Jump to content

κουφο... P5B deluxe

tolispl

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 23:30]

Και δεν προκειται να τον δουν.Ισως καποια νεοτερη εκδοση αυτων των προγραμματων

κατεβασα acronis last τιποτα. δε μπορω να καταλαβω πως στα boot win ολα ok..

Έχεις Raid; Εμένα δύο μονούς (χωρίς Raid) δίσκους το Acronis 9.1 τους βλέπει μια χαρα.

Αρχική απάντηση από n1ck0s [Σήμερα, στις 07:49]

Έχεις Raid; Εμένα δύο μονούς (χωρίς Raid) δίσκους το Acronis 9.1 τους βλέπει μια χαρα.

2 μονους εχω και γω, μα και το ghost δε τους βλεπει..

δε ξερω τι να κανω..

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Τελικα παιζει τελεια με BartPE + το plugin που εχει το acronis 10 + τους drivers για το floppy. Και η διαδικασια για να φτιαξεις το cd ειναι γελεια....

Εμένα γιατί δεν μου φαίνεται και τόσο γελοίο το όλο θέμα;

Καταρχάς πως φορτώνω το plugin?

Επίσης πως αποσυμπιέζω τους οδηγούς από το πρόγραμμα της Intel?

Αρχική απάντηση από yannis76

...........

Επίσης πως αποσυμπιέζω τους οδηγούς από το πρόγραμμα της Intel?

Κατεβαζεις αυτο -> http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/Detail_Desc.aspx?agr=Y&ProductID=2529&DwnldID=12094&strOSs=44&OSFullName=Windows*%20XP%20Professional〈=eng

το αποσυμπιεζεις με winrar και μετα περνεις τους drivers απο το image με αυτο ->

http://www.winimage.com/

Οκ κατέβασα το Acronis Plugin και βρήκα και τους οδηγούς.

Φαντάζομαι ότι δεν έχει νόημα να δοκιμάσω το Acronis 10, αφού ούτε αυτό βλέπει τα Sata AHCI...

Τώρα το πρόβλημα μου είναι πως θα περάσω τους οδηγούς Intel στο BartPE

Οκ κατέβασα το Acronis Plugin και βρήκα και τους οδηγούς.

Φαντάζομαι ότι δεν έχει νόημα να δοκιμάσω το Acronis 10, αφού ούτε αυτό βλέπει τα Sata AHCI...

Τώρα το πρόβλημα μου είναι πως θα περάσω τους οδηγούς Intel στο BartPE

Eνα φακελο με τους drivers μεσα στο \drivers\SCSIAdapter\ στο directory του bartpe χρειαζεσε απλως, τα υπολοιπα τα κανει μονο του

post-44-1416072915,7618_thumb.png

Λοιπόν unstoppable έχω πολύ καλά νέα! Το πείραμα φαίνεται να δούλεψε άψογα. Βέβαια δεν έχω κάνει κανένα restore, αλλά τουλάχιστον το backup από το C: έγινε μια χαρά!!

Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να κάνω το ίδιο και με το προηγούμενο TrueImage που είναι και πιο δοκιμασμένο...

Ευχαριστώ και πάλι

Γιάννης

Επίσης τώρα που έφτιαξα το image προφανώς δεν χρειάζομαι άλλο το Acronis TrueImage στο δίσκο μου, σωστά;

Επίσης τώρα που έφτιαξα το image προφανώς δεν χρειάζομαι άλλο το Acronis TrueImage στο δίσκο μου, σωστά;

Σωστα.

Το plugin για το bartpe πρεπει να υπαρχει απο την εκδοση 8, οποτε μια χαρα θα δουλεψει λογικα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.