bezdim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2006 Σήμερα κίολας απόκτησα τον εν λόγω εκτυπωτή ως δώρο για την επερχόμενη ονομαστική γιορτή μου...Αρχικά εντυπωσιάστηκα αφού πριν είχα τον ΗΡ 5150 ο οποίος λογικά δεν πιάνει μια μπροστά του...Αφού λοιπόν τον εγκαθιστώ, εκτυπώνω τη δοκιμαστική σελίδα, καθαρίζω προληπτικά τις κεφαλές, κάνω ευθυγράμμιση κλπ κλπ, αποφασίζω να εκτυπώσω και μια εικόνα για να αντιπαραθέσω την ποιότητα του προηγούμενου με τον επόμενο εκτυπωτή....Και τί βλέπω! Ο θρυλικός εκτυπωτής των 120ε βγάζει συνολικά χειρότερες εκτυπώσεις από έναν το πολύ πολύ med-end εκτυπωτή. Η ευκρίνεια ήταν σίγουρα χειρότερη. Χρησιμοποίησα απλό Α4 χαρτί.Και εδώ θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα:1) Είναι φυσιολογικό;2) Μήπως πρέπει οι κεφαλές να "στρώσουν";3) Μήπως φταίει το software; (μου πέρασε και αυτό από το μυαλό)4) Θα πρέπει να χρησιμοποιώ συγκεκριμένο χαρτί προκειμένου ο εκτυπωτής να αποδίδει τα μέγιστα;5) Επειδή οι ρυθμίσεις του είναι σίγουρα πολλές σε σχέση με τον προηγούμενο ΗΡ, υπάρχει κάποιο ιδανικό σετ ρυθμισεων;Αυτά προς το παρόν, και αναμένω την πολύτιμη βοήθεια σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Οκτώβριος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2006 Μήπως πρέπει να κάνεις allignment την απόδοση των χρωμάτων μέσω του s/w? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 26, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 Αφού ρώτησα και αλλού κατέληξα στο ότι εν λόγω εκτυπωτής είναι φωτογραφικός αρά και αποδίδει καλά μόνο σε ανάλογα χαρτιά και όχι σε plain χαρτιά Α4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeMan Οκτώβριος 27, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2006 Xμμ εμενα η ποιότητα στον ip4200 μου ειναι ΠΑΡΑ πολύ καλή, και ειδικά σε φωτογραφικό χαρτί ειναι ΑΠΙΑΣΤΟΣ...! Καμια σχεση με τον HP Deskjet 656c 600x600 lol! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.