GdamprXP Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2006 Το hiper type-r blue δουλέυει με conroe ? γιατι κάτι άκουσα πως δεν έχει ενα 8pin καλώδιο
greekfragma Οκτώβριος 27, 2006 #2 Οκτώβριος 27, 2006 ολα τα τροφοδοτικα με 4πινο βυσμα αντι 8πινου λειτουργουν κανονικα.......για μενα ειναι περισσοτερο ψυχολογικο το θεμα να βλεπεις οτι η μιση υποδοχη απο το βυσμα της μητρικης ειναι γυμνη. δεν εχεις κανενα προβλημα
ea6gka Οκτώβριος 27, 2006 #3 Οκτώβριος 27, 2006 ναι αλλα οταν ερθουνε οι Kents και θα θελει να βαλει και το αλλο (αν τελικα χρειαστει)?για μενα ειναι ενδειξη ξεπερασμενου μοντελου , παρε ενα απο τα καινουρια τους ή κανενα αλλο
GdamprXP Οκτώβριος 27, 2006 Author #4 Οκτώβριος 27, 2006 ευχαριστω για τις απαντήσεις. Το παλιό μου tagan 420w είχε 8πινο αυτό έχει 4πινο. κάιπο θα κρατησω και κάπιο θα το δώσω. Τι θα κανατε στη θέση μου?
ergotelis Οκτώβριος 27, 2006 #5 Οκτώβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από GdamprXP ευχαριστω για τις απαντήσεις. Το παλιό μου tagan 420w είχε 8πινο αυτό έχει 4πινο. κάιπο θα κρατησω και κάπιο θα το δώσω. Τι θα κανατε στη θέση μου? Θα έκανα αντάπτορα στο hiper από το 8pino του Tagan!
Tsakonas Οκτώβριος 27, 2006 #6 Οκτώβριος 27, 2006 Θα ελεγα να τσεκαρεις το site της hiper και να δεις.Αν θυμαμαι καλα,οταν εψαχνα για τροφοδοτικο και ειδα το εν λογω,ελεγε οτι δεν υποστηριζει 8πινο (aka EPS),και ο κατασκευαστης τονιζει να μην χρησιμοποιουνται τετοιου ειδους ανταπτορες με αυτο το τροφοδοτικο.Μπορει και να κανω λαθος και να το ειδα αυτο για κπ αλλο μοντελο,αλλα σιγουρα hiper ηταν.O ρολος του 8πινου ειναι αν θυμαμαι καλα 4 πινς τροφοδοσια 1 πυρηνα 4 πινς τροφοδοσια του αλλου.Κρατα το ταγκαν καλυτερα εγω με το συστημα της υπογραφης +30-40w χονδρικα απο ανεμιστηρες κλπ ειμαι αρκετα ανετα...αν βεβαια θες οβερκλοκινγκ...α!βασικα αν το τροφοδοτικο καλυπτει specs ATX 2.0 + τοτε πρεπει να σε καλυπτει...(ναι,ναι ειμαι σταθεροτατος στις αποψεις μου).
GdamprXP Οκτώβριος 28, 2006 Author #7 Οκτώβριος 28, 2006 το τροφοδοτικο είναι 2.2 atx version 2x12v output inaudible multi braiding mesh case reactive. αυτα γραφει επάνω το κουτί. Λέει και πως είναι συμβατό με όλους τους INTEL - AMD
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.