Jump to content

Spi 32m C2D @ 3600mhz contest!

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από gprhellas [Χθες, στις 11:51]

Βαγγέλη μου,δεν είχα σκοπό να τρέξω απλά είχα έναν 6600 στους -110C και είπα αφου θα ρίξω ένα 32άρι να πέσει η θερμοκρασία για να βγάλω το pot , δεν τρέχω και ένα 32άρι 3600?

Ειλικρινά δεν έτρεξα δεύτερο, είχα τα timing και τις μνήμες στημένα όπως έτρεξα το 32άρι στους 5150 με τον tsan.

Αν θες να δοκιμάσω πιο πολυ να το κάνω..........

τρεξτο Γιωργο μου ... τρεξτο :D

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

Πιο σφικτά timing δεν γίνετε....ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...... ΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ........

Πάντως για να πέσω κάτω από 13 το βλέπω πολύ δύσκολο........

παρακαλω την διεύθυνση για ανανέωση της λίστας για το 2007....ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ...(πριν πλακωσει ο esdee me P35 KAI DDR3).....

post-4599-1416073109,6993_thumb.jpg

• 1 month later...
Αρχική απάντηση από gprhellas

(Όπα το Infinity ... respect)

Το respect πάει πρώτα στον Παίχτη (bencher) και μετά στο M/B.

@hadji_a .....άψογος.:T:

Εννοείτε ότι εκεί πήγαινε το respect, στον hadji_a. (όπως και άλλες φορές που έχω χρησιμοποιήσει αυτήν την λέξη σε bench results)

Απλά δεν περίμενα το 965 της DFΙ να παίζει τόσο καλά τις μνήμες (γι' αυτό κ η έκπληξη μου)

• 2 weeks later...

.....κι εδώ είναι με τους PATA δίσκους tweaked για Super-Pi.....Ένας δίσκος για το λειτουργικό και ένας δίσκος για το Page File.... ;)

Super_Pi_12.55.422_3602_515fsb_618rams_1.png

Super_Pi_12.55.422_3602_515fsb_618rams_2.png

Super_Pi_12.55.422_3602_515fsb_618rams_3.png

....στην παραπάνω εικόνα το πιό "παλιό" cpuz, δεν μπορούσε να δείξει σωστά το tRAS.....Το tRAS είναι κανονικά 2, ενώ το δείχνει 5... ;)

Super_Pi_12.55.422_3602_515fsb_618rams_4.png

............... από hipro5 [Σήμερα, στις 08:04]

.....κι εδώ είναι με τους PATA δίσκους tweaked για Super-Pi.....Ένας δίσκος για το λειτουργικό και ένας δίσκος για το Page File.... ;)

Πολύ έξυπνο hipro5.

Και πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. Εξαιρετικές μνήμες !

• 4 weeks later...

Νομίζω είναι καλύτερα να φτιάξεις ένα δικό σου θέμα και να δώσεις μερικές πληροφορίες ακόμα για το σύστημα σου ώστε να έχουν όλοι μια καλύτερη ιδέα για να σου απαντήσουν.

Μπαίνεις σε όποι θρεντ βρεις και λες ρωτάς αν θα πάει καλά ο 4300 σου με την Blitz Formula που μάλλον δεν έχει πάρει κανεις ακόμα???? Δηλαδή τι έιδους απάντηση περιμένεις?

Φτιάξε θεματάκι με το σύστημα σου, μνήμες, ρευμα που έδινες στο cpu μέχρι να πεθάνει η μητρική, γενικά χρήσιμες πληροφορίες και βλέπεις απαντήσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.