Koumparos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2010 http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p7691_Aquacomputer-aquagratiX-f-r-HD-5870-und-HD-5850--RV870--G1-4.html κοστος 87,66 euro μερες παραδοσης 8 banana Ελπιζω να εγραψα σωστα το πρωτο μου θεμα στο site σας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadji_a Ιανουάριος 28, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2010 Καλοδουλευτα ολα Απο θερμοκρασιες πως παει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 28, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2010 Καλώς τον Γιώργη Μια χαρά έγινε. Από θερμοκρασίες πως είσαι? δώσε καμιά info edit: Οι ssd δεν μπαίνουν στη θέση των δίσκων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 28, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2010 Ωραιος ο GT! Tempppps?? Κατι πρεπει να κανουμε εκει για τους SSD.:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 28, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2010 Ε ναι πρέπει να το συμμαζέψουμε λίγο Φερ'το καμιά μέρα από δω Γιώργο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koumparos Ιανουάριος 28, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2010 xrist help..... εμαθα εχεις P6T με 920 και θελω βοηθεια με το o/c Οσο για τους δισκους δεν τους βαζω στη θεση τους.....μου πιανουν το χωρο του καφε.... Οι θερμοκρασιες ειναι στη φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koumparos Ιανουάριος 28, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2010 Φαντασου οτι η ram μου τρεχει στα 1066 απο 1866(apacer ddr3-1866 3x2gb) lolololololol Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 28, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2010 Γιώργο αυτές τις ρυθμίσεις έχω εγώ για τα 4GHzhttp://outofspecs.gr/forum/showpost.php?p=40158&postcount=28Για αρχή δοκίμασε με BCLK 200 (20x200) και DRAM Frequency 1600MHzκαι παίξε με τα ρεύματα μήπως σε κρατάει με λιγότερο από τα δικά μου. (CPU και QPI/DRAM voltage) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 28, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2010 Γιωργη..στην 4ρτη εικονα πρεπει να εχεις βαλλει λαθος τα θερμο-αγώγιμα μαξιλαρακια.. Δεν πρεπει να μπει στο μεγαλο Chip που γραφει CXPL 2-4 αλλα στα 4 μικρα chip-ακια διπλά του ...τα γυαλιστερα..και τα 2 ποιο μικρα ποιο πανω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koumparos Ιανουάριος 28, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2010 Σωστα το ειδες ......γατε....εχει ηδη διορθωθειBravo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koumparos Ιανουάριος 28, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2010 Kι ενα vantage με ολα default Χριστ ευχαριστω για τις ρυθμισεις....αν δεις κατι να πεταει σε τροχια..... το δικο μου θα ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 28, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2010 Ελα αντε βαλτο στα 4200 να περασεις τα 20Κ..:D Ευκολο ειναι (παρε ενα τηλεφωνο τον hajdi-εγω ετσι εκανα).. Χτες πιασαμε εδω 4200 με stock .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koumparos Ιανουάριος 28, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2010 Aρχηγε μου Georgevasil αν ηξερα θα το΄χα κανει ηδη :respect: στους ασχετους πρωτη μερα με I7 δεν προλαβα να διαβασω τιποτα (και μετα απο το χθεσινο ξενυχτι...ουτε προκειται....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 28, 2010 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2010 Βρε βρε ο κουμπαρος.....Αντε καλοριζικα και καλοδουλευτα ( και κανα kill τωρα που λειπω και μπορεις νεος).. ps Ελα αντε βαλτο στα 4200 να περασεις τα 20Κ..:DΕυκολο ειναι (παρε ενα τηλεφωνο τον hajdi-εγω ετσι εκανα).. Χτες πιασαμε εδω 4200 με stock .. Ειναι καιρος να ανακοινωσω την συνεργασια του hadji με την info-land , και να χρεωσουμε τα τηλ-λυσεις ( κριση εχουμε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 28, 2010 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2010 Βρε βρε ο κουμπαρος.....Αντε καλοριζικα και καλοδουλευτα ( και κανα kill τωρα που λειπω και μπορεις νεος)..Ειναι καιρος να ανακοινωσω την συνεργασια του hadji με την info-land , και να χρεωσουμε τα τηλ-λυσεις ( κριση εχουμε) Και ο GV support με TeamViewer..έχει και χρονόμετρο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koumparos Ιανουάριος 28, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2010 ----- Θα παρω τον Ομηρο που ειναι και φτηνος..μ ενα pecorino θα τη βγαλω.... Εσεις .....ειστε ακριβοι......να πατε αλλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Ιανουάριος 28, 2010 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2010 -----Θα παρω τον Ομηρο που ειναι και φτηνος..μ ενα pecorino θα τη βγαλω.... Εσεις .....ειστε ακριβοι......να πατε αλλου Άκουσα pecorino?????? Στείλε κανα 2 με e-mail.... ΥΓ: αν πάρεις εμένα σώθηκες! ειδικά σε i7.... lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Ιανουάριος 28, 2010 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2010 Οσο για τους δισκους δεν τους βαζω στη θεση τους.....μου πιανουν το χωρο του καφε.... :respect:/chucknorris Αντε καλοδουλευτα τα κεινουρια μπλιμπλικια ΚοΜμμπαρε! Μην το λυπασαι ομως.Δωσε ρευμα! Εγω ηθελα να κανω πρωτο boot στα 4Ghz,αλλα δεν με αφηναν ο GV με τον Hadji Ειναι καιρος να ανακοινωσω την συνεργασια του hadji με την info-land , και να χρεωσουμε τα τηλ-λυσεις ( κριση εχουμε) & Και ο GV support με TeamViewer..έχει και χρονόμετρο.. Το οικονομικο σκελος της υποθεσης αφηστε το πανω μου This is Sparta Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 28, 2010 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2010 Αντε καλοδουλευτα τα κεινουρια μπλιμπλικια ΚοΜμμπαρε! Μην το λυπασαι ομως.Δωσε ρευμα! Εγω ηθελα να κανω πρωτο boot στα 4Ghz,αλλα δεν με αφηναν ο GV με τον Hadji 1.. boot 4Ghz ηταν..απλα δεν παιζαν τα "DDR2" εκει που τα ειχαμε..:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Ιανουάριος 28, 2010 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2010 xaxaΦοβερα τα σουπερταλενταΑκους εκει..DDR3 μνημη η οποια στο sticker της να γραφει DDR2 1600 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.