Jpp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2006 Εχω μια μητρικη socket 478 το προβλημα που παρουσιαζει : :tomato: Οταν δεν κουμπωσω την ψηκτρα δουλευει κανονικα. Οταν την κουμπωσω δεν ανοιγει με τιποτα! Η ψηκτρα ειναι η στοκ. Απο κατω η μητρικη εχει παρει λιγουλακι κατω απο τη θεση του επεξεργαστη.
jpavly Οκτώβριος 26, 2006 #3 Οκτώβριος 26, 2006 Μήπως ακουμπάει πάνω στο μέταλλο του κουτιού και σου κάνει βραχυκύκλωμα?Αν ναι, βάλε μονωτικό υλικό πίσω από την ΜΒ.Μήπως το λυγίζει πολύ όταν κουμπώνει εντελώς?Αν ναι, μεγάλωσε λίγο τα περιθώρια της ψύκτρας λυγίζοντας με κατσαβίδι ή κάτι τέτοιο.Edit: Τώρα το είδα, ρε παληκάρι βάλε ένα τίτλο της προκοπής στο thread, δεν παρουσιάζεις εξωγήινους, πρόβλημα με βραχυχκύκλωμα Motherboard παρουσιάζεις..
ea6gka Οκτώβριος 26, 2006 #4 Οκτώβριος 26, 2006 βραχυκυλωμα νομιζω , μηπως η βαση της ψυκτρας σου κουμπωνει με μεταλικα κλιπακια /βιδες πανω στη μητρικη?
pigassos19 Οκτώβριος 26, 2006 #5 Οκτώβριος 26, 2006 Τι εννοεις οτι δουλευει κανονικα??Μαλλον εννοεις οτι απλα κανει post γιατι χωρις ψυχτρα δε νομιζω να δουλευει πανω απο 2 λεπτα!
Jpp Οκτώβριος 26, 2006 Author #6 Οκτώβριος 26, 2006 Προσπαθω να βρω τροπο να χαλαρωσω την ψηκτρα για να μην λυγιζει την μητρικη. Παρολα αυτα δε νομιζω οτι η stock ψηκτρα του pentium 4 (socket 478) αφηνει περιθωρια για χαλαρωμα. Η βαση εχει πλαστικα κλιπ. Την εστησα εκτος κουτιου βαζοντας 4 βιδες στα ακρα για να μην ακουμπαει πουθενα αλλα και παλι τα ιδια.Οταν λεω οτι δουλευει κανονικα χωρις να κουμπωσω την ψηκτρα εννοω οτι δουλευει οταν απλα εχω την ψηκτρα πανω χωρις να την εχω κουμπωμενη.Σαν τελευταια λυση βλεπω να κολλησω με logo την ψηκτρα στα πλαστικα....Τι κολλα προτεινεται ; Οσο για την τιτλο εβαλα κατι εμπορικό για να λυθεί πιο γρηγορα το προβλημα... αν λύνεται.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.