Jump to content

Spi 32m C2D @ 3600mhz contest!

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από unseen

Ιδιο setup. :innocent:

Asus P5b dlx (965)

2x512

win2k3

Mπράβο χρηστάρα, δώσε τσίτα το 965 λέμε, Μράβο, 1:1 παίζεις ή με διαιρέτη?

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unseen

Ιδιο setup. :innocent:

Asus P5b dlx (965)

2x512

win2k3

:worship:

Tweakαρααα κατεβασε μας ...δεν θα το ξανακανουμε:hehe:

(ελπιζω να ειχατε προλαβει καμμια διαφημιση με quikara...)

Ηθελα να παιξω και γω εδω περα...ρε γμτ...αλλα οχι με μνημες στα 600 ...κατι πιο νορμαλ...

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 15:59]

στα ποσααααα?

Και εγω παραλιγω να παθω ανακοπη !

Δυστυχως το i975 δεν παιζει με τιποτα μνημες τοσο πανω . Με το πολυ ζορι και αν παιξει με μνημες στα 533(1066) .

Οποτε φιλτατε Βαγγελη ... Εμεις θα παιξουμε με αλλο τροπο . :rolleyes:

Χρηστο αψογος για αλλη μια φορα ! :T: :T:

Αρχική απάντηση από Stelaras

Και εγω παραλιγω να παθω ανακοπη !

Δυστυχως το i975 δεν παιζει με τιποτα μνημες τοσο πανω . Με το πολυ ζορι και αν παιξει με μνημες στα 533(1066) .

Οποτε φιλτατε Βαγγελη ... Εμεις θα παιξουμε με αλλο τροπο . :rolleyes:

Χρηστο αψογος για αλλη μια φορα ! :T: :T:

εχω το P5WDG2 WS Pro

ενδεικτικα χωρις πολυ καλο run εβγαλα το πρωι με τα cell shock 13:30 για 1-1 8x450 @ DDR900 (3-3-3-1) και 13:25 για 9x400 @ DDR 1000 (4-3-3-1).

δυστηχως no more cell shock αλλα θα δοκιμασω με fat bodies 2x512, το περιεργο ειναι οτι ετρωγα ανεξαρτητος timmings/strap τοιχο στα DDR1000.

ειμαι στο ψαξιμο γι'αυτο δεν εχω postαρει ακομα, το Asus παντως παει 1-1 473benchable 1m με VMch@1.96V, 450 32m και δεν δοκιμασα παραπανω γιατι ηταν αχρηστο

το score του χρηστου με εχει αφησει αφωνο ανεξαρτητα αν το περασω η οχι! :T:

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 20:21]

εχω το P5WDG2 WS Pro

ενδεικτικα χωρις πολυ καλο run εβγαλα το πρωι με τα cell shock 13:30 για 1-1 8x450 @ DDR900 (3-3-3-1) και 13:25 για 9x400 @ DDR 1000 (4-3-3-1).

δυστηχως no more cell shock αλλα θα δοκιμασω με fat bodies 2x512, το περιεργο ειναι οτι ετρωγα ανεξαρτητος timmings/strap τοιχο στα DDR1000.

ειμαι στο ψαξιμο γι'αυτο δεν εχω postαρει ακομα, το Asus παντως παει 1-1 473benchable 1m με VMch@1.96V, 450 32m και δεν δοκιμασα παραπανω γιατι ηταν αχρηστο

το score του χρηστου με εχει αφησει αφωνο ανεξαρτητος αν το περασω η οχι! :T:

Ο τοιχος στα DDR1000 ειναι συνηθισμενο προβλημα . Θελει αρκετο vmch για να το ξεπερασεις . Ισως οριακα μπορεσεις και βαλεις τον αμεσως πιο πανω διαιρετη που θα παιξει τις μνημες στα 533(1066) .

Το 1:1 δε μου φαινεται να βοηθαει . Το καλυτερο αποτελεσμα το εχω παρει και εγω με 4:5 .

Cellshock με ποσο vdimm στα 900 1:1 ???

Λοιπον προσθεσα στο πρωτο ποστ ημερομηνια ληξης...:T:

Αντε να βλεπω και αλλους να ποσταρουν.....:D

Αλλο ενα απο εμενα και μαλον τελευταιο(μιας και δεν πανε αλλο μνημες-μητρικη και μου τελειωσαν και τα tweaks).

Ισα ισα για να περασω τον stelaras αν και αποτι βλεπω εχει αγριες διαθεσεις:D

post-407-1416072868,904_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από phil

Ουυυυπς τωρα ειδα το αλλο που εχει ποσταρει:tomato:

EDIT:Βασιλη ξεχασες τον elefsinaras

Τον εβαλα και αυτον...

Pleaze παιδες ποσταρεται και διαιρετες,timmings..:D

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 22:03]

Τον εβαλα και αυτον...

Pleaze παιδες ποσταρεται και διαιρετες,timmings..:D

Ο Χρηστος δεν ειναι με 4/5 στα 600 . Ειναι 2/3 . Bill ... μηπως πρεπει να ξαναπας σχολειο ?:p :P

Ο Χρηστος δεν ειναι με 4/5 στα 600 . Ειναι 2/3 . Bill ... μηπως πρεπει να ξαναπας σχολειο ?:p :P

κριμα ειναι, περσυ το τελειωσε :p

Αρχική απάντηση από esdee

κριμα ειναι, περσυ το τελειωσε :p

Οχι ρε spammers....απο το copy paste εμεινε επειδη τα εχω σε δικο μου αρχειο word...:p

Αρχική απάντηση από schumifer

Να υποθέσω ότι ο Βασίλης περιμένει να ποστάρετε όλοι και μετά να σας κατατροπώσει?

οχι δεν εχει πεσει για υπνο ακομα... :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.