Jump to content

ATi Fire GL T2

mech5107

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχώ ένα Laptop IBM με κάρτα γραφικών ATI Fire GL T2 με 128MB μνήμη. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω τι οδηγούς να βάλω. Να βάλω catalyst mobile 6.9 η χρειάζεται ειδικούς για το συγκεκριμένο Laptop από IBM. Το κακό είναι ότι η ΙBM τους πιό καινούργιους τους έχει από το 2005 χωρίς ανανέωση. Ξέρει κανένας τι οδηγούς να βάλω?

Το link λεει πως είναι inactive.

Για να σε προλάβω είδα στην ATi αλλά αυτά που έχει είναι για desktop και όχι mobile, αν δεν κάνω λάθος....

’ν θές την γνώμη μου, μπές στην Lenovo, κατέβασε το Software Installer και κατέβασε από εκεί drivers και ότι άλλο χρειάζεσαι... μήν ψάχνεις άδικα δεξιά αριστερά, το μηχάνημά σου θα είναι σφαίρα έτσι κι αλλιώς...... δές την υπογραφή μου για να καταλάβεις :)

Μπήκα στην IBM και εκανε auto detect και μου κατεβασε drivers του 2005. Κανα πιο καινουργιο δεν έχει?

Αρχική απάντηση από mech5107

Μπήκα στην IBM και εκανε auto detect και μου κατεβασε drivers του 2005. Κανα πιο καινουργιο δεν έχει?

Όχι..... αλλά τί το θές το πιο καινούριο? μια χαρά είναι οι drivers και η κάρτα γ@μεί και δέρνει!!!!

Εκανα ενα σχετικά απλό σχέδιο στο Pro Engineer και σερνόταν το μηχάνημα. Εχει 740 και 1,5 Gb ram και δίσκο στις 7200 με 8mb cache. To profile του Pro απο το τον driver το εχω ενεργό, αλλα και πάλι σερνεται:mad: !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.