maasou7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2006 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ?ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ Κ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΟ Κ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΚΙΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΟΡΙΖΕΙΣ......Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΣ.......TNKS!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Οκτώβριος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2006 Τι βλέπεις την εκπομπή του Ευαγγελατου και σου άνοιξε η όρεξη? http://www.flexispy.com/ google it... Τις κατάλληλες λεξεις κλειδιά θέλει...Προσπάθησε να μη γραφείς με κεφαλαία είναι σα να φωνάζεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maasou7 Οκτώβριος 26, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 sorry για τα κεφαλαια.οκ thnks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingzback Οκτώβριος 26, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 Το εχει κανεις αυτο το προγραμμα ολοκληρο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guard1an Οκτώβριος 26, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από maasou7ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΟ Κ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΚΙΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΟΡΙΖΕΙΣ......Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΣ.......TNKS!!!! Τσίμπα το. Βέβαια δουλεύει μόνο σε Symbian OS κινητά και δεν στέλνει τις φωτογραφίες, απλά τις αποθηκεύει. edit: τσεκάρετε και αυτό το forum σχετικά με την εκπομπή του Ευαγγελάτου. edit 2: και SMS Forward έχουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 26, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 Έχετε υπόψη σας ότι κάθε τέτοιο προγραμματάκι, συνίσταται σε Παραβίαση Προσωπικού Απορρήτου και οι ποινές είναι από 2 χρόνια έως 20... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Οκτώβριος 26, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 Bond......James Bond:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos Οκτώβριος 26, 2006 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 to celltrark που χρησιμοποίησε ο Ευαγγελάτος,http://rapidshare.de/files/37497526/CellTrack.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
maasou7 Οκτώβριος 26, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 Σε τι κινητα παιζει αυτα το prog ρε μαγκες ???εκανα ωραια συζητηση ομως ε ::::)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guard1an Οκτώβριος 26, 2006 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από maasou7 Σε τι κινητα παιζει αυτα το prog ρε μαγκες ???εκανα ωραια συζητηση ομως ε ::::)))) Κινητά με Symbian λειτουργικό, όπως τα ΝΟΚΙΑ 60 Series κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Οκτώβριος 26, 2006 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 για δες φωτιες που αναψε ο Ευαγγελατος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 26, 2006 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 Εγώ πάντως έστειλα email σε όσους έχω στο book μου, ενημερώνοντάς τους, για το πόσο μπούρδα είναι αυτό που είπε ο Εισαγγελάτος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.