:05] Η μία λύση είναι format και επανεγκατάσταση. Η άλλη λύση είναι να κάνεις repair. service... Πριν προχωρήσεις στα παραπάνω και εφ'όσον αξίζει τον κόπο, κοίτα λίγο τον EVENT VIEWER > click Start, click Control Panel, click Performance and Maintenance, click Administrative Tools, and then double-click Event Viewer.Δες για τυχόν errors που μπορεί να αντιμετωπίζονται χωρίς format και repair!http://ask-leo.com/what_is_the_event_viewer_and_should_i_care.htmlΑν δεν μπορείς να μπείς στα win , ούτε σε safe mode, τότε δοκίμασε την επιλογή Enable Boot Logging και δίαλεξε εσύ τι θα φορτώσει!
o polonos Οκτώβριος 30, 2006 Author #4 Οκτώβριος 30, 2006 Τελικα το προβλημα λυθηκε με φορματ. Μνμ για repair δεν εβγαλε καθολου.Το προβλημα μου ειναι οτι το εκανε δευτερη φορα μεσα σε μια εβδομαδα.Μηπος την εχει ακουσει ο σκληρος δισκος ? Παντος Ευχαριστω πολυ παιδια :flower:
o polonos Νοέμβριος 20, 2006 Author #5 Νοέμβριος 20, 2006 Λοιμπον σημερα παρελαβα το πισι απο το τεχνικο τμημα πλαισιο. Μου αλλαξαν τον σκληρο δισκο και το τροφοδοτικο. ΑΛΛΑ το πρβλημα παραμενει :blink: Οταν τους πηρα τηλ. μου ειπαν οτι αν ενας ασχετος παει να μονταρει το πισι ειναι λογικο να εχει προβληματα .... Τι λετε να φταει ???
Arxagelos Νοέμβριος 20, 2006 #6 Νοέμβριος 20, 2006 έπρεπε να πεις του εξυπνακια που σου το ειπε αυτο οτι εφόσον εσυ ο ασχετος δεν καταφερες να μονταρεις το pc σου αυτος και ολοι οι ασχετοι εκει μεσα γιατι οταν τους το πηγες δεν το φτιάξανε??? Αν ειναι δυνατον!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.