def Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2006 για να θυμηθουμε παλιες καλες εποχες,και πιστευω εχει ενδιαφερον για να δουμε με πιο σπορ εχετε ασχοληθει η αν συνεχιζεται ακομα,αρχιζω με μενα το 1984 αρχισα με ελευθερα παλη στο συλλογο του κιλκις,ανακυριχτηκα 2 συνεχεις χρονιες πρωταθλητης Ελλαδος στην κατηγορια 46κιλων την πρωτη χρονια 84-85, και την δευτερη χρονια στα 48 κιλα εφηβων,ημουν μελος και της Εθνικης Αντρων οπου και παλεψα σε αρκετα διεθνη μιτινγκ με καλυτερη διακριση μου την 6 θεση αναμεσα σε 15 ατομα στο Παλερμο της Ιταλιας για να ακουσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2006 -Ψαρεμα. το ποσο καλος ημουν δε χρειαζεται να το πω , απλα σας λεω το οτι με δειρανε μια φορα στη προβλητα επειδη εβγαζα τα αντερα μου και ολοι οι αλλοι φυκια...-Βολλευ. εχω παιξει μεχρι Α2-Σουζες: αρκετα καλα μπορω να πω με πολλες φορες να εχω ερθει καπακια....(μηχανες/ποδηλατα)-Γυμναστηρια: εχω κανει μεχρι 90 κιλα πλατη αλλα μετα πηγαινα με τα χερια σηκωμενα επι 4 μερες...-Spamming: τελευταια ασχολουμε με αυτο , δειχνω να εχω καλες επιδοσεις .αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Οκτώβριος 27, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka -Ψαρεμα. το ποσο καλος ημουν δε χρειαζεται να το πω , απλα σας λεω το οτι με δειρανε μια φορα στη προβλητα επειδη εβγαζα τα αντερα μου και ολοι οι αλλοι φυκια...-Βολλευ. εχω παιξει μεχρι Α2-Σουζες: αρκετα καλα μπορω να πω με πολλες φορες να εχω ερθει καπακια....(μηχανες/ποδηλατα)-Γυμναστηρια: εχω κανει μεχρι 90 κιλα πλατη αλλα μετα πηγαινα με τα χερια σηκωμενα επι 4 μερες...-Spamming: τελευταια ασχολουμε με αυτο , δειχνω να εχω καλες επιδοσεις .αυτα ωραιος Γιωργη,αθλητικος και ιπταμμενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Οκτώβριος 27, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2006 ONLY Ποδοσφαιρο : Α΄Ερασιτεχνικο με την ομαδα του χωριου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Οκτώβριος 27, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2006 Tηλεκατευθυνόμενα.... κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MANOSPC Νοέμβριος 4, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2006 ποδοσφαιρο φυσικα. παιζω στον :clap: εργοτελη:clap: .(ερασιτεχνικο φυσικα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Νοέμβριος 4, 2006 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2006 ποδοσφαιρο φυσικα, και λιγο kick boxing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Νοέμβριος 5, 2006 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 ελπίζω όχι ταυτόχρονα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Νοέμβριος 5, 2006 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από MANOSPC ποδοσφαιρο φυσικα. παιζω στον :clap: εργοτελη:clap: .(ερασιτεχνικο φυσικα) Eλπίζω να είσαι ικανοποιημένος από όσα σου δίνω/παρέχω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Νοέμβριος 5, 2006 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 Sim racing μέχρι να δοθεί η ευκαιρία (και το χρήμα) να μπω στο real... Λέω να αρχίζω και το spamming, κάνω μερικά δοκιμαστικά αλλά θέλω προπόνηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Νοέμβριος 5, 2006 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από def-->οι<-- ασχοληστε OMG!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 6, 2006 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2006 ^^ αλλος spc μας βρηκε.... Eκανα κολυμβηση μεχρι απο 8 μεχρι 14ρων περιπου, αλλα μετα πηρα την φορα με τα κιλα κ κοπηκαν ολα. Εδω και κανα 4μηνακι περιπου μονο γυμναστηριο και αυτο, να φυγουν οι κ@λοι κ κατι σωσιβιακια (μικρα πλεον...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkar Νοέμβριος 7, 2006 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2006 Ανεμοπορία για άθλημα και αεροπλάνο για βόλτες και ταξείδιαGlider pilots do it quietly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Νοέμβριος 8, 2006 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2006 Παλια με πολεμικες τεχνες (TAEKWONDO, Wing Chun) για 8 χρονια. Τα τελευταια 7 με το bodybuilding ... σε ερασιτεχνικο επιπεδο παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Νοέμβριος 8, 2006 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2006 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 14, 2006 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 Ποδοσφαιρο, Στιβο, Πυγμαχια και τωρα Παγκρατιο...... Το περασμενο Σ/Κ μου μαυρισαν το ματι και στο Kick Boxing... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Νοέμβριος 16, 2006 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 Ξεκινάμε2 χρονιά ποδόσφαιρο4 μπασκετ5 βόλεϊ3 στίβο 9 κικ μποξ1 windsurf0.5 kite surf0.5 Bouldering 12(jumps) bunji5 R/C cars12+ ποδήλατο3 ψαροντουφεκο2 κολύμβησηΚαι πολλά άλλα.Το ξέρω φενοντε πολλά αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα επαγγελματικά με κανένα εκτός από kick box, βόλεϊ, R/C cars Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 16, 2006 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Ξεκινάμε 2 χρονιά ποδόσφαιρο 4 μπασκετ 5 βόλεϊ 3 στίβο 9 κικ μποξ 1 windsurf 0.5 kite surf 0.5 Bouldering 12(jumps) bunji 5 R/C cars 12+ ποδήλατο 3 ψαροντουφεκο 2 κολύμβηση Και πολλά άλλα. Το ξέρω φενοντε πολλά αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα επαγγελματικά με κανένα εκτός από kick box, βόλεϊ, R/C cars σε καλλιστεια θα εκανες φοβερη εντυπωση αλεξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Νοέμβριος 16, 2006 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 εμενα λιστα απο ψωνια μου μοιαζει. ετσι με γραφει η μαμα μου τη να ψωνισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Νοέμβριος 16, 2006 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka σε καλλιστεια θα εκανες φοβερη εντυπωση αλεξ Το ξερώ ότι ακούγονται υπερβολικά αλλά μου άρεσε να περνώ ιδέες και να δοκιμάζω νέα πράγματα. Αλλά δύστυχος ένας τραυματισμός μου τα έκοψε όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.