amd64x Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2010 Εχει κανεις ασχοληθει με την υδροψυξη του coolit eliminator..μετρησεις κτλΜετατροπες στa peltier και γενικα για τα συστήματα τις Coolit...Χρειαζομαι την βοηθεια σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 26, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 το εχεις? Αν ναι ανεβασε pics. Απο οσο εχω δει δεν πρεπει να σηκωνει και πολυ πατεντα γιατι πρεπει να παιζει στα ορια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd64x Ιανουάριος 26, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 δεν το εχω αλλα το ψαχνω....εχω δει σε ξενο forum για μετατροπες με αλλαξη peltier αλλα αμα δεν το κανω ο ιδιος δεν θα καταλαβω που λες να το βρω εστω και used Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 26, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 Νο idea. Για δωσε link απο οτι βρηκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd64x Ιανουάριος 26, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 τυχαια στο google http://www.madshrimps.be/vbulletin/f9/modified-coolit-eliminator-vs-black-ice-extreme-ii-61794/επισης και αυτο ....καταπληκτικο http://www.coolitsystems.com/index.php/community/forum/7-boreas-mtec-chiller/4270-all-liquid-cooled-boreas-cascade.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Ιανουάριος 26, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 Με μπερδεψες! Θες να μονταρεις το coolit βαζοντας αλλο peltier ή την υδροψυξη σου για να εκμεταλευτεις το peltier του coolit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 26, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 να σου πω την αληθεια βαση τις θερμοκρασιες που βλεπω αν το βαλεις αυτο σε i7 θα πηγαινει χειροτερα απο αεροψυκτρα. Αυτος εχει 60+ με διπυρηνο στα 4500... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd64x Ιανουάριος 26, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 εχει πολλες προοπτικες για μετατροπη και το eliminator και το Freezone αλλα το θεμα ειναι που θα τα βρουμε...εγα θελω το eliminator σε μετατροπη με μεγαααλα peltier και οχι μονο τρια αλλα περισσοτερα peltier για να ψυξω αλλο συστημα water peltier....πιστευω να γινομαι κατανοητος-----και φαντασου το με 250w x 3 και δευτερο τροφοδοτικοαλλα και γιατι οχι την αποτελεσματικη ψυξη του peltier radietor block σας με τα 4 peltier... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 26, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 απο οτι βλεπω μονο αμερικα...http://www.coolitsystems.com/index.php/order.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd64x Ιανουάριος 26, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 ναι το ξερω....ειχα βρει κατι used και στο δικο μας forum αλλα δεν εχω λαβει απαντηση απο κανεναν και για τιποτα ακομα...επισης οι αγγελιες ειναι κλειστες η μου φαινεται για δεν μπορω να μπω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Φεβρουάριος 3, 2010 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 φιλε μου ωραια τα peltier αλλα ειναι πολυ το ρευμα που καταναλωνουν κ δυσαναλογο με της επιδοσεις που προσφερουν...προσωπικη μου αποψη παντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.