_K_Marios_ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2006 Λοιπόν θέλω να κάνω format κ εχω αποθηκευμένες καποιες σελίδες στο firefox κ θέλω να της κρατήσω!Πως γινεται αυτο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Οκτώβριος 22, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2006 backup Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Οκτώβριος 22, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2006 παιζει βεβαια και αυτο....Mozbackup Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrinceofPersia Οκτώβριος 22, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2006 Πολύ πιο απλά παςBookmarks ---> Manage Bookmarks ---> File ---> Export και το σώζεις όπου θες και το έχεις σαν backup και μετά για τις φορτώσεις ακολουθάς την ίδια διαδικασία μόνο που στο τέλος διαλέγεις Import αντί για Export. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Οκτώβριος 23, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από PrinceofPersia Πολύ πιο απλά πας Bookmarks ---> Manage Bookmarks ---> File ---> Export και το σώζεις όπου θες και το έχεις σαν backup και μετά για τις φορτώσεις ακολουθάς την ίδια διαδικασία μόνο που στο τέλος διαλέγεις Import αντί για Export. σωστος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 23, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Αποθήκευσε όλο το φάκελο C:\Documents and Settings\UserName\Application Data\Mozillaκαι μετά το format κάνε τον πάλι paste στο ίδιο σημείο. Θα σου κρατήσει bookmarks, extentions, themes τα πάντα γενικώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Οκτώβριος 23, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly [Χθες, στις 11:35] Αποθήκευσε όλο το φάκελο C:\Documents and Settings\UserName\Application Data\Mozilla και μετά το format κάνε τον πάλι paste στο ίδιο σημείο. Θα σου κρατήσει bookmarks, extentions, themes τα πάντα γενικώς. ευχαριστω φιλε! :clap: και εψαχνα εναν τροπο να μεταφερω τα σιτες μου στο πισι του ξαδερφου μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.