InMyMemory Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2006 Καλημέρα.Σχεδιάζω ένα web-site, συγκεκριμένα σχεδιάζω τα images στο Macromedia Fireworks και παρατήρησα το εξής σημαντικό πρόβλημα: Πολλά απο τα images που εχω φτιαξει τα έχω φτιαξει ετσι ωστε να εχουν διαφανες φόντο. Με αυτο το τροπο οταν τα βαζω π.χ στο Dreamweaver στην ιστοσελιδα οτιδηποτε υπαρχει πισω απο το image (backround, γραμματα, χρωμα κτλ ) φαινεται. Το προβλημα μου ειναι οτι ενω στον Firefox φαινεται μια χαρα δηλαδη ετσι οπως πρεπει να φαινεται, στον Internet Explorer φαινεται χαλια δηλαδη οποιοδηποτε image εχει διαφανες φοντο, το φοντο το δειχνει σε μια γκριζα αποχρωση και φυσικα οχι διαφανες. Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω.Αν υπαρχει κανενας που γνωριζει επι του θεματος θα με βοηθουσε πολυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Οκτώβριος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2006 Δεν υποστηριζεται στον ΙΕ transparent PNG Link to comment Share on other sites More sharing options...
InMyMemory Οκτώβριος 25, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2006 Δηλαδή με Jpg, Bitmap, Gif μπορω να δουλέψω χωρις πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Οκτώβριος 25, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2006 μονο με gif νομιζω οτι μπορεις να τα κανεις διαφανη. Με jpg σχεδον 99% δεν μπορεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
InMyMemory Οκτώβριος 25, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2006 Όντως έχεις δίκιο, μόνο το transparent Gif υποστηρίζεται και απο τους δυο browsers Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Οκτώβριος 25, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2006 Για τα png υπάρχει μια hack-ιά για τους ΙΕ 5.5 και ΙΕ 6.0 (ένα script-άκι είναι στην ουσία) ξάψε google και θα το βρεις (δεν δουλεύει όμως πάντα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
InMyMemory Οκτώβριος 25, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2006 Οκ ευχαριστω για την βοηθεια παιδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.