aggelopas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2006 Λοιπον guyz εχω αγορασει εδω και κανενα μηνα το φυσερο του πρακτικερ με τα 15 ευρω αν θυμαμαι καλα και το εχω χρησιμοποιησει ελαχιστα.Σημερα παω να φυσηξω ενα τροφοδοτικο,παταω τη σκανδαλη...τιποτα. Δοκιμαζω σε αλλη μπριζα οκ.Δοκιμαζω ξανα στην πρωτη...μπα.. Παω σε αλλη λοιπον...βαζω τον ρευματοληπτη(sic) στιν πριζα,παταω τη σκανδαλη και.......κοιταζω το καλωδιο στο ρευματοληπτη εβγαζε μια μικρη φωτιτσα σαν φλογιστρο (σε κλασματα ολα αυτα) μονο που υπηρχε ενα προβλημα...το κραταγα απο εκει!! Τελος παντων το δαχτυλο μου εχει ψιλοκαρβουνιασει,τοσα βολτ+αμπερ ειναι αυτα. Παιρνω τηλεφωνο τον πρακτικερ...μια αντιμετωπιση ο τυπας λες και συμβαινει καθε μερα! Ελα να σου δωσω αλλο μου λεει.Καλα του λεω ειναι δυνατον να παρω ξανα αυτο απο εσενα? Μου λεει καλα ελα να σου δωσω τα λεφτα πισω.Ειναι μεμονωμενο περιστατικο λεει,εχουν πουληθει εκατονταδες και ενας καμμενος (τον διακοπτω) ενταξει ειναι μεσα στα ορια. Αnyway δεν πεθανα κιολας αλλα η συμπεριφορα τους δεν μου αρεσε και τοσο,οχι οτι περιμενα να μου στειλουν και νοσοκομα αλλα...Να κανω καταγγελια στο ΙΝΚΑ ή ειναι υπερβολη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2006 Να πας σ'ένα νοσοκομείο και να πάρεις ένα χαρτί αφού σ'εξετάσει ένας γιατρός.......μετά να κάνεις μήνυση - ρώτα ένα δικηγόρο - ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 27, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2006 OMFG Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Οκτώβριος 28, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 Να πας σ'ένα νοσοκομείο και να πάρεις ένα χαρτί αφού σ'εξετάσει ένας γιατρός.......μετά να κάνεις μήνυση - ρώτα ένα δικηγόρο - ..... αυτο που λεει ο φιλος hipro να κανεις...μην εισαι χαζος....ορμα να τους φας Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Οκτώβριος 28, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2006 Βασικα εχω ηρεμησει τωρα,απλα εκεινη την ωρα φαινοταν πιο σοβαρο και μου εκανε εντυπωση και ο τυπος στο πρακτικερ!Τουλαχιστον ξερω τι θα κανω σε κατι πιθανο σοβαροτερο.Thanks @ all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 29, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2006 αφου δεν ειναι πολυ ...καντο....αναπτηρα και τσουρουφλισμα...και μετα γιατρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 30, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2006 Τι άλλο θα ακούσω... Στην αρχή διάβασα για burning out σε hardware, τώρα σε δάχτυλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.