SlotKiller Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2006 Ενας Xerox 6100 (εγχρωμος laser) αρχισε να μου εμφανιζει μια καθετη λωριδα στις εκτυπωσεις (περιπου στη μεση του Α4) στην οποια η εκτυπωση ειναι πολυ αχνη. Να υποθεσω οτι καποιο "αναλωσιμο" του εκτυπωτη θελει αντικατασταση? Μπορω να κανω κατι για να διορθωσω την κατασταση? εστω να δω μια βελτιωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Οκτώβριος 24, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2006 Αν η γραμμή είναι κάθετη μπορεί να είναι το drum του εκτυπωτή... μπορεί για κάποιο λόγο να έχει χαραχθεί και να σου αφήνει αυτό το σημάδι... μπορείς να το βγάλεις και να δεις οπτικά στο κέντρο του...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Οκτώβριος 24, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2006 Δοκίμασες να βγάλεις το τόνερ και να το κουνήσεις αριστερά δεξιά?Αν λύνεται με αυτό τότε απλά το μελάνι τελειώνει όπου να'ναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Οκτώβριος 24, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2006 Οντως τελειωνει, ειναι στα 10%.Θα το κοιταξω το απογευμα αυτο που λες!Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2k Οκτώβριος 24, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2006 To έχω δεί σε 6100, η λωρίδα ήταν πολύ λεπτή, σαν δύο σειρές απο dots και αν δεν κάνω λάθος έχει να κάνει με το transfer belt, το οποίο για να το αλλάξεις πρέπει να έρθει τύπος, αν είναι πλατύ και είναι λίγο πιο αχνό έχει να κάνει με το toner όπως είπε και ο Spanaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Οκτώβριος 24, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2006 Το δευτερο ειναι! Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Μου εφυγε ενα βαρος! Θα το δοκιμασω αυριο το πρωι και θα ενημερωσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Οκτώβριος 25, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2006 Ευχαριστω παιδια! Αυτο ηταν! :lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.