Jump to content

Τραυματισμος απο φυσερο...

aggelopas

Recommended Posts

Λοιπον guyz εχω αγορασει εδω και κανενα μηνα το φυσερο του πρακτικερ με τα 15 ευρω αν θυμαμαι καλα και το εχω χρησιμοποιησει ελαχιστα.Σημερα παω να φυσηξω ενα τροφοδοτικο,παταω τη σκανδαλη...τιποτα.

Δοκιμαζω σε αλλη μπριζα οκ.Δοκιμαζω ξανα στην πρωτη...μπα..

Παω σε αλλη λοιπον...βαζω τον ρευματοληπτη(sic) στιν πριζα,παταω τη σκανδαλη και.......κοιταζω το καλωδιο στο ρευματοληπτη εβγαζε μια μικρη φωτιτσα σαν φλογιστρο (σε κλασματα ολα αυτα) μονο που υπηρχε ενα προβλημα...το κραταγα απο εκει!!

Τελος παντων το δαχτυλο μου εχει ψιλοκαρβουνιασει,τοσα βολτ+αμπερ ειναι αυτα.

Παιρνω τηλεφωνο τον πρακτικερ...μια αντιμετωπιση ο τυπας λες και συμβαινει καθε μερα!

Ελα να σου δωσω αλλο μου λεει.Καλα του λεω ειναι δυνατον να παρω ξανα αυτο απο εσενα?

Μου λεει καλα ελα να σου δωσω τα λεφτα πισω.Ειναι μεμονωμενο περιστατικο λεει,εχουν πουληθει εκατονταδες και ενας καμμενος (τον διακοπτω) ενταξει ειναι μεσα στα ορια.

Αnyway δεν πεθανα κιολας αλλα η συμπεριφορα τους δεν μου αρεσε και τοσο,οχι οτι περιμενα να μου στειλουν και νοσοκομα αλλα...Να κανω καταγγελια στο ΙΝΚΑ ή ειναι υπερβολη?

image00112ow5.th.jpg

Αρχική απάντηση από hipro5

Να πας σ'ένα νοσοκομείο και να πάρεις ένα χαρτί αφού σ'εξετάσει ένας γιατρός.......μετά να κάνεις μήνυση - ρώτα ένα δικηγόρο - ..... ;)

αυτο που λεει ο φιλος hipro να κανεις...μην εισαι χαζος....ορμα να τους φας ;)

Βασικα εχω ηρεμησει τωρα,απλα εκεινη την ωρα φαινοταν πιο σοβαρο και μου εκανε εντυπωση και ο τυπος στο πρακτικερ!

Τουλαχιστον ξερω τι θα κανω σε κατι πιθανο σοβαροτερο.

Thanks @ all.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.