afro_king Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2010 το τελευταιο διαστημα παρατηρισα οτι το pc μ κολλουσε και μετα απο λιγο ψαξιμο ειδα οτι εφτεγε η μνημη, χρησιμοποιουσε 3Gb μνημη χωρις να τρεχει τπτ χωρις να κανει καποια update. κοιταω τις διεργασιες αλλα δεν βλεπω κατι να τραβαει τοση πολυ μνημη.Τι μπορει να φταιει και τι μπορω να κανω ???
sakis_the_fraud Ιανουάριος 23, 2010 #2 Ιανουάριος 23, 2010 το τελευταιο διαστημα παρατηρισα οτι το pc μ κολλουσε και μετα απο λιγο ψαξιμο ειδα οτι εφτεγε η μνημη, χρησιμοποιουσε 3Gb μνημη χωρις να τρεχει τπτ χωρις να κανει καποια update. κοιταω τις διεργασιες αλλα δεν βλεπω κατι να τραβαει τοση πολυ μνημη.αρχικα εξηγησε λιγο το "κολλουσε". μεσα σε παιχνιδια; στο desktop? τι γινεται ακριβως...Πως καταλαβες οτι ειναι η μνημη και οχι για παραδειγμα ο δισκος;
afro_king Ιανουάριος 23, 2010 Author #3 Ιανουάριος 23, 2010 κολουσε στην επιφανεια εργασιας. τωρα δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος αν ειναι απο την μνημη αλλα πως γινετε να μ τραβαει τοση μνημη χωρις να τρεχει κατι ???
sakis_the_fraud Ιανουάριος 23, 2010 #4 Ιανουάριος 23, 2010 κολουσε στην επιφανεια εργασιας. τωρα δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος αν ειναι απο την μνημη αλλα πως γινετε να μ τραβαει τοση μνημη χωρις να τρεχει κατι ??? δυσκολο να ειναι απο την ελειψη μνημης, πρωτος μου ερχεται στο μυαλό ο δισκος. Δεν πιστευω να εχεις κανεναν Green; Απο ανασυγκροτηση πως τα παμε; Οσο για την μνημη που δεσμευει το συστημα και οι εφαρμογες, δοκιμασε να κλεισεις μερικα προγραμματακια να δεις πως συμπεριφερεται. εμενα πχ δεσμευει αρκετη RAM το utorrent αλλα δεν φαινεται στις διεργασιες. Οπως και να χει, οταν ο χρηστης ζητησει ram θα την παρει. Οταν η χρησιμοποιουμενη μνημη φτασει τα 3GB που λες, δοκιμασε να ανοιξεις ενα παιχνιδι, παιξε 5-10 λεπτα και βγες. Ειμαι σιγουρος πως θα εχεις παραπανω διαθεσιμη μνημη απο πριν.
afro_king Ιανουάριος 23, 2010 Author #5 Ιανουάριος 23, 2010 green εχω αλλα δεν εχω σε αυτον το λογισμικο. θα τον βαλω αμα ειναι να κανει καμια ανασυγκροτιση γιατι εχω καιρο να κανω. οσο για την μνημη αυτο με το παιχνιδι που λες το δοκιμασα αλλα τπτ. μια αλλη φορα θυμαμαι ειχα κλεισει σχεδον τα παντα αλλα και παλι τπτ, τραβουσε 3Gb μνημη
sakis_the_fraud Ιανουάριος 23, 2010 #6 Ιανουάριος 23, 2010 οσο για την μνημη αυτο με το παιχνιδι που λες το δοκιμασα αλλα τπτ. μια αλλη φορα θυμαμαι ειχα κλεισει σχεδον τα παντα αλλα και παλι τπτ, τραβουσε 3Gb μνημημηπως εχεις απενεργοποιησει το pagefile;
afro_king Ιανουάριος 23, 2010 Author #7 Ιανουάριος 23, 2010 επειδη ειμαι και λιγακι ασχετος τι ειναι το pagefile??? και που βλεπω αν ειναι ενεργοποιημενο ή οχι ???
eleven Ιανουάριος 24, 2010 #8 Ιανουάριος 24, 2010 επειδη ειμαι και λιγακι ασχετος τι ειναι το pagefile??? και που βλεπω αν ειναι ενεργοποιημενο ή οχι ???Control Panel -> System -> Advanced -> Performance Settings -> Advanced Tab -> πατάς Change button και εκει έχεις οτι επιλογή θέλεις.Τσεκάρισε επίσης μήπως έχεις και κανα trojan .Κανε (οπως είπε και ο Σακης )και defrag τον στον δίσκο στον οποίο είναι το pagefile. Απενεργοποίησε το pagefile και μετα κανε defrag στον δίσκο .Αν δεν το κάνεις έτσι ,ενα καλό πρόγραμμα για να κάνεις defrag το pagefile είναι to pagedefrag
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.