GO(O)D BOY Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2006 παιδια σκεφτομαι να παω να αγορασω το XBOX 360 αλλα εχω ακουσει οτι θα ερθει το PS3 σε κανενα μηνα.... εσεις ποιο θα περναται και για ποιους λογους??? Μπορειτε να αναφερεται τιμες, επιδοσεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
subneo Οκτώβριος 22, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2006 Βασικά το ps3 νομίζω θα έχει blue ray dvd αλλά δεν ξέρω πότε πραγματικά θα έρθει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Οκτώβριος 22, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2006 Στην Ευρώπη το PS3 θα έρθει την άνοιξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GO(O)D BOY Οκτώβριος 22, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2006 θα παω αυριο να παιξω σε XBOX 360 και θα σας πω εντυπωσεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Οκτώβριος 23, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Πάντως που δοκίμασα το xbox360 στην Dte δεν μου άρεσε καθόλου (gotham city νομίζω με αυτοκίνητα το παιχνίδι). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Οκτώβριος 23, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Σε Hi-definition TV δειχνουν ωραια τα γραφικα παντως σε απλη τηλεοραση δεν ξερω τι λεει φανταζομαι πως θα ειναι αρκετα καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Οκτώβριος 23, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Έχω παίξει σε ΧΒΟΧ 360 τα Project Gotham, Call of Duty 2 και πρόσφατα το Ghost Recon AW και μπορώ να πω ότι όχι μόνο δεν εντόπισα διαφορές με τον η/υ (το Gotham βέβαια δεν είχα με τι να το συγκρίνω αλλά wgaf) αλλά μου φάνηκαν και χειρότερα. Σε καλό η/υ το Ghost Recon ειδικά είχε πολύ καλύτερα γραφικά από αυτό το...χάλι του ΧΒΟΧ. Τώρα βέβαια τα πράγματα αλλάζουν (λίγο) προς το καλύτερο αν συνοδευτεί από μια καλή τηλεόραση. Το "καλή" όμως κοστολογείται στα 800+++ Ευρώ...Το PS3 δεν το έχω δει καθόλου, δεν ξέρω. Εγώ μόνο και μόνο λόγω του Gran Turismo, αυτό θα προτιμούσα πάντως (το Gotham αρέσει ΜΟΝΟ στους ΧΒΟΧάδες...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Οκτώβριος 23, 2006 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Ναι και ποσο κανει ενας καλος υπολογιστεις???????? :hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellboy Οκτώβριος 23, 2006 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Λιγότερο από έναν κακό υπολογιστή και μια κονσολα;Όμως όπως γράφω και αλλού το Ps3 θα γίνει pc οπότε θα έχουμε ένα κακό pc και μια κονσόλα με τα ίδια λεφτά και θα έχουμε άλλα διλλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Οκτώβριος 23, 2006 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από ΟΕW1999 [Σήμερα, στις 19:34] Ναι και ποσο κανει ενας καλος υπολογιστεις???????? :hmm: Και ποσο κανει μια καλη hdtv ? :hmm: don't get me started για το ποσο αισχος ειναι το cod2 σε 360 αμα το συγκρινεις με την εκδοση για pc ( στο καταλληλο pc βεβαια ) Οσο για το ποσο δυνατοτερο θα ειναι το ps3 απτο 360 μαλλον στα ιδια επιπεδα κυμαινονται, η gpu του ps3 ουτε υποστηριξη για dx10 θα εχει αποσο ξερω ουτε εχουν ανακοινωθει τα σχεδια της sony για το online gaming ουτε ειναι ευκολο να προγραμματισεις ενα παιχνιδι που θα απασχολει και τους 7 (ο 8ος ειναι ως γνωστον ρεζερβα ) πυρηνες του cell, ασε που εχει την μιση μνημη, αυτο το αποσπασμα λεει πολλα πραματα πιστευω Taken from Games Radar, from Edge magazine: "Further to the Edge comments this month about how much better Call Of Duty 3 looks on 360 in comparison to the PS3 version, I noticed this in GamesTM this month On Rainbow Six Vegas..... '' .....a chat with the Ubisoft development team shed a little light on he matter."All I'm able to say is that we're looking to ship on PS3 as well but we're not having specific content.....we're developing with 360 as our main development platform and porting to PS3 means that there's less memory available for us to use, but we're trying to minimise any drop in quality"..Such comments sugget that the gap in performance between Playstation3 and Xbox 360 is nowhere near as powerful as some would like us to believe and that the console may even be less able than Microsoft's..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Οκτώβριος 23, 2006 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Σκέψου το εξής:1) Η/Υ: Σκας τώρα 1500-2000Ε και παίρνεις κάτι πολύ δυνατό το οποίο με o/c φτάνει σε επίπεδα η/υ των 3000Ε. Κάθε χρόνο σκας ~500Ε-750Ε για αναβαθμίσεις, χωρίς να υπολογίζω καν το κόστος των πραγμάτων που πουλάς. Σε 3 χρόνια το πιθανότερο είναι να έχεις 2 η/υ, με κόστος από 3000-4250Ε, με τον ένα να είναι κορυφαίο και τον άλλο αρκετά καλό. Σε όλα αυτά τα χρόνια θα τα έχεις όλα στα ΜΑΧ, απολαμβάνοντας τα παιχνίδια σου στο έπακρο.2) Κονσόλα: Σκας τώρα 500Ε για κονσόλα και περιφερειακά και 2000Ε για μια φοβερή και τρομερή τηλεόραση, γιατί η παλιά δεν είναι HDTV κτλ. Τον πρώτο χρόνο θα ευχαριστηθείς απόλυτα το χόμπυ σου, τον 2ο θα αρχίσουν οι γκρίνιες και τον τρίτο θα σε βρίζουν οι υπολογιστάδες για τα άθλια γραφικά-κολλήματά σου. Σύνολο εδώ? 2500Ε + τα σούπερ ηχεία που θα πάρεις στην πορεία για να έχεις και σούπερ ήχο (δεν τα κοστολογώ, ο καθείς όσα θέλει ας δώσει).Με λίγα λόγια, για να παίζεις παιχνίδια σήμερα, τα πράγματα είναι πολύ ακριβά. Και ειδικά μάλιστα όταν θες να τα απολαύσεις στο ΜΑΧ τους. Η γνώμη μου? Εξακολουθώ να είμαι υπέρ υο η/υ, ο οποίος συναγωνίζεται τις κονσόλες στα ίσα σε γραφικά και μου προσφέρει 1002 παραπάνω υπηρεσίες-ευκολίες. Τώρα αν κάποιος θέλει ΜΟΝΟ παιχνίδια, εκεί ίσως προτείνω παιχνιδομηχανή χάριν ευκολίας χρήσης. Αλλά και πάλι, θα το μετάνιωνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GO(O)D BOY Οκτώβριος 23, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 ψιλοπαπαταμου φανηκε και εμενα...το ps3 ποτε με το καλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.