chriss Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2006 Βρε παιδιά, μου την έχει σπάσει ο BSplayer που "σκάει" ανευ λόγου κάθε λίγο και λιγάκι.Τι προτείνετε σαν εναλλακτικό media player?
Snips Οκτώβριος 28, 2006 #2 Οκτώβριος 28, 2006 Bsplayer.... Τον βρίσκω τον πιο πλήρη μέχρι στιγμής. Μήπως έχει "σκάσει" η εγκατάσταση σου?
chriss Οκτώβριος 28, 2006 Author #5 Οκτώβριος 28, 2006 Εννοώ ότι έχω τον παλιό, χωρίς το SaveMe, SaveYou και τα διάφορα άλλα spyware.Τώρα που έψαχνα βρήκα την παρακάτω λίστα:http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_media_players
poly Οκτώβριος 29, 2006 #6 Οκτώβριος 29, 2006 Mplayer με buld-in codec support.Δεν το εχω δοκιμασει γιατι εχω το ffdshow, αλλα εχειμεσα τους codecs το Mplayer οποτε δεν θα σου πειραξει τα windows σε περιπτωσει πουδεν σου αρεσει.Και ενα λινκ απο ενα project για codec configuration το οποιο με ξεστραβωσεσχετικα με αυτο το θεμα και πλεον δεν εχω κανενα προβλημα στα XP.http://www.cccp-project.net/wiki/index.php?title=Media_Players
sofix Οκτώβριος 29, 2006 #7 Οκτώβριος 29, 2006 media player classic..τα κανει ολα κ συμφερει...παει κ τα παιδια σχολειο...εναλλακτικα, zoom player..
chriss Οκτώβριος 30, 2006 Author #9 Οκτώβριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Reaper VLC και Mplayer :banging: Δοκίμασα τον VLC αλλά δεν λέει να δείξει υπότιτλους σε DivX
sedret Οκτώβριος 30, 2006 #10 Οκτώβριος 30, 2006 Ο VLC όντως είναι λίγο περίεργος με τους υπότιτλους, τουλάχιστον απο τη δικιά μου εμπειρία. Πρέπει να πω οτι λίγο καιρό πριν ήμουν κ εγώ στην αναζήτηση κ κατέληξα στον zoom player. Έχει απίστευτη παραμετροποίηση κ μια επιλογή που κοιτάει τι codec λείπει απο το σύστημα κ το λίνκ για να το κατεβάσεις.. Δοκίμασε το εάν θες..
Reaper Οκτώβριος 30, 2006 #11 Οκτώβριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από chriss [Σήμερα, στις 08:07] Δοκίμασα τον VLC αλλά δεν λέει να δείξει υπότιτλους σε DivX Κάτι θα κάνεις λάθος. Σε εμένα παίζει κανονικά subs σε DivX. οχι ομως απλος με το να εχουν το ιδιο όνομα... πρέπει να τους ανοίξεις απο εκει που λέει sub options Εγω είμαι πολυ ικανοποιημένος απο τον VLC γιατι παίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ μέχρι και τα βιντεακια απο το κινητό.. Και έχω και τον Mplayer που είναι πολυ γρήγορος
chriss Οκτώβριος 31, 2006 Author #13 Οκτώβριος 31, 2006 Αρχική απάντηση από Reaper Κάτι θα κάνεις λάθος. Σε εμένα παίζει κανονικά subs σε DivX. οχι ομως απλος με το να εχουν το ιδιο όνομα...πρέπει να τους ανοίξεις απο εκει που λέει sub options Προφανώς κάτι κάνω λάθος, φορτώνω τους υπότιτλους από τα settings αλλά δεν τους δείχνει.
bourlas1416003173 Οκτώβριος 31, 2006 #14 Οκτώβριος 31, 2006 για τους υποτιτλους χρειαζεται ενα προγραμματακι vobsub v2.23 μολις το περασεις θα βλεπεις υποτιτλους απο ολα τα playerοσο για players απο προσωπικη εμπειρια πιστευω media player classicκαι vlc και τα δυο ειναι freeware παιζουν τα παντα απλως δεν εχουνμαματο interface
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.