athlon=greek Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2006 εχω ενα πολυμετρο της TELE φτηνο το οποιο και πουλησα.Σκεφτομαι να παρω κατι καλυτερο(εργαστηριακη-οικιακη χρηση) μεχρι και 50e,τι προτασεις υπαρχουν παιδες;
tasosmos Οκτώβριος 28, 2006 #2 Οκτώβριος 28, 2006 Σε αυτη την κατηγορια τιμης μαλλον τα καλυτερα που μπορεις να βρεις στην Ελλαδα ειναι τα mastech. Ψαξε στο www.p-mastech.com να βρεις ποιο ταιριαζει στις απαιτησεις σου. Νομιζω πως η αντιπροσωπεια ειναι www.topelcom.gr αλλα δεν εχουν ενημερωμενο σιτε οποτε παρε ενα τηλ για περισσοτερες πληροφοριες.
Guard1an Οκτώβριος 28, 2006 #3 Οκτώβριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από athlon=greek εχω ενα πολυμετρο της TELE φτηνο το οποιο και πουλησα.Σκεφτομαι να παρω κατι καλυτερο(εργαστηριακη-οικιακη χρηση) μεχρι και 50e,τι προτασεις υπαρχουν παιδες; Πέρνα μια βόλτα από τον Καραχάλιο στην Κορίνθου, κάτι θα έχει
athlon=greek Οκτώβριος 28, 2006 Author #4 Οκτώβριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από Guard1an Πέρνα μια βόλτα από τον Καραχάλιο στην Κορίνθου, κάτι θα έχει ελα πατριωτη μου,δεν εχει και πολλα,ασε που ειναι ακριβος...
athlon=greek Νοέμβριος 15, 2006 Author #5 Νοέμβριος 15, 2006 τελικα αγορασα το mastech ms82222h:rolleyes:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.