Jump to content

Spi 32m C2D @ 3600mhz contest!

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από phil

Εγω προς το παρον μονο το Γιωργο φοβαμαι.Οι αλλοι δυο αποτι λενε δεν εχουν συστημα να benchαρουν:p

Ο esdee ειναι αρρωστια στην οικογενεια...καει μητρικες με το κιλο..μαλλον πρεπει να τον διωξουμε..:hehe:

Ο κοπριτης φαινεται πως ενοχληθηκε που βγηκε εκτος..:p

post-634-1416072860,7766_thumb.jpg

10mhz πλαφον ειναι οκ ...

αποφασιζω και διαταζω 3595-3605Mhz. :p

(οh btw σε απολυω και εγω Βασιλη...):whip:

Αρχική απάντηση από obijuan1983

Ξέρει κανείς αν πρέπει να αυξήσω την τάση του chipset ή του FSB σε Gigabyte DS4;Δεν πάω πάνω απο 3500 με τον 6600 μου Β6 και εκει με 1.53 απο Easy tune...:(

Δωσε αφοβα μεχρι 1.8-1.9 Vmch, φροντισε οπως παντα να ψυχεις northbridge με ενα xtra ανεμηστιρακι ;)

Αρα θέλει λιγάκι ε?Πόσο είναι το default??μέχρι +0,15 το ανέβασα...

Να ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση να φταίει οτι προχτές που ειχα τα 3500ΜΗΖ ήμουν με ps2 mouse & keyboard ενώ τώρα με wireless usb? Κάτι διάβασα οτι θέλει disable στα usb...ισχύει??

Αρχική απάντηση από elefsinaras [Σήμερα, στις 01:39]

εδω παλι κατω απο τα 3600 αυτη την φορα

Πολυ καλος:clap: :clap:

Αυτο συμαινει πολεμο:devil:

Οι μνημες σου που ειναι εκει;

ετοιμαζω και εγω το OS γιατι το παλιο θυμηθηκε κατι για ενεργοποιησης και πιτσες μπλε...

λοιπον μιας και ο Βασιλης ξεκινησε το thread του αφηνω να επιλεξει αυτος καποιες λεπτομερειες μεχρι να βγει καποιος νικητης.

πχ Ημερομηνια ληξης του διαγωνισμου (πχ 30/12/2006)

δεν υπαρχει λογος να κραταμε εδω back up... give your best shot!

Αρχική απάντηση από Stelaras

Η μαγεια του tweak . Μνημες fatties με διαιρετη 4:5 και 4-3-2-1 (τεζα subtimings) .... win2k3 και βλεπουμε .

@Stelaras μια ερώτηση

αν ακριβώς στο προηγούμενο στήσιμο άλλαζες σε μνήμες που παίζουν στα 450 με 3-3-3-1 πιστεύεις ότι θα έκανες καλύτερο χρόνο?

(πχ cellcock, corsair C3)

Αρχική απάντηση από gprhellas [Σήμερα, στις 12:15]

@Stelaras μια ερώτηση

αν ακριβώς στο προηγούμενο στήσιμο άλλαζες σε μνήμες που παίζουν στα 450 με 3-3-3-1 πιστεύεις ότι θα έκανες καλύτερο χρόνο?

(πχ cellcock, corsair C3)

Εχω και μνημες που παιζουν στα 450 με 3-3-3-1 αλλλα θα δοκιμασω αργοτερα με αυτες .Προς το παρων θελω να δω με 9Χ multi και με τις fat σε 1:1 τι ψαρια πιανει . Μετα θα παμε σε 8X450 με 1:1 στα 4-3-2-1 & 3-3-3-1 .

Χρησταρα μπραβο ! Για 965 καλα το πας ! :flex:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.