lefteris Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2006 Σε 2 υπολογιστές που έχω βάλει το firefox, οι γραμματοσειρές του προγράμματος είναι serif και ...με εκνευρίζουν. Έχω δει σε άλλες εγκαταστάσεις ότι εμφανίζονται οι κλασσικές sans serif, που έχουν και τα υπόλοιπα προγράμματα. Γνωρίζετε τη λύση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 24, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2006 Δε φταίει ο Φίφης, φταίει το windows skin που χρησιμοποιείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Οκτώβριος 24, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2006 Wizard! έχεις απόλυτο δίκιο! Αυτό φταίει! :...: Έλα όμως που δεν θέλω να αλλάξω το σκιν... Καμιά ...παράκαμψη; Από τα δεκάδες προγράμματα που τρέχω, το firefox είναι το ΜΟΝΟ που έχει πρόβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guard1an Οκτώβριος 24, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2006 Για δοκίμασε αυτό: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Οκτώβριος 24, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2006 Καμία διαφορά δεν έχω δει αλλάζοντας παραμέτρους του firefox.Έχω ήδη δοκιμάσει πολλές γραμματοσειρές.Κάποια λάθος παράμετρο χρησιμοποιούν οι προγραμματιστές του firefox και δεν έχουν τις ίδιες γραμματοσειρές με τα υπόλοιπα προγράμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Οκτώβριος 25, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2006 Ευτυχώς η έκδοση 2 χρησιμοποιεί τη γραμματοσειρά που επιλέγεις στις ρυθμίσεις, όπως επισήμανε ο Guard1an. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 25, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2006 Επειδή θα σου τύχει κι άλλες φορές με το Panther, πας εδώ και αλλάζεις στο σημείο που θέλεις τις γραμματοσειρές: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.