disssconected Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2006 Εκανα την βλακεία να απενεργοποιήσω το Nod32 AMON kai IMON για λίγο και έτσι μου κατέβηκαν (όπως διαπίστωσα μετα απο in depth analysis) διαφοροι win32 trojans...όμως ενω μου τους εντοπίζει το Nod32 μου λέει οτι και καλα δεν μπορει να τους διαγράψει. Αυτοι οι ιοι ειναι όλοι τους αποθηκευμενοι στο system volume information/K851511f2d2gfg22sa1/......./win32.paranoid (κάπως έτσι ειναι η διαδρομη). Το ερώτημα ειναι τώρα. Πρώτον: Τι ακριβώς ειναι το System volume (information) και δευτερον πως μπορώ να διαγράψω αρχεία που βρίσκονται μεσα σε αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2006 Απλά απενεργοποίησε το system restore και ξανατρέξε το antivirus που έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Οκτώβριος 29, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2006 Οκ thanks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Οκτώβριος 29, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2006 Το restoration γιατι να το απενεργοποιουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 29, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2006 Για να μπορέσει να σβήσει τα μολυσμένα αρχεία που κρατάει για backup το λειτουργικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.